Arama sonuçları: *

1. Yvşlagaçtanealıyon

3 ATM saat günlük kullanımda su alır mı ?

Bu konuda pek bir bilgim yok. Kullananlar varsa yardımcı olursa sevinirim. Sadece ellerimi yıkarken su almasın yeter. Buna rağmen alırmı 3 ATM
  2. Yvşlagaçtanealıyon

Kol saati önerisi ???

500 TL ye klasik mümkünse gri kordonlu bir saat arıyorum. Saatin kasasının büyük olması tercihimdir küçücük saatleri sevmiyorum.
  3. Yvşlagaçtanealıyon

Yurt dışında kalma yolları ?

Babamdan yeşil pasaportum var. AB ülkelerine vizesiz 90 gün gidip kalabiliyorum. Ama benim amacım dönmek değil her türk gencinin isteği gibi orda yaşamak. Bunun için ne yapabilirim ? Oradaki 3 ayı en verimli şekilde nasıl kullanabilirim ? (ALMANYA)
  4. Yvşlagaçtanealıyon

Aviatör Oyunu Gerçekmi ?

Bu oyun gerçekmi ? Yoksa parayı yatırdığını iddia eden sitelerin tuzağımı ? Beyler böyle bir şey olabilirmi ? Sürekli yükselen bir uçak ve sürekli artan paralar. Gerçek olupta kazansak bile bunu oynatan siteler parayı hesabımıza yatırıyormu ?
  5. Yvşlagaçtanealıyon

Bu Matematik Hesabı Nasıl Yapıldı ?

Şu videonun 3.20 saniyesinden 3.40 saniyesine kadar yapılan mantematik hesabı nasıl yapıldı ? Neyle neyi çarptı 80 bin ve 800 bin i buldu ? Anlayan varsa cevaplayabiliemi ?
  6. Yvşlagaçtanealıyon

Lise Diploması Olmadan Ehliyet Almak ?

Lise diploması olmadan b sınıfı araba ehliyeti alamıyormuyuz ? Okulda hocalar tutturmuşlar lise diplomanız olmadan ehliyet alamazsınız diye.Her öğretmen aynı şeyi söylüyor. Aynı şekilde öğrenciler de sistemin değiştiğini artık lise diploması altına ehliyet verilmediğini iddia ediyorlar. Bu doğrumu ?
  7. Yvşlagaçtanealıyon

Benzine Bir Zam Daha Geliyor

Yarın benzine 44 Kuruş daha zam geliyor. İş iyice çığrından çıktı. Neler düşünüyorsunuz ?
  8. Yvşlagaçtanealıyon

En sevdiğiniz renk ?

Siyah Herşeye yakışıyor ve asil duruyor Sizlerde nedenini söylerseniz seviniriz
  9. Yvşlagaçtanealıyon

Sizce Pandemi Ne Zamana Biter ?

Böyle giderse banko 1 senesi daha var gibi Sizce ne zaman biter bu pandemi ?
  10. Yvşlagaçtanealıyon

En sevdiğiniz rapçi

Ceza sagopa
  11. Yvşlagaçtanealıyon

16 Yaş Meslekleri ???

16 yaşında bir ALLAHIN kulu nerelerde çalışabilir
  12. Yvşlagaçtanealıyon

Turkiyede Üniversite Okumak Hakkında

Nitelikli olmayan üniversite okumak mantiklimi Sonra iş bulamama gibi sorunlarla karşılaştır mıyız(TAHMINIMCE EVET AMA SORMAKTA FAYDA VAR) Yoksa lise yi bitirip iş hayatına mı atılmalıyız Ülkenin halini biliyorsunuz Üniversite Mezunu sahilde çekirdek satıyor Üniversite NITELIKSIZ standart...
  13. Yvşlagaçtanealıyon

Bu sistemler fotoshop yapılabilirmi

X2 260 2/2 3.2Ghz 3 ram 7350 Ekran K. 250 HDD Basit bir araba montajı yapılabilirmi Öyle profosyonel bir montajdan bahsetmiyoruz Basit araba montajı
  14. Yvşlagaçtanealıyon

PC Piyasası Ne Zaman Düzelir

Pc bileşenleri ve direk PC ler çok felaket pahalanmış 1300 Tl lik galax 1650s 2500 Tl olmuş Şuan bir ALLAHIN kulu pc toplamak istese ne kadar beklemeli Fiyatlar normale dönermi yoksa daha da zamlanmadan almalı mı
  15. Yvşlagaçtanealıyon

Samsung Tablet Oyundan Atıyor

Tab a T510 model tablet var Daha kendileri 7 aylık Pubg yi oynuyorum ama 8 Ball pool oynayamıyorum Sıfırladım yine aynı Samsung servisi aradım servis bir baksın belki Ram de sıkıntı vardır dedi Googlede falan da donup atıyor Sebebi ne olabilir En son Android 10 yüklü
  16. Yvşlagaçtanealıyon

Exxen'de Enes Batur ile buluşma programı başladı mı?

Beyler Exxen de Enes batur la buluşma adlı program başladımı Bölümleri veriliyormu
  17. Yvşlagaçtanealıyon

Benzinli Ve LPG li Arabaya Yazılım Atılırmı

Araba BENZİN/LPG ile çalışmaktadır Yazılım attırmaya çalışsam LPG sorun çıkarırmı TURBO YOK
  18. Yvşlagaçtanealıyon

Xenon Far Önerisi ???

Aslında model değil marka istiyorum Aklıma photon yattı Önerilerinizi bekliyoruz
  19. Yvşlagaçtanealıyon

En sevdiğiniz rapci

Cezaa
  20. Yvşlagaçtanealıyon

Bu Jant Bu Arabaya Uyarmı

https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-otomotiv-ekipmanlari-jant-lastik-jant-bank-pretoria-polo-ibiza-uyumlu-piano-black-5-100-17-jant-852097439/detay Jantımız bu...
Top Bottom