Arama sonuçları: *

1. C12H16N2

10.Sınıflar için Tavsiyeler

10.sınıfım ve TYT'nin 10.sınıf konularına çalışıyorum doğal olarak. Kimya dışında pek sorunum yok. Her gün çalışıyorum ama kaynaklarım yetmemeye başladı. Matematik, fizik, kimya, biyoloji ve diğer dersler için kaynak öneriniz var mı? Veya neleri önerirsiniz?
  2. C12H16N2

Kimyayı Anlayamıyorum

10.sınıfa giden biri olarak Kimyayı anlayamıyorum. 2-3 hafta önceden beri çalışıyorum ama hiçbir zaman "tam" olarak oturtamıyorum. Öneriniz var mı?
  3. C12H16N2

Ailenin Bilgisayar Almaması

Durumumuz iyi ama almazlar diye kendim çalışarak alacaktım bilgisayarı. Bu seneki yaz tatilinde çalışmak için babamla konuştum, "bakarız" deyip geçiştirdi. Ayrıca kursa gitmek zorunda kaldım tatil boyunca. Bu sene 10.sınıf olacağım ve hedefim YKS konusunda büyük, o yüzden seneye yaz tatili de...
  4. C12H16N2

Verimli Ders Çalışamıyorum

İyi akşamlar arkadaşlar. 2025 senesinde YKS'ye gireceğim. Hedefimin yüksek olmasından dolayı şu andan itibaren çalışmaya başladım. Ama verimli çalışamıyorum. Normalde sınav haftalarından birkaç hafta önce çalışırım. Bu sene için her gün çalışmayı hedefliyorum. Fakat ders çalışamıyorum...
  5. C12H16N2

Uzaylılara İnanıyor Musunuz?

Akşam akşam bir tartışma yapalım dedim. İnanıyor musunuz? Açıkçası ben inanıyorum. Dayanak olarak Drake Denklemini gösterebiliriz.
  6. C12H16N2

21.Kural Neden Var ?

https://forum.donanimarsivi.com/konu/forumun-eksiklikleri-neler.581902/ @Harley Quinn❖ dostumuz bir konu açmış, 21. kurala uymadığı gerekçesiyle konu kilitlenmiş. Peki neden böyle bir kural var? Biz kullanıcılar açık bir şekilde öneri veremiyor muyuz, ya da forumun gidişatı hakkında konuşamıyor...
  7. C12H16N2

Bilimkurgu Dizi Önerisi

İçinde fantastik şeyler pek olmayan bilim kurgu dizisi arıyorum.
  8. C12H16N2

Kızlarla Konuşamıyorum

Nedendir bilmiyorum fakat bu böyle. Hatta bazen bakamıyorum bile. Sebepsiz yere çok utanıyorum. Ortaokulu imamhatip olarak okumuştum, belki onun etkisi olabilir; fiziksel olarak kendimi beğenmediğim içinde özgüvenim pek yüksek sayılmaz.
  9. C12H16N2

Yazın Nerede Çalışılabilir?

Henüz reşit değilim. Yeni bir sistem almak istiyorum, tabi bunun içinde para lazım. Çalışmak için nereleri önerirsiniz?
Geri