Arama sonuçları: *

1. shiedabro

kuryelikte ilk günüm

olmayi düşünen arkadaşlar 2 defa düşünsün firma farketmeksizin, bugün bir yağmur yağdı o an pişmanlığa boğuldum, eger paraya ihtiyaciniz var ise yapın yoksa hic uğraşmayın dostlar
  2. shiedabro

bu kuponda gelir mi (diğeri tuttu)

3. shiedabro

bu kupon gelir mi beyler

4. shiedabro

Osmanlıyı Seviyor musunuz?

Arkadaşlar günümüzde osmanlıyı sevenler pek yok sebebi ortada ama bana göre osmanlı olmasa türkiye cumhuriyeti olmazdı hem mustafa kemal atatürkü severim sayarım hem de osmanlıdaki başarılı padişahları severim sayarım (osman gazi, orhan gazi, fatih sultan mehmet, yavuz sultan selim, 4.murad)...
  5. shiedabro

Bimde çalışmış olan var mı

beyler yarın bime konuşmaya gidicem iş başvurusu için çağırdılar hayırlısıyla mahallemede yakın serin güzel bir ortam gibi, çalışma hevesimde var bi motor parası biriktiricem maaşları nedir çalışan arkadaşım 25bin demişti en son siz çalıştıysanız kaç alıyordunuz şartlar fln nasıl
  6. shiedabro

Beyler hp laptopta bir şey vardı hatırlayan var mı?

dostlar gangamstyle şarkısı ilk defa çıktığında babamlar bi hp marka laptop almıştı o laptopda kendiliğinden kurulu bir oyun programı vardı böyle oyunları denemek için sana token tarzı bişey veriyordu oyunu oynamak için token atıyordun sonra oyun açılıyordu neydi onun adı hatırlayan var mı :D
  7. shiedabro

Nice try diyebilir miyiz?

https://nsn.page.link/9d9C9 bence güzel deneme yaptım :D
  8. shiedabro

Arkadaşın oynadığı kupona bakın kafayı yicem

https://nsn.page.link/FNCw9 beyler adama dedim ki oynama etme yok gelir sistemden zaten net para geliyo falan dedi şu kupona bakın 1820tlsin kesin alacak sanıyo LĞVFSKLĞBAKL ne diyim ben buna şimdi
  9. shiedabro

Elektrik faturanız ne kadar geliyo?

Beyler elektrik faturanız ne kadar geliyo? Bizim 1 buzluk 1 buzdolabı 2 gaming pc (rtx 3080 ve 3060ti'li) 1 laptop 1 tv 6 tane telefon hep açık kalan bir ışık olmasına rağmen 350 ₺ geliyo 1 senedir böyle ne yüksek ne az geldiği görüldü size kaç geliyo merak ettim
  10. shiedabro

ANKARA EGO ABONMAN YÜKLEYEMİYORUM

Dostlar 19 yaşında aktif olarak açık lise okuyorum kartım öğrenci kartı ve vizesi var fakat abonman yüklerken öğrenci değil abonman hakkı yoktur diyor bunu ego ile görüştüm açık lise dönemi hakkında bişeyler dediler fakat sitesinde bu yazıyor; 5. Öğrenci Abonman uygulamasından faydalanmak...
  11. shiedabro

hayattan cidden zevk alan var mı

beyler cidden soruyom şu hayattan zevk alıyonuz mu hergün aynı iş aktivite falan tadı kaçtı bu hayatın artık
  12. shiedabro

ortaokul-lise sınav haftası ne zaman

soru başlıkta meraktan sordum
  13. shiedabro

Türkiyede ABD'nin neden üssü var?

Merak ettiğim soru şu Türkiye'de ABD'nin neden üssü var, peki Türkiye'nin ABD'de üssü var mı?
  14. shiedabro

pc virüs girince rastgele steamdan link mi atıyo ?

bu arkadas dogru mu söylüyo virüs girince pc rastgele kolpa linkler mi atıyo millete
  15. shiedabro

sigarayı bırakınca ilk öksürük tekrar gelir mi

beyler cok merak ettiğim bir olay var bu sigarayi ilk içtiğimiz zaman bi öksürük tutar ya sigarayı bıraktıktan belirli bir süre sonra tekrar içtiğimizde bu ilk öksürük olayı tekrar yaşanır mı
  16. shiedabro

aramadan engel kalkmış mıdır?

beyler benim arkadaş var 5 yıllık kendisiyle küsüm bayadır uzun zaman sonra bi arayım dedim aradığınız kişiye şu an ulaşılamıyor diyor öncesinde meşgule atardı bu sefer böyle dedi sizce engeli kaldırmış mıdır
  17. shiedabro

BEYLER ÇOK SICAKaaa!?

arapların sıcagı gelmis gibi ya uyuyabilen var mı yattığım yer ıslanıyo
  18. shiedabro

uyurken eve giren şahıs

uyurken bu cocuk eve girmiş ne yer ne icer bilmiyom tavsiyelerinizi bekliyom
  19. shiedabro

yerel seçimlerde oy kullanmak zorunlu mu

yerel seçimlerde oy kullanmak zorunlu mu?
  20. shiedabro

kız arkadaşa kısa ve öz dogum günü mesajı

beyler bayanlar yardm edin aklıma çok geliyorda klişe geldi hep var mı böyle damardan giricek kısa ve öz bir şey aklınızda
Top Bottom