Arama sonuçları: *

1. F

youtubeda videoya göre ışıklandırma yapmıyor

youtuba yeni gelen bi özellik vardı videoların altında falan videoya göre ışıklandırma yapıyor ama bende yapıyor hangi tarayıcıyıdan açarsam açayım olmuyor sebebi nedir telefonda oluyor ama pc de olmuyor acaba ayarlarda falan mı bir şey var bilen söylesin
  2. F

açık lise ders seçim

bana yardım edecek var mı açık liseye geçtim ders seçim yapacağım 24 tane zounlu ders çıktı şuan ders seçmede 11 tane zorunlu 1 tanede seçmeli seçebiliyorum 11 zorunlu dersin kredisi 37 yapıyor benim şuanki kredim 124 anlamadığım şu ben 11. sınıfa gidiyorum hocam bana 170 krediye ulaşırsan...
  3. F

Açık lise için ilk nereye gitmeliyim

Ben açık liseye geçicem ilk önce hangi kuruma gitmem gerek 11.sınıftayım Gerekli belgeler nelerdin Adım adım yazacak bilen kişi var mı ?
  4. F

youtube vergisi akkında bilgisi olan

benim youtube kanalım var para kazanması 1 yılı dolduracak ben bu zamana kadar hiç vergi ödemedim yani daha yeni öğrendim vergisi olduğu ve baktığımda bağ kur ile bilrlikte yaklaşık bi 1500tl ye yakın aylık vergi ödemem gerekiyor ama ben 500 en fazla 1000 tl kazanıyorum bunu nasıl yapıcaz...
  5. F

Pc yi nasıl fiyata almışım

Pc deki parçalar nasıl değişmesi gereken parça var mı nasıl fiyatlara almışım (bu yılın başından beri parça parça alıyorum) ŞU ANDA SATSAM NE KADAR EDER İŞLEMCİ : ryzen 5 1600 af :: 1500 TL (2.el) RAM : Corsair ddr4 1x8gb 3600MHz CL 18 =484 TL (sıfır) M.2 SSD :ssd 980 NVMe M.2 3500MB/s =389...
  6. F

İncehesaptan 1 tl ye kulaklık alan oldu mu?

Ben almıştım kargoyla birlikte 16 tl falan olmuştu ödedim iptal edilir diye düşünüyordum bugün mail geldi kargoya verildi diye Başka alan var mı ? İptal mi oldu yoksa sizinkide kargoya verildimi Kulaklık: gamepower magnus v2
  7. F

1042-s formu nedir ?

Bugün yurtdışından evime 1042-s formu geldi (youtube kanalım var para kazandığım ) bu ne oluyor yapmam gereken bir şey var mı üzerinde herhangi bir şey yok kazanç 0 yazıyor 1 ay önce birdaha gelmişti korkmam gereken bir şey var mı bilen birileri açıklarsa sevinirim
  8. F

twitchleecher uygulamasının youtube versiyorunu var mı?

twitch leecher tarzı ama youtubedeki yayınları indirecek program lazım yayını full indirmicek belirli süreleri indirecek internet sitelerinin hiçbiri çalışmıyor hepsini denedim
  9. F

Aliexpress kod onu kampanyası 6 kişi kaldı

6 kişi yardım edebilir mi Bunu istiyorum! 'Büyük İndirimde' bana yardım etmek için bu bağlantıya tıklayın! Eğer yeni bir AliExpress kullanıcısı iseniz, ayrıca sürpriz bir hediye de kazanabilirsiniz! %99 indirim mi! https://a.aliexpress.com/_mszUAzS
  10. F

YouTube den uzun videoların belirli kısımlarını nasıl indirebilirim

Benim YouTube kanalım var orada bir yayıncının kesitlerini atıyorum daha önceden twitch'te açıyordu yayınlarını ve Twitch leecher ile kolaylıkla oyun oynadığı bölümleri indirebiliyordum ör. (01:20:30 - 02:15:10) videoların gereksiz yerlerini indiremiyordum ama yayıncı youtubeye geçti yaklaşık...
Geri