Arama sonuçları: *

1. Rik Sançez

k*rdistan ve pkk sempatizanları hakkında

Hayali k*rdistan ve pkk sempatizanları hakkındaki düşünceleriniz neler? Sizce ne gibi önlemler alınması lazım? Artık TBMM'de bile milletvekilleri çıkıp rahatça sempatizanlık yapabiliyor.
  2. Rik Sançez

Rick And Morty'nin 7. sezonu geliyor.

Herkesin beklediği, dünyanın en iyi dizisinin 7. sezonunu duyurmak benim için bir şeref. 15 Ekim'de 7 sezonu çıkış yapacak ve yeni seslendirmenin diziyi nasıl etkileyeceğini merak ediyorum.
  3. Rik Sançez

Kitap bastırmak istiyorum

Arkadaşlar kendi yazdığım ve hatıra olarak kalmasını istiyorum bu yüzden sadece 1 adet bastırmak istiyorum nasıl yapabilirim bilen var mıdır?
  4. Rik Sançez

saç kuruluğu için krem

Arkadaşlar saçlarım belime kadar geliyor fakat çok kuru mesela elimle saçıma dokunsam bile takılıyor bazen önerebileceğiniz bir saç kremi veya şampuan var mıdır?
  5. Rik Sançez

Açık lise ile ilgili

Arkadaşlar ben açık liseye geçmek istiyorum bu sene fakat neredeyse hiç bir bilgim yok geçenler varsa bildiklerinizi anlatabilir misiniz?
  6. Rik Sançez

Online telefon oyunu

Telefondan online oynanabilecek oyunlar arıyorum.
  7. Rik Sançez

Tekrardan korona olmuş olabilir miyim?

Ben 1-1.5 ay önce korona geçirdim doktorlar ve internetten okuduğuma göre en az 5 Ay bağışıklığım var hatta benden sonra ailemin hepsi korona çıktı ama benden test istenmedi ama benim şu an ateşim var tekrardan korona olmuş olabilir miyim?
Top Bottom