Arama sonuçları: *

1. Sheader

Kız arkadaşımdan ayrıldım

yaş 20 ilk defa sevgilim olmustu yalnız uzak mesafeydı 3 ay sürdü 2 kere buluştuk hersey iyi gidiyordu son zamanlarımız bıraz sarsıntılıydı zaten uzak mesafeyız kızı goremıyorum kendısıne "bakim" dedıgım için rahatsız oluyormus ben sadece onu gormek isitoyrdum ayrılma sebebımız de buna baglı bır...
  2. Sheader

Devre teorisi dersinde yardımcı olabilecek var mı

Yarın şu tarz sorularda yardımcı olabilecek varmı 3-4 soru olur superpozisyon thevenin norton vs.
  3. Sheader

Şok market iade hakkında

Bana uzak bir şokdan birsey aldım ama iade etmek istiyorum fişi duruyor bana yakın şoka gitsem iade edebilir miyim
  4. Sheader

Dropshopping hakkında

Mantığını anladım aşıır zor bişey değil gibi böyle gözükmesine rağmen neden kimse uğraşmıyor en azından ben çevremde görmedim. Bu konu üzerine çalışan insanların da sosyal medya hespalarına baktığımda genelde düşük takipçili oluyorlar madem para kazandırıyor neden bu insanlar yeterince tanınır...
  5. Sheader

Üniversite topluluğuna sponsor nasıl bulunur

Okulumda motor sporları topluluğu kurdum temel amacımız yarış izlemek yarışlarla ilgili etkinlik falan filan haliyle para veya ürün de gerek oluyor etkinliklerde eşantiyon vs vermek istiyoruz bütçe veya sponsor nasıl bulabiliriz ?
  6. Sheader

Konya da uyguna nerede konalayabilirim

fazla butcem yok öğrenciyim haftaya haftasonu gelcegeım 2 gece için internette bu tarzda hosteller vs buldum 1- bu siteler vs guvenılır mı cunku ben 846 tl olan otelı aradıgımda bana 600tl demıslerdı gecen hafta sımdı de 1000 olmus gozukuyor 2- konaklayacagım baska neresı var sıcak yatak...
  7. Sheader

Kız arkadaş ile yakılacak aktiviteler

Arkadaşlar Konya’ya kız arkadaşımın yanına gitmeyi düşünüyorum daha önce hicbirsey yapmadık ve ne yapılır bilmiyorum Konya’da özellikle ne yapılır nereye gidilir biraz yardımcı olur musunuz
  8. Sheader

youtube ye giremiyorum

pc den başka sitelere girebiliyorum ama youtube açılmıyor neden olabilir
  9. Sheader

Otobit ve trinksat hakkında sorularım var

Aracımı satmak istiyorum Bu iki site se tam da satmak istediğim fiyatı veriyor bunların sistemi tam olarak nedir verdikleri fiyattan aracım satılıyor mu
  10. Sheader

Telegram da bildirim gidiyor mu

Birisinin profilini profile yüklediği fotoğrafları veya hikayesini ss alınca bildirimi gider mi
  11. Sheader

Saf kreatin supplement önerisi

300gram almayı düşünüyorum saf kreatin olsun marka önemli değil vs diyorlar bence önemli herseyi koyabilirler içine
  12. Sheader

Egv bursuna başvurdum ama geri dönüş çok garip oldu ?

Arkadaşlar selam instagram reklamından görüp Eğitim gönüllüleri vakfı bursu adı altında bir Bursa başvurdum ve böyle bir geri dönüş aldım cümleler pek hoşuma gitmedi bi sıkıntı çıkabilir mi ?
  13. Sheader

Fotoğraftan o kişinin kim olduğunu bulabilirmiyim?

Okulumun insta sayfasında paylaşılan bir fotoğrafta gördüm fotoğraf son derece net ve sadece kendisi var bu fotoğraftan kim olduğunu bulabileceğim site benzeri bisey varmı?
  14. Sheader

GNCYTNK staj programı hakkında

bugun boyle bır mail geldi acaba herkese mi geliyor bu
  15. Sheader

Geofind tr Barcelona nedir

Kredi kartımdan geofind tr Barcelona diye bisey 450 tl civarı bi çekim yapmış geçen ay da olmuş bu toplam 1000 tl civarı bi harcama yapılmış bu nedir ne olduğunu bilmiyorum internette telefon bulma uygulaması falan diyor böyle bişeyi ilk defa duydum nasıl abone olabiliyorum para iadesi istiyorum...
  16. Sheader

Nerde staj yapmalıyım ?

Su anda staj bulmakta zorluk çekiyorum okuduğum şehirde bi ihitmal staj bulabilirim ama tek başıma ne yapacağım burada ? Memleketimde de de bi ihtimal ama memlekette de çok kalmak istemiyorum sizce ne yapmalıyım ?
  17. Sheader

Screaminc inc bileti alacağım u concert indirim kodu varmı

https://u-concert.com/metallica_symphony_scream_izmir/hall/ Bilet bi tik tuzlu acaba indirim kodu vs varmı ?
  18. Sheader

esenboga havalimanında ınternet varmı

yarın 8 saat esenboga aktarmalı seyehatim var havalimanında internet varmı ?
  19. Sheader

udeler güvenilir mi ?

udemy kursu ındırımem lazım udeler dıye bır program kurdum acaba guvenli mi hesap çalınma durumu vs olur mu?
  20. Sheader

izmirde belediyenin misafirhanesi varmı

perşembe gunu 3 gunlugune izmire gidecegim kalabilecek biryerim yok şu anda acaba belediyenin falan misafirhanesi varmı veya düşük ücrete kalabileceğim biryerler varmı ?
Top Bottom