Arama sonuçları: *

1. Ahmet Berat Ak

Deltoidde alan çalışmalı mıyım

hoca bir adet deltoitte uzunluk soracakmış deltoidde alan çalışmama gerek var mı deltoidde uzunluk bulunurken alandan yararlanılıyor mu
  2. Ahmet Berat Ak

Sinüs Kosinüs kaçıncı sınıf ?

Derse çalışıcam 10.sınıfta sinüs alan teoremi var bu nasıl iş anlamadım adam sinüs 45 ten 145 ten alan bulduruyor trigonometri 11 değil mi?
  3. Ahmet Berat Ak

Satrançtan analayanlar bakabilir mi?

https://www.chess.com/tr/analysis/game/live/75036890433?move=17&tab=review&classification=brilliant&autorun=true bu hamle harika gözükmesinin sebebi nedir
  4. Ahmet Berat Ak

Korkudan nasıl kurtulunur

Arkadaşlar ben çocukluğumdan beri karanlıktan korkmusumdur sebebi ise küçükken korkmama rağmen sürekli korku içerikli videolar izlemeye bayılırdım (hala da devam ediyorum ) bu alışkanlıktan kurtulmak istiyorum nasıl birakabilirim
  5. Ahmet Berat Ak

DİSCORD NİTRO 1 AY ÜCRETSİZ DENE

Deneye bastığımda 10.8 tllik bir çekim gösteriyor ben bu fırsattan yararlanmak için sanal kart kullanacağım para geri iade edilecek değil mi ?
  6. Ahmet Berat Ak

crunchroll gamepass ile ilgili soru

üyeliği iptal edip google playden ödemeyi kapatım ininaldan sanal kart açıp yapmıştım kartı da kapattım para çekemezlr değil mi
  7. Ahmet Berat Ak

3 aylık ücretsiz gamepass için iptal etmek gerekiyor mu

iptal etmem gerkli mi
  8. Ahmet Berat Ak

crunchyrollda kullanabileceğim önödemeli kart tavsiyesi

ücretsiz gampass alıcam önöndemeli kartı nerden açabilirim
  9. Ahmet Berat Ak

crunchyroll xbox gamepass problem with your card hatası

hata nedendir bilen var mı ininal sanalkarrtan yapıyorum
  10. Ahmet Berat Ak

inca şanslı çark kaç hesaptan çark çevrilebilir

kendi telefonumdan çevirdim babamınkinden de çevirmek istiyorum ahkkınız doldu diyor
Top Bottom