Arama sonuçları: *

1. G

E-Okula mezun girişi

arkadaşlar mezunum e okula giremiyorum e devlete yönlendiriyo orda da kaydım yok? kayıtları mı silmişler ne yapmışlar hiç bir şekilde giriş yapamıyorum. girmem lazım ne yapıcam?
  2. G

Green Card Danışmanlık Hizmeti

Arkadaşlar şimdi eniştem green card için bir başvuru yapmış bir Instagram sayfası üzerinden. Danışmanlık hizmeti veriyorlarmış ingilizce kursuna yolluyorlarmis uçak bileti konaklama ve iş imkanı falan veriyorlarmış ama bunlar için ücret istiyorlar gelecek sene için ön başvuru yapıyorlarmış sizce...
  3. G

e devletten pasaport harcı geri alma

arkadaşlar kuzenim pasaport başvurusu yaptı ama fazla para yatırdı o parayı alabilmek için e devlet gerekli ama e devleti yok annesinin e devletinden de bir türlü bağlanamadım nasıl halledeceğim bilgisi olan var mı ?
  4. G

Pasaport için bişey sorucam

Arkadaşlar liseden mezun oldum bu sene sınava girdim ama tercih yapmadım mezuna bıraktım. Pasaport çıkartmam gerekli hala öğrenci gözükür müyüm öğrenci için pasaport parası daha az alıyorlar 1662637887 Öğrenci belgesi istiyorlar ama mezun olduğum için götüremem
  5. G

BİM ile ilgili bir şey sorucam

Arkadaşlar ay sonu bimde envanter yapılıyor ya hani poşet açığı kasiyerden mi alınır bilen varmı ?
Geri