Arama sonuçları: *

1. Spuntional

hesabım askıya alındı

Bayadır Uplay Hesabıma Girmiyodum bugün hesaba giriş yaptıgımda birden fazla başarız oturum açma veya etkinleştirme denemesi nedeniyle hesabınız geçici olarak askıya alındı dedi. bu engel geçermi benim yapmam gerek bişi varmı ? (şifreyi tekte girdim)
  2. Spuntional

Game Garaj Hakkında

2 hafta icinde Game garajdan taksitle PC almayı düşünüyorum aşırı bilindik bi site olmadıgı icin emin olamadım yani kısaca herhangi bir sıkıntı cıkarsa muhatap bulabilirmiyim ? güvenilirmidir ?
  3. Spuntional

Aşagıdaki Programı Silemiyorum

Adobe Creative could ve After Effects i denetim masasından kaldır diyorum silinmiyor başka nasıl kaldırabilirim
  4. Spuntional

Steam Hesabıma Giriş Yapamıyorum

İçinde Değerli Oyunlarımın Bulundugu Steam hesabıma giriş yapamıyorum hesabıma giriş yaparken şifremin yanlış oldugunu söylüyor (şifre doğru oldugu halde) şifremi sıfırlayıp yeni şifre yazınca hala şifre hatalı diyor neden olabilir
  5. Spuntional

GameGaraj güvenilir mi? ?

GameGaraj Sitesinden taksitli bir pc almayı düşünüyorum acaba güvenilir mi? ?
  6. Spuntional

Da-laptop çekiliş sonucu açıklanmadı?

Da - laptop çekilişi 30 Nisan da açıklanacaktı hala açıklanmadı
  7. Spuntional

Aşağıdaki Sistemi 2.el ne kadar satabilirim

i3 2100 3.10ghz 4GB RAM (1333mhz) Atı HD3450 2GB 500GB HDD 350w power anakartı bilmiyom değişik bişeydi .d
  8. Spuntional

Bilgisayarın kaç yaşında oldugunu öğrenme

Bilgisayarın ilk ne zaman açıldıgını gösteren program tarzı bir şey varmı bildiğiniz ?
Geri