Arama sonuçları: *

1. Shia

Kafayı yemek üzereyim.

Her sandalyem sallandığında ya da ne bilim küçük bir titreşimde deprem olduğunu düşünüyorum ve sürekli oluyor unutamıyorum unutulmuyor en özel durumlarda bile kaygı oluyor nasıl atlatabilirim bunu..
  2. Shia

Sattığım kasanın sahibi ile problem..

Sorum şu şimdi ben s. siteden bir bilgisayar sattım adamın evine kadar götürdük neyse denedi akşamın köründe tamam dedi aradan 2 gün geçti kasayı beğenmediğini söyledi kasadan ses geldiğini söyledi (ses dediği de fan sesi sanırsam üflemesi ses oluyormuş bilmiyorum) + hacizlik durumum oldu dedi...
  3. Shia

Geceleri müziksiz uyuyamıyorum ?

Sebepsiz yere 2 yıldır müziksiz uyuyamıyorum ve kurtulmak istiyorum kulaklarım ağrımaya başladı..
  4. Shia

En beğendiniz Wallpaper?

Telefon için Wallpaper arıyorum hepsi sıkıcı geldi sebepsiz boş boş bakıyorum ekrana. Güzel olanları yapicam ve kaydedicem.
  5. Shia

Erkeklerin favori muhabbeti nedir?

Genellikle kızlar da milletin yaşadıkları komik ve iğrenç şeylerden bahsederiz dedikodu kısaca.. Dün buna bu oldu bunla sevgili oldu tarzında.
  6. Shia

Teyze oluyorum isim önerir misiniz?

Ablamın ikiz çocuğu oldu dün gece evet çok mutluyuz ikiside kız İsim arıyoruz sizce ne koymalıyız İlginç ve tatlı isimler fav..
  7. Shia

Sevgilinize en sevdiğiniz hitap şekli?

Biri ballı çöreğim demişti hala aklımda hoş..
  8. Shia

Seneye bugün kendinize bir not bırakın!

2022 de hepinizi etiketleyip konuyu yükselticem. Kendime not: bu zamanlar çok sıkıcı dolar 15 lira olmuş ama merak etme 30 lira olmadı 😂
  9. Shia

En son okuduğunuz kitap ?

Sizi etkileyen kitaplar hangisi ? Öneri alabilirim.
  10. Shia

İlk bilgisayarınızı ne zaman aldınız ya da ilk ne zaman kullandınız?

Ben 4 yaşımda kıyafet giydirme oyunları ile başladım sonra mstar metin2 derken gitti öyle..
  11. Shia

En çok beklediğiniz Dizi & Film

Dizi & Film önerisi alabilirim. Türü ile yazarsanız. Sevinirim teşekkürler
  12. Shia

En çok izlediğiniz Youtube kanalı?

Sorma amacım sıkıldım ve yeni şeyler arıyorum. Bu aralar korelilerin karavanda bir gece geçirmelerini izliyorum o haldeyim.
  13. Shia

Hayat'a hayvan olarak gelseydiniz hangisi olurdunuz?

Kedi olurdum nankörlük var bende bir tık.
  14. Shia

Cumhurbaşkanı olsaydınız ne yapardınız?

Sadece oturup yazılanları okumak için açtım postu. Merak ediyorum herkes bir şeyden şikayetçi olmamak elde değil tabi de.
  15. Shia

Kendinize söylediğiniz yalanlar?

Spor yapicam yarından sonra.. Ya da şey ders calisicam 15 dk sonra felan.
  16. Shia

Gece vakti camıma tıklatan ağaç dalı

Travmatik olaylar yaşadınız mı? Ben küçük iken öcü geldi diyip hayali arkadaş edinip beni korumasını istemiştim şimdi küçük seslere uyanıyorum.
  17. Shia

Hayalinizde ki meslek ve neden?

Mesela ben diyetisyen olmak istiyorum..
  18. Shia

Bir erkek arkadaşım var nasıl etkilerim?

Arkadaşlar okulda birine vuruldum sizce nasıl tavlarım?
  19. Shia

Komşu çocuğu monitör düşürdü.

Ne yapayım şimdi ben?
  20. Shia

Zombi salgını olur ise ne yaparsınız?

Ben büyük ihtimal kendimi kapatıp korkudan ölürdüm..
Top Bottom