Arama sonuçları: *

1. Egolu doktor ?

Millenicom kod

Arkadaşlar millenicom net bağlatıcam. Kendiminkini dondurduğum için başka birisinin kodunu kullanıcam. Özelden kod yollarsanız sevinirim. Önceki seferde kodunu kullandığım kişi kendi faturası 0 geldiğinde 40 lira yollamıştı. tabii ki yine böyle teklif verenler önceliğimdir şimdiden teşekkürler...
  2. Egolu doktor ?

Çekiliş hakkında Bilgi

Bu sorum direk yöneticilere DA 30.000 lik çekiliş normalde 12 nisana kadardı. Normalde instagram yoktu. Şimdi bunun için açmayı düşünüyordum. DA instagramda yavaş yavaş hediyeleri yollicam dedi. Peki sorum geç mi kaldık şuan katılabilir miyiz ?
  3. Egolu doktor ?

2. Elciler part 2

Evet arkadaşlar bir 2. Elcilerin saçmalama yazısına daha geldik. Bu günkü konumuz ama ben o fiyattan aldımcılar. İlginçtirki DA ya yetişemeyip bu 2. El piyasasına düşünce çok farklı deneyimler ile karşılaştım. Bu gün 2. Eldeki şu soruna değinelim. Kişi PC fiyatını 0 dan bile yükseğe koymuş...
  4. Egolu doktor ?

2. Elcilerin saçmalaması

Evet arkadaşlar malum DA yı kaçırdık. Dedim 2. ellere bakalım. Aman Allahım bu gözler neler gördü. Bunlar alıp bir daha piyasayı takip etmiyor galiba. Olay şu % 60 ını direk dizsen daha ucuzuna dizersin. % 35 i aynı fiyat. Sadece % 5 2. El olduğunu düşünüp fiyat azaltmış minicik. O kadar saçma...
Geri