Arama sonuçları: *

1. Alperen Çelik

Arabada hangi sd kart formati kullanılır

Arabada ki teype takmak için sd kart alacağım ama hangisini alacağımızı bilmiyoruz, Volkswagen Golf 2005 araba.
  2. Alperen Çelik

Metacritic yorumum Türkçe mi?

https://www.metacritic.com/game/the-walking-dead-a-telltale-games-series/user-reviews/?platform=pc alperencelik benim yorumum düzenledim ama türkçe mi ingilzice mi?
  3. Alperen Çelik

Recep Baltaş'ın yeni forumu

techolay.net Bildiğiniz üzere technopattan ayrıldı ve kendine site açmış, hayırlı olsun.
  4. Alperen Çelik

Turan birliği hayal mi?

Sorum bu, objektif bir şekilde turan hayal mi?
  5. Alperen Çelik

Okulda olmama rağmen yok yazıldım

Ben iki sefer okulda olmama rağmen, deftere yok yazıyorlar ve benim haberim olmuyor tabii. e-Okul'a girince gördüm yine sabahtan yok yazmışlar. Daha önce de olmuştu müdür yardımcısı müdahale edemem demişti. Ne yapacağım?
  6. Alperen Çelik

Özel güvenliklere m4a1 veriliyor mu?

Özel güvenlikler m4a1 kullanıyor mu?
  7. Alperen Çelik

Uludere olayı nedir?

Netenyahu Erdoğana kendi köyünü bombalayan birisi bize ders vermez gibi bir şey demiş. Bu köy olayı da Uludere sanırım. Neden bomalandı o köy? Ve o dönem yaşı büyük olanlara sorum nasıl karşılandı sosyal medya da vesaire?
  8. Alperen Çelik

Rüyamda oyuna sıkışıp kaldım

Rüyamda serverleri kapanan bitik bir oyuna hapsoldum herkes diyor ne güzel oyundu neden kapandı vs. Ben böyle afadi arıyorum polisi arıyorum kurtarın diye cevap yok kurtaran yok. Daha vardı korkunç şeyler de hatırlamıyorum. Hastayım o yüzden kabus gördüm sanırım :D
  9. Alperen Çelik

Nasılsınız dostlarım?

Eee nasılsınız? Ekonomi dışında nasılsınız o anlamda hepimiz aynıyız zaten de. Ben mesela 2 yıl önce bitmiş bi rşeyin umudu ile geceleir geçiriyorum.
  10. Alperen Çelik

Kaybolan kimlik sorun teşkil eder mi?

15 yaşındayım cüzdan kayboldu içinde kimlik vardı bir şey yapabilirler mi?
  11. Alperen Çelik

Doğu Türkistan neden gündemde yok

Ben şahsen doğu Türkistan'da ne olduğu bilmiyorum sadece propakanda vesaire olduğunu biliyorum başka bilgim yok bilen varsa aydınlatabilir mi? Ve neden hiç haberlere düşmüyor?
  12. Alperen Çelik

6.ders gelirsem yarım gün yazılır mı?

Öğleden önce 5 ders var öğleden sorna 3 ben ogleden sonraki ilk ders geldim. Tam gun mu yarım gün mü?
  13. Alperen Çelik

Rusya Ukrayna savaşı noldu?

Bittimi bu savaş noldu?
  14. Alperen Çelik

130 TL tıraş ücreti normal mi?

Kayseri de yaşıyorum sadece saç tıraşı normalmi?
  15. Alperen Çelik

Ailevi küfürler neden normallesti?

Oyunlarda, okulda, discord, Instagram vb. Yerlerde bu ailevi küfürler neden normallesti? Bı ortamda birisiyle makara yaparken bı anca o*** co*** diyor mesela veya an*** s*** gibi şeyler normallesti gibi geliyor bana. Çünkü bana bile edildiğinde neyse diyorum, müsaitsem karşılığını veriyorum da...
  16. Alperen Çelik

Suriyeli ve Arap sorunsalı

Bu gün uzun zaman sonra gelen 3 kız kuzenimi gezdireyim dedim donuste Suriyeli gruptan bır kızı kendiliginden bağırdı bize geçerken çocuk 11 yaşında falan net. Gözünün içine baka baka gittim hafif sesli söverek geçtim sonra yine bir motora 3 kişi binmiş Suriyeli den yine veledül zina nın biri...
  17. Alperen Çelik

15 Temmuz'a neden Tiyatro diyorlar

Sebebi ne?
  18. Alperen Çelik

"Silah kazası yüzünden şehit olan asker"

İnstagram da gördüm "silah kazası" olarak haberlere yansıyan olayın alında 4 gündür dağdan olan askerlerden birinin çektiği videoda " 4 gündür dağdayız su yok şehit olursak tabur komutanı yüzünden" gibi bir konuşma var. Siz bu olay hakkında ne düşünüyorsunuz?
  19. Alperen Çelik

A3 çıktısı nasıl çıkar?

A4 e çıktı çıkarttığımızda küçük bir çerçeve oluyor, A3 e fotoğraf çıktısı alsak a4 de ki gibi mi çıkar yoksaa3 e orantılı şekilde mi çıkar fotoğraf?
  20. Alperen Çelik

Yargıtayın küfür değil dediği söz neydi?

Altın elbiseli adam bir videosunda söylüyordu şu kelime küfür olarak geçmiyor diye hangi kelimeydi o?
Top Bottom