Arama sonuçları: *

1. Alomoncy

Yarın matematik sınavım var ne yapacağımı bilmiyorum

Evet yarın matematik sınavım var ne yapacağımı bilmiyorum özel okul olduğumuz için hocalar soruları atardı onlara çalışırdık ama bu yeni hoca konu verdi ve sadece ne yapacağımı bilmiyorum yazılı videolarında konuların hangi konu olduğuna anlam veremiyorum şuan fena korku içerisindeyim resmen...
  2. Alomoncy

Buluşma sonrası depresif hissetmek

Dün 3 yıldır tanıdığım ama flört aşamasında anlaşamadığım soğukluklar olan bir kızla tekrar konuşmaya karar verdik ve dün randevulaştık baya çok konuştuk sohbetler ettik okul hakkında ben kızla yüz yüze konuşurken ayaklarım vucudum felan titriyordu değişik bir histi ilk defa yaşamıştım(Daha önce...
  3. Alomoncy

Yeni Saç stili arıyorum

Selamlar düz saçım var ve sarışınım keskin yüz hatlarım bulunmakta elmas yüz şeklim var sizce hangi saç stili bana uyar ???
  4. Alomoncy

Kozmetik Ürünleri Gereksiz mi?

Bana göre kozmetik ürünleri gereksiz para tuzağından ibaret yüzünü yıka geç fark yok abi cidden bunu sorguluyorum hiç bir işe yarayan bir insan görmedim.
  5. Alomoncy

Nedensiz Bacak Ağrısı

Yaklaşık Ben bu ağrıyı 4 5 yıldır çekmekteyim ya sağ bacak baldırım ağrıyor ya sol bacak baldırım ağrıyor ve cidden çekilemez bir ağrı.Genellikle akşam yatmadan önce oluyor ya da okulda sandalyede otururken sizce ne olabilir?
  6. Alomoncy

Gmail hesabıma giremiyorum

Dediği telefona erişimim yok kırıldı ne yapabilirim?
  7. Alomoncy

Spotify hesabı mail ve şifresi değişmiş

Outlook uzantılı bir mail olarak değişmiş ama mail değişme maili gelmedi bana hiç ve şifrede değişmiş telefonda oturumda kaldığım için hesaptayım nasıl değişebilirim bilgileri?
  8. Alomoncy

Appledan babamın gmail hesabıma mail

Babam apple cihaz kullanmadığı halde böyle bir mail gelmiş neden olabilir sizce?
  9. Alomoncy

Özel liseye gideceğim sizce hangi bölümü seçmeliyim?

Elektrik – Elektronik Teknolojileri Bilgisayarlı Makine İmalatı (CNC)
  10. Alomoncy

Online oyunlar oynuyacak ekip kuruyorum

Yaş 13 15 olursa iyi olur Discord :sıfad-ı#9675
Geri