Arama sonuçları: *

1. R

Sivilce izi için krem önerisi

Arkadaşlar selam, 15 yaşındayım sivilcelerime hiçbir şey yapmama rağmen iz bırakıyor geçen ay doktora gidip 2 krem yazmıştı ama kremi sürdükçe sivilce izlerimin oluştuğunu fark ettim şimdi sivilce izi için krem almak istiyorum ama randevu bulunmuyor. Sizin bana eczaneden vs. alabileceğim sivilce...
  2. R

Müzik proje konusu ne olabilir

Arkadaşlar selam Müzikten proje ödevi var bir konu hakkında sunum yapıcaz sizce müzikle ilgili hangi konu hakkında yapabilirim Not arkadaşalar detaylı bir sunum yapmak istiyorum hoca biraz takıntılı ona göre yardımcı olursanız sevi
  3. R

Hikaye yazıcam yardımcı olurmusunuz

Selam arkadaşlar Edebiyat hocası en az 2 sayfa hikaye yazma ödevi verdi Hikayeye göre puan verecek pazartesi teslim edicez ama ben nasıl bir hikaye yazıcam bilemiyorum hikaye konusu bulamadım yardımcı olurmusunuz
  4. R

İnstagrama girereme sorunu

Arkadaşlar selam ins i dün silip bugün yeni yükledim ama kullanıcı bilgilerimi hatırlamıyorum (şifremi) ve sms göndere tıklıyorum kodu giriyorum bana uyarı veriyor ''bu kod tek kullanımlıktır ve sadece 10dk boyunca geçerlidir lütfen yenisi iste'' yazıyor sonra tekrar kod gönder diyorum yine...
  5. R

Derse odaklanamıyorum

Selam Arkadaşlar herkese iyi geceler Ben 9.sınıfım fen lisesine gidiyorum Nerdeyse liseye başlayalı 1 ay oldu yeni yeni alışıyorum ama ders çalışmada sorunlar yaşıyorum ders çalışırken sürekli aklıma başka şeyler geliyor odaklanamıyorum genellikle o gün okulda yaşadığım olay veya hoşlandığım...
  6. R

Kimya 9.sınıf projesi

Arkadaşlar selam 9.sınıftayım kimya hocası proje yapmamızı istedi ama aklıma hiçbirşey gelmedi sizce ne yapabilirim bazıları şöyle şeyler dedi doğal bitkilerle psrfüm yapımı, çok su içmenin kana etkisi vs. lütfen yardımcı olurmusunuz
Top Bottom