Arama sonuçları: *

1. S

Kırmız filtreli sigara önerileriniz

Markette satılan agzımızı kodugumuz yer kırmızı olan bi sigara önerileriniz nelerdir
  2. S

75 tl ye elektronik sigara olur mu olmaz dimi dndndk

Ben hiç elektronik sigaradan anlamıyom ben direk orjinalcıyım(kısa parlement ciyim) şimdi bi kaç soruda sorayım normal sigara mı karlı yoksa elektronik mi fiyatı kısa parlement olarak hesaplayın Diger sorumda calısma mantıgı ne ve 75tl ye almıyorsa bişe puro mu alayim
  3. S

Gsm iletişim güvenilir mi işcilik vs bakımından

İphone 7plus batarya değiştirilcek güvenilir mi ve kalitelimidir değilse nerde edilebilir
  4. S

Iphone 8 alacağım ama faturası yok?

İphone 8 buldum adam diyor yurt içi kayıtlı sonra ben dedim yd ürünlerle ilgilenmiyorum(mantıken kayıt ettirebilmek için kayıtsız yani yd olması lazım) sonra dedi yd değil vatan bilgisayardan alınmadır dedi ama fiş yok diyor peki ben bu fişi e faturada filan bulabilirmiyim eger bulabiliyorsam o...
  5. S

Bide ben konu acayım eee millet nasılsınız

İnsta da filan sıkıldım geldim buraya oylesine istediginizi sorabilirsiniz vs tabi bazı sınırları aşmadıkça
  6. S

İnsta yı baska telefonda giriş yapılmıs o baska teleden nasil silerim

Benim kendi hesabım baska telede acmısım o teleden komple silmek istiyorum
  7. S

414 yds puanıyla nerelere girilir

İlk olarak daha 11.sınıfdayım hedefim var ama o hedefimi yapabilcegimi dürüst olursak %55 yapımıcam düşünüyorum benim okul ingilizcem iyi şimdide kendimi gelecekteki hayata hazırlamak için ingilizcemi ileri üst seviyelere getiriyorum yani hedefimi basaramassam ingilizceyle hayatımı kurtarmayı...
  8. S

Koye cıkcam bana bir sürü film onerisinde bulunurmusunuz

Film de olur dizide Bilim kurgu aksiyon macera vurdulu kırmalı vs tür filmler olabilir ama korku filmi olmasın zaten allahın dagına cıkcam karanlık fobimde var gece gece uykusuz bırakmayın beni Not:türkçe dublaj olsun Not2:indirebilecegim site olsun koye cıkcam. Ya filmi indirip izliyicemdaaaa...
  9. S

Hele şükür bronz oldum

Hele şükür fkfkkdkd
  10. S

Bana uygun bi hat bulurmusunuz

Arkadaslar sehirde yasıyorum yani illa dag bayırda cekecek yok uygun fiyatlı 720p video bişe izlerken çekmeme olmasın faturasız bana fp avantajlı artık nedersen de bana oyle bi paket bulun İstediklerim 1)turkcell hariç hattlar olsun(bana tuzlu geliyo ama kalite onu biliyom kullanmısım zaten)...
  11. S

Kurtlar vadisini kesit edilmemiş yani dizi içerigiyle oynan mamıs bi te var mı

Baştan sona dogru izlicem tabi herkes en azından cogu kişi %100 olamıcak ama oynanmadıgını bilemez uzun lafın kısası bana dizinin içeriyle oynanmamıs ve bütün bolumlere sahip bi site varmı varsa soyleyeniz
  12. S

Şu rank için kaç mesaj atmalıyız

80 bronze filan varya onlar
  13. S

Forumda rütbem nasıl yükseliyor?

Ne mesajlamı Reaksiyon skoruylamı Yoksa başka bişeylemi
Top Bottom