Arama sonuçları: *

1. DeveloperRedneck

Kafes Nasıl Boyanır ?

Kuşlarım için kafes alacaktım malzeme falan araştırırken bıktım herkes farklı bir şey söylüyor. Yok pirinci sağlıksız kromu sağlıksız. Burnum akıyor yazınca kanser teşhisi koyan internet ortamına dönmüş. Malzemeyi veya oranlarını doğru düzgün söyleyen satıcı, üretici yok. Ayrıca fiyatları da çok...
  2. DeveloperRedneck

Tütün/Makaron Önerisi

Tekel tütünü ve makaron önerebilecek olan var mı ? Nst Touch Blue 50g ve Nst Yellow 100g denedim. Touch Blue olan daha güzeldi sanki. Makaron olarak da önce Calbor Touch Blue sonra da Boro's Touch Blue slim makaronları denedim, fark hissetmedim. Dedo Max Slim çekçek var. Makarondan mı tütünden...
  3. DeveloperRedneck

Asus VivoBook 15 X542UR-GQ275T Piyasa Ederi Nedir Sizce ?

https://www.epey.com/laptop/asus-x542ur-gq275t.html Linkteki bilgisayar ne kadara gider sizce ? Ekstra olarak 250gb m2 sata ssd takılmıştır.
  4. DeveloperRedneck

DA-G3 Sistem şu anda ne kadar eder ?

GIGABYTE B450M S2H AMD RYZEN 5 3600 GIGABYTE RTX 2060 OC D6 6GB CORSAIR 16GB (8+8) Vengeance 3200MHz CL16 WD 500GB Blue SN550 NVMe M.2 SSD CORSIR CV550 550W 80+ Bronze CORSAIR SPEC-DELTA RGB 2-2,5 ay oldu sanırım sistemi çok iyi biliyorsunuz zaten, şu an 2. elde hangi fiyat aralıklarında...
Top Bottom