Arama sonuçları: *

1. Sheader

Milenyum kart sacmalığı

Bir yakınımızın dükkanının konumunu Google mapsa kaydettim adamı surkeli bir numara aramış ve Google maps dan aradıklarını kartı almazlarsa haritada ve Google aramalarimda çıkamayacaklarını söylemiş bana dediğinde şaşırdım önemsiz birseydir diye düşürdüm bugün ise bu kart gelmiş ve 5bin tl...
  2. Sheader

İş başvurum kabul edildi nelere dikkat etmeliyim

Biryere iş başvurusunda bulundum ve kabul edildim bugün detayları görüşmeye gideceğim nelere dikkat etmeliyim sigorta vs nasıl işliyor ?
  3. Sheader

Araç kıralamak için turna sitesi güvrnli mi

https://www.turna.com/ ilk defa gördum bu siteyi araç kiralayacagım guvenli mi
  4. Sheader

Yüksek hızlı tren de bagaj hakkı ne kadar

Ortaboy valiz ve sırt çantam var alırlar mı
  5. Sheader

Forumda konu nasıl silinir

Forumda acmis olduğum bazi konuları silmek istiyorum nasıl silebilirim
  6. Sheader

Villa kiralamak istiyorum nelere dikkat etmeliyim

2 kişilik havuzlu küçük bisey kiralamak istiyorum instagramda karışma çıkan bir çok yer ile görüştüm 2 yer hoşuma gitti fiyat ve imkan anlamında cazip geldiler ancak nasıl güvenebilirim tanımıyorum kapora istiyorlar kaporayi atıp kaçmayacağı ne malum birisi türsab sorgulama için bilgileri attı...
  7. Sheader

Bir kız arkadaşımız eski sevgilisi tarafından tehdit ediliyor

Eski sevgilisi tarafından uygunsuz görsellerini ailene atarız diye tehdit alıyor yeni ayrıldılar annesi abisi babası hepsinin numarası var oğlanda ne yapmalıyız ? Polisi falan mı dahil edelim Sadece ne yapabiliriz onu söyleyin güvenmediği kişiye neden atıyor falan filan muhabbeti yapmayın lütfen
  8. Sheader

Kız arkadaşınızın saçını erkek kuaförün kesmesini nasıl karşılarsınız

Kız arkadaşım saçını kestireceğini söyledi gideceği kuaför erkekmiş ben de rahatsız oldum sonucunda her ne kadar mesleği olsa da kız arkadaşımın saçı ile uğraşıyor bu konudan bunu dile getirdim ve bana bunun doğal bir şey olduğunu söyledi siz böyle bir durumla karşılaşsaydınız tepkiniz ne olurdu
  9. Sheader

3gb lik bir videoyu nasıl alabilirim

Arkadaşımın telefonunda 3gb lik bir video var almam lazım nasıl alabilirim
  10. Sheader

Bu PROSECCO fiyatı nedir

Bende bir tane 70lik bundan var tam buir fiyat çıkartamadım ederi nedir bunun
  11. Sheader

Afis yaptım instagrama atacağım ama boyutları dengesiz oldu

Gta temalı bir etkinlik afişi yaptım instagtama atacağım ama afiş boyutlara sigmiyor etrafne çerçeve ekledim o seklide oldu ama pek hoşuma gitmedi bunu yapmanın bir yolu varmı
  12. Sheader

Javascript öğrenmek için hmtl css bilmek gerekm mi

Öyle iştejavascript öğrenmek için hmtl css bilmek gerekm mi
  13. Sheader

Mac and cheese e sıvı yağ eklenir mi

yurtdayım margarinn yok tencere buldum ayçiçek yağı eklesem olur muı
  14. Sheader

En uygun araç kiralama firması hangisi

Avis de bodrum havalimanından genç sürücü paketi ile 2000 tl ye alabiliyorum daha uyguna veren firma varmı
  15. Sheader

21 yaş altına araba kiralayan firmalar

20.5 yaşındayım 1.5 yıllık ehliyetim var arabayı dalaman veya bodrum havalimanından alabilirim
  16. Sheader

İnstagram abonelikleri iptali

Rastgele birisine yanliskla abone oldum Apple Pay dan iade talep etsem olur mu
  17. Sheader

Mail hesabımı bulamıyorum

udemy e oturum açmaya çalışıyorum ama bşr türlü mail hesabımı bulamadım tarayıcımda kayıtlı olarak bunu buldum bunda şifremi kabul etmıyor unmuttum diyince de farklı bir numaraya sms kod gönderiyor telefonumda da [email protected] diye bir mail açık bununla da udemy e giriş yapamıyorum...
  18. Sheader

Telefonumdaki Tüm Giriş Yapılmış E-posta Hesaplarını Görme

udemy hesabıma girmeye çalısıyorum ama hangi mail ile giriş yaptıgımı hatırlayamadım sanırım telefonumdan çıkış yapmışım telefonuma giriş yaptığım veya bu cihazdan açtıgım gmailleri görebilmemin bir yolu varmı ?
  19. Sheader

Pc de hangı uygulamayı ne kadar kullandığımı nasıl öğrenebilirim

korsan bi oyunu ne kadar saat oynadığımı nasıl görebilirim
  20. Sheader

Faturama yansıyan bu ücreti iptal edebilir miyim

2 haftadır umredeydim (tarifem yurtdışında geçerli ) diye bir şey kitlemişler orada 2-3 gün Türk sim kartım takılıydı sonra Arap hattı aldım ama ne internet kullandım ne de arama yaptım bunun iptali olur mu
Geri