Arama sonuçları: *

1. Sheader

Mac and cheese e sıvı yağ eklenir mi

yurtdayım margarinn yok tencere buldum ayçiçek yağı eklesem olur muı
  2. Sheader

En uygun araç kiralama firması hangisi

Avis de bodrum havalimanından genç sürücü paketi ile 2000 tl ye alabiliyorum daha uyguna veren firma varmı
  3. Sheader

21 yaş altına araba kiralayan firmalar

20.5 yaşındayım 1.5 yıllık ehliyetim var arabayı dalaman veya bodrum havalimanından alabilirim
  4. Sheader

İnstagram abonelikleri iptali

Rastgele birisine yanliskla abone oldum Apple Pay dan iade talep etsem olur mu
  5. Sheader

Mail hesabımı bulamıyorum

udemy e oturum açmaya çalışıyorum ama bşr türlü mail hesabımı bulamadım tarayıcımda kayıtlı olarak bunu buldum bunda şifremi kabul etmıyor unmuttum diyince de farklı bir numaraya sms kod gönderiyor telefonumda da [email protected] diye bir mail açık bununla da udemy e giriş yapamıyorum...
  6. Sheader

Telefonumdaki Tüm Giriş Yapılmış E-posta Hesaplarını Görme

udemy hesabıma girmeye çalısıyorum ama hangi mail ile giriş yaptıgımı hatırlayamadım sanırım telefonumdan çıkış yapmışım telefonuma giriş yaptığım veya bu cihazdan açtıgım gmailleri görebilmemin bir yolu varmı ?
  7. Sheader

Pc de hangı uygulamayı ne kadar kullandığımı nasıl öğrenebilirim

korsan bi oyunu ne kadar saat oynadığımı nasıl görebilirim
  8. Sheader

Faturama yansıyan bu ücreti iptal edebilir miyim

2 haftadır umredeydim (tarifem yurtdışında geçerli ) diye bir şey kitlemişler orada 2-3 gün Türk sim kartım takılıydı sonra Arap hattı aldım ama ne internet kullandım ne de arama yaptım bunun iptali olur mu
  9. Sheader

E sim uygulaması önerisi

En uyguna esim hizmetini hangi uygulama sunuyor
  10. Sheader

Ebeveyn programı önerisi

Çocugun teleofnunu kontrol altında tutmak için hangı uygulamayı kullanlamıyım uygulamada olması gerken özellikler; telefonun hangı saatler arasında ınternete baglı olabılecegını kısıtlayan hangı saatler arasında kullanıma acık olacagı vs..
  11. Sheader

Suudi Arabistan da hat olarak ne kullanmalıyım

10 gün sonra 2 haftalık umreye gideceğim ve telefon hattı olarak Türkiye hattımı yurt dışına açtırmak mı mantıklı yoksa ordan yeni bir hat alıp kullanmak mı
  12. Sheader

Kız arkadaşımdan ayrıldım

yaş 20 ilk defa sevgilim olmustu yalnız uzak mesafeydı 3 ay sürdü 2 kere buluştuk hersey iyi gidiyordu son zamanlarımız bıraz sarsıntılıydı zaten uzak mesafeyız kızı goremıyorum kendısıne "bakim" dedıgım için rahatsız oluyormus ben sadece onu gormek isitoyrdum ayrılma sebebımız de buna baglı bır...
  13. Sheader

Devre teorisi dersinde yardımcı olabilecek var mı

Yarın şu tarz sorularda yardımcı olabilecek varmı 3-4 soru olur superpozisyon thevenin norton vs.
  14. Sheader

Şok market iade hakkında

Bana uzak bir şokdan birsey aldım ama iade etmek istiyorum fişi duruyor bana yakın şoka gitsem iade edebilir miyim
  15. Sheader

Dropshopping hakkında

Mantığını anladım aşıır zor bişey değil gibi böyle gözükmesine rağmen neden kimse uğraşmıyor en azından ben çevremde görmedim. Bu konu üzerine çalışan insanların da sosyal medya hespalarına baktığımda genelde düşük takipçili oluyorlar madem para kazandırıyor neden bu insanlar yeterince tanınır...
  16. Sheader

Üniversite topluluğuna sponsor nasıl bulunur

Okulumda motor sporları topluluğu kurdum temel amacımız yarış izlemek yarışlarla ilgili etkinlik falan filan haliyle para veya ürün de gerek oluyor etkinliklerde eşantiyon vs vermek istiyoruz bütçe veya sponsor nasıl bulabiliriz ?
  17. Sheader

Konya da uyguna nerede konalayabilirim

fazla butcem yok öğrenciyim haftaya haftasonu gelcegeım 2 gece için internette bu tarzda hosteller vs buldum 1- bu siteler vs guvenılır mı cunku ben 846 tl olan otelı aradıgımda bana 600tl demıslerdı gecen hafta sımdı de 1000 olmus gozukuyor 2- konaklayacagım baska neresı var sıcak yatak...
  18. Sheader

Kız arkadaş ile yakılacak aktiviteler

Arkadaşlar Konya’ya kız arkadaşımın yanına gitmeyi düşünüyorum daha önce hicbirsey yapmadık ve ne yapılır bilmiyorum Konya’da özellikle ne yapılır nereye gidilir biraz yardımcı olur musunuz
  19. Sheader

youtube ye giremiyorum

pc den başka sitelere girebiliyorum ama youtube açılmıyor neden olabilir
  20. Sheader

Otobit ve trinksat hakkında sorularım var

Aracımı satmak istiyorum Bu iki site se tam da satmak istediğim fiyatı veriyor bunların sistemi tam olarak nedir verdikleri fiyattan aracım satılıyor mu
Top Bottom