Arama sonuçları: *

1. MestanMuraT

Askerlik izini rapor ile uzar mı

Şu anda 6 aylık muvazzaf askerlik görevimi yerine getirmekteyim.6 gün normal izin 6 günde istirahat izniniz var Eskiden bu 6 günlük izinde iken askeri hastaneden alınan bir rapor ile askerlik uzamadan istirahat evde yapilabiliyormus Şimdi askeri hastaneler kapatıldı .raporu normal bir...
  2. MestanMuraT

Türkiye'de yabancı hisse senedi nasıl alınır

Paramı hisse senedi alarak değerlendirmek istiyorum yalnız bir Google ,Microsoft ,Netflix, Starbucks gibi getirisi yüksek hisselerden almak istiyorum Ziraat borsa uygulaması kullanıyorum şu anda z-borsa uygulama arayüzünde bulamadım konu hakkında bilgi sahibi olan varsa yardımcı olabilir mi?
  3. MestanMuraT

Paramla nasıl pasif gelir elde ederim?

Paramı normalde tz kodlu ziratt port para piyasası fonunda tutuyorum Birikim yaparkende tca kodlu Ziraat altın katılım fonuna yatırıyorum altın ile paralel olarak artıyor fakat bu fonda paranı çekmek için çok uğraşıyorsun 3 gün sonra hesabına geçiyor daha mantıklı bir yatırım tavsiyesinde...
  4. MestanMuraT

Koşullu gfeçer dersim var geçer miyim?

Orman Ve orman Ürünleri Uludağ MYO son sınıfım geçer miyim?
  5. MestanMuraT

500 mesaja ulaşmama yardım eder misiniz?

merhaba arkadaşlar kıdemli üye olmak istiyorum geçen sene aralıkta geldim foruma insanlara yardımcı olmaya çalışıyorum ama çok yavaş artıyor art arda atılan mesajlar birleşiyor derken 400 mesaj açığım var gereksiz mesajda yazmak istemiyorum buradan benle sohbet etme cürretini gösterebilir misiniz?
Top Bottom