Arama sonuçları: *

1. ekşisözlükyazarıdeğilim

Motosiklet Kredi kartına taksit olayı nasıl oluyor

kankiler banka konusunda cahilim bu kredi kartına taksit olayı nasıl oluyor limitimin motor fiyatı kadar mı olması lazım malum %0 faiz ile motor taksit kampanyaları var baya kartta 50 kya yakın limit var kart abimin
  2. ekşisözlükyazarıdeğilim

Youtube algoritmasının karşıma çıkardığı anlamsız videolar

1730650041 1730650105 1730650232
  3. ekşisözlükyazarıdeğilim

Yakın zamanda ehliyet alanlar fiyatlar ne durumda bilgi (b var a2 alacağım)

a2 almayı düşünüyorum b ehliyetim var fiyatların durumu nedir şuan? 1729538856 yok mu ehliyet alan
  4. ekşisözlükyazarıdeğilim

Sıcak fırsat konumun kitlenip Reklam Amaçlı Paylaşımdan 2 uyarı yemem hakkında

1.cisi link her hangi bir yönlendirme sitesi, ara site üzerinden para kazandıran bir link değil (bahsettiğim şeyi bilenler anlar) 2.cisi linkte hepsiburadaki 251/250 tl kuponun geçerli olduğu ürünlerin listesi bulunmakta 3.cüsü ben herhangi bir linke tıklamayla veya herhangi bir üyelikle gelir...
  5. ekşisözlükyazarıdeğilim

Vozol alacağım ekteki firma güvenilir midir?

Puff Estanbul bir kaç yerde yetkili satıcı olduğu söyleniyor doğru olduğunu düşünüyorum sipariş geçenler bilgi verirse ayrıca aroma tavsiyesi de alırım 1722025492 kimse almadı mı lan :D
  6. ekşisözlükyazarıdeğilim

Telegramdan Yazan Dolandırıcılar!

Arkadaşlar selam klasik ayda yılda bir gelen mesajlardan birine bugün döndüm ve bir kanala abone edip 100 tl kazan gibi şeyler söylediler başta böyle küçük paraları atıp sonradan şu kadar yatır şu kadar kazan gibi farklı şeyler isteyip dolandırdıklarını biliyorum şimdi iban falan attım acaba...
  7. ekşisözlükyazarıdeğilim

Kıyafetlerinizde Hangi Tarz Tasarımları Tercih Ediyor & Satın Alıyorsunuz?

Görsel şeklinde aşağıya bir kaç farklı tasarım ekledim bunlardan birini veya birkaçını seçebilir veya hoşunuza giden farklı bir tasarımı paylaşabilirsiniz.
  8. ekşisözlükyazarıdeğilim

Gençler İstanbul'da Manzaralı Bir Restoran Tavsiyesi

anneler gününde klasik hediyeler aldım hep bir farklılık olsun yemeğe çıkartayım güzel bir yerde diyorum şimdi güzel yerlere internetten bakacağım ama tavsiyesi olanlar yazarsa sevinirim.
  9. ekşisözlükyazarıdeğilim

Cimere şikayet hakkında bir sorum var

instagramdan bir toptancıdan ürün aldım numune olarak almaz olaydım ürün rezalet defolu ürünler var kalıbı falan hiç hoşuma gitmedi hata yapmışım kargoyu zaten ben ödedim şimdi konuşurken arıza çıkardı işte kargoyu öde gönder falan ilk kargoyu ödedim bari iadeyi sen öde dedim bu şimdi değişik...
  10. ekşisözlükyazarıdeğilim

Amazon iphone 13 ne zaman indirime girecek

amazonda iphonelarda güzel indirimler var bi 13 128 lik girmemiş amazon bekliyoruz seni koçum
  11. ekşisözlükyazarıdeğilim

1 yılı dolmamış ehliyet ile araç kiralama yolları

ehliyetim var ama 1 yıl değil bu getir moov tarzı uygulamalarda acaba ehliyet verilme tarihini şop yapsak bunu ayıkırlar mı ne diyorsunuz. illegal olduğunu biliyorum sadece merak :)
  12. ekşisözlükyazarıdeğilim

İphone 15 alıcam nelere dikkat etmeliyim yurt içi vs kontrolleri nasıl sağlarım

Tanımadığım bir telefoncuyla anlaştım 85e 15 pro max 512 gb alıcam konuştuk vs ama yinede gidince neleri kontrol etmeliyim garantisi olsun yurt içi türkiye cihazımı vs nasıl kontrol sağlarım teşekkürler.
  13. ekşisözlükyazarıdeğilim

Tescillenmiş Marka İsminin Sosyal Medyada Alınmış Olması

Bir markamız var instagram da bu kullanıcı adı alınmış kullanıcıyla irtibata geçtik yabancı olduğunu ve vermeyeceğini söyledi Markamız Tescilli belgeleri vs tam Bu konuda ne yapılabilir? öncelikle legal olmak üzere sonrasında illegal çözümlerede açığız çünkü bu hesabın 0 takipçisi 0 gönderisi 0...
  14. ekşisözlükyazarıdeğilim

Ehliyet kursu direksiyon dersinde yaşadığım sorunlar

Bugün 3.cü direksiyon dersime girdim 2 saat olması gereken dersi hoca hep 20 dk yarım saat erken bitiriyor öncelerde davranışı şakayla karışık iyiydi ama bugün daha sert ve beni kışkırtıcı konuştu işte bu hatayı bir daha yaparsan seni indirmek zorunda kalıcam gibi ister istemez sinirleniyorum ve...
  15. ekşisözlükyazarıdeğilim

aradığım tişörtlerden bulamıyorum tavsiye

ön tarafında küçük tasarım baskı olan arkasında baskı olmayan tişört arıyorum ama kaliteli bir şey bulamadım var mı tavsiyeniz link olursa daha iyi olur şu tarz
  16. ekşisözlükyazarıdeğilim

Kaza yaptım olanlar olanlar(Resimler Eklendi)

(acemiyim ehliyetimi almama en az 1 ay var) öğlen paydosunda bir gündür kafama koyduğum babamın arabasını kaçırma girişimini gerçekleştirmiş bulundum plan tıkır tıkır işledi arabayı aldım ilerliyorum sokaklarda güzel güzel derken bir sokakta karşıdan gelen 2 araba o yöne gitmek isteyen ben ve...
  17. ekşisözlükyazarıdeğilim

150 Tl'ye alınabilecek bir şey ?

Vodafone her şey yanımda da 150 tl hediye çeki var ne alabilirim her hangi bir şey olabilir
  18. ekşisözlükyazarıdeğilim

boynumu sola çeviremiyorum boynum tutuldu

dostlar help yarın direksiyon sınavımda var ayrıca çalışıyorum bugün işim yoktu nasıl geçer bu
  19. ekşisözlükyazarıdeğilim

İphone 15 pro max zam gelir mi ?

şimdi 22 eylülde ön sipariş var almayı düşünüyorum sizce telefon tam manasıyla çıktıktan sonra bi indirim, piyasada düşüş olur mu yoksa aksine zammı gelir fiyatlara? atıyorum çıktıktan 1 ay sonra
  20. ekşisözlükyazarıdeğilim

Tişörtlerdeki minik delikleri kapatmanın bir yolu var mı

Tişörtlerdeki minik delikleri kapatmanın bir yolu var mı bu tarz:
Top Bottom