Arama sonuçları: *

1. Oğuzhan Yücel

Discorda nasıl giriş yapabilirim

Hangi uygulamayı denediysem bir bizim gariban kadar tat vermiyor nasıl giriliyor buna vpnlede olmuyor nası
  2. Oğuzhan Yücel

fare zehri satan yerler neresi

Beyler eve 2 tane tarla faresi girdi kapan 1 tane var bende bu 2 arkadaş için zehir alayım diyorum buğday olanlardan ama nerede satılır kim satar bilmiyorum bu tarz zehirler nerede satılır acaba bilen yazabilir mi
  3. Oğuzhan Yücel

Yemeksepeti Express hakkında bilgisi olan

Beyler bunu burada yapan var mı varsa Arabanın yaşı ve modeli önemlimi 2 araç var bende 1i ticari 2004 model kangoo diğeri 2023 model skoda scala paket başına kazanç şehirden şehire göre değişiyor mu? ek iş olarak yapacağım için günde 2 3 saat yaparım yoğun saatlerde falan bilgisi olan var mı
  4. Oğuzhan Yücel

Beyler tavana kuş girdi

İyi akşamlar, dünden beri tavandan hoplama zıplama sesleri geliyordu yaşadığım yerde kargalar çok olduğu için tavanda şac panel zaten sesleri geliyordu ama bu sefer uykumdan edecek kadar çok geldi sesi bende terastan tavana baktım karga marga yok sonra tam odamın üstünde zıplarken çatıya küçük...
  5. Oğuzhan Yücel

2. el renksiz yazıcı marka model ? bütce 300TL

Arkadaşlar okuldan zibilyon tane pdf gelıyor fotokopıceye para vermekten yoruldum işimi gorcek yazıcı bilen varmı
Top Bottom