Arama sonuçları: *

1. Yusufx

Köyde oynayabilicek telefon oyun önerisi lazım

Bayramda köyde olucagim. iPhone 11 kullanıyorum çok telefon isindirmiyacak telefona zarar vermeyecek zaman geçirebileceğim bir oyun lazım aktivite bulamicagim için bari oyun oynayan
  2. Yusufx

Mesemde nasıl iş bulucağım?

Meseme geçmeyi düşünüyorum, bilişim alanındayım nasıl iş bulabilirim biraz kısıtlı çünkü bilgisayarcı düşünüyorum bunuda sizce nasıl bulabilirim iş ilanlarında çok göremiyorum bunları genelde bilgili teknisyen falan görüyorum.
  3. Yusufx

Youtube kanalı açmak?

Kendi çapında donanım vb kanalı açmak, insanlara yardım etmeyi birşeyler öğretmeyi seven birisiyim önceden oyun kanalım vardı artık onuda zamanımdan dolayı ve izlenmelerden dolayı bıraktım gibi bir şey ve donanıma networke önem vermeye başladım kendimi geliştirmeye çalışıyorum bu alanlarda...
  4. Yusufx

Donanım tarafında nasıl gelişirim?

Donanım tarafında biraz daha gelişmek istiyorum temel şeyleri falan biliyorumda mesela forumda bazı insanlar var parçalardan direk o hazır sistemin pahalı olduğunu anlayabiliyor bu nasıl oluyor? parçalar uyumlu mu?, kablo düzeni vb bunlar nasıl öğrenilir desteklerinizi bekliyorum :giggle...
  5. Yusufx

Uykum gelmemesi için neler yapabilirim?

Bazı günler uykum gelmemezken akşam 11-12'ye falan baya rahat olurken bazı günlerde ise 9 veya 10 gibi uykum geliyor neler yapabilirim uykumun gitmesi için ama uykumu çok bozmayacak şekilde
  6. Yusufx

GrandRP mining yapıyor mu?

Grand RP mining yapıldığı söyleniliyor boyle bir şey varmı nasıl anlarım?
  7. Yusufx

Nick bulmakta zorlanıyorum

Valorantla ilgili güzel nick önerilerinizi bekliyorum sizin türettiğiniz veya kullanılmayan nickler olursa sevinirim
  8. Yusufx

Twitter mesaj nasıl yollarım?

Vodafone den yardım isterken dm atmamı istedide mesajlar kısmında mesaj yollanılmıyor bu firmaya mesaj yollanmaz diyor nasıl yollucağım? 1662030706 Çözüldü
  9. Yusufx

Çeviri eklentisi OPERA GX?

Opera GX kullanıyorum chrome gibi çeviri mevcut mu? mate translate falan kullanıyorumda tam sayfa çevirisini pek yapmıyor tıklıyorum falan olmuyor varmı bildiğiniz tam sayfa çeviri eklentisi
Top Bottom