Arama sonuçları: *

1. Kaneki Ken

İnce ve çabuk yağlanan saça nasıl şekil verebilirim?

Pudra , wax , sprey ne kullanmalıyım? Saçlarım çabuk yağlanıyor ve çok ince hemen bozuluyor saçım.
  2. Kaneki Ken

Annemin babaannesi ve büyükbabası göçmen nasıl vatandaşlık alabiliriz?

Annemin babaannesi Gürcistan göçmeni Büyükbabası Azerbaycan göçmeni e devletten baktığımızda babaannesi Gürcistanın bir şehrinde doğmuş diye o yazıyor ama büyükbabasında Azerbaycan değil türkiye de doğmuş diye kaydedilmiş o zamanlar Gürcü veya Azeri vatandaşlığı alabilir miyiz ve nasıl...
  3. Kaneki Ken

DA BKMKİTAP vb. kitap satan site ile anlaşıp güzel bir fırsat yapsa nasıl olur?

Sizce de DA bkmkitap veya başka bir kitap satan site ile anlaşıp güzel bir indirim kodu veya indirimli ürün fırsatı yapsa güzel olmaz mı? 1645458124 Geçen DonanımHaber'in yaptığı gibi bkmkitap üzerinden şu kadar alışveriş de şu kadar indirim gibi bir indirim kodu olsa mükemmel olur mesela
  4. Kaneki Ken

Foruma eklenmesini istediğiniz hareketli ve hareketsiz emojiler neler?

Forumda normal yazışmalarda kullanabileceğimiz eklenmesini istediğiniz hareketli ve hareketsiz emojiler neler bu konu üzerinden bizimle paylaşırsanız sevinirim
  5. Kaneki Ken

Pepsi Zoom İğrençliği

7den 70e herkesin sapıklık yaptığı pepsi Zoom toplantısına girince kanım dondu 500 kişi içlerinde çocuklarda var o kadar pis şeyler yapiyor ki insanlık bitmiş dedirtiyor hepsi de Türk. Personel Name kısmına Pepsi yazıp şifre olarak 894473 yazınca giriyor ama o kadar dolu ki maksimum 500 kişi...
  6. Kaneki Ken

Okulda yaşadığınız en tuhaf anılar neler bütün DA forumu bekliyorum.

Bu sene okulda bizim sınıfın en küçük boylusu olan bir arkadaş var gidiyor gidiyor kim eğilse naruto el hareketini yapıp şak anladınız siz tabi eliyle yapıyor o kadar değil neyse işte bizde uzun boylu bir çocuk var baya uzun bize göre gitti ona yaptı ve kaçmaya başladı ama uzun arkadaşın ayak...
  7. Kaneki Ken

DA Forum Herkes Kendi Setuplarını atsın görelim.

Herkes kendi setup yani odası sistemi vb. atsın görelim hem de çok beğenilen bir oda seçe de biliriz o yüzden atılan fotoğraflardan hoşunuza gidenlere beğeni atın ki anlayalım.
  8. Kaneki Ken

Sohbet edelim mi beyler bayanlar.

Sohbet edelim. 1610735597 sa 1610735604 sa
  9. Kaneki Ken

Hala imzasında gif bulunanlar buraya mesaj bıraksın sayımızı bilelim.

27 Mart 2020 de kayıt oldum daha açılalı bir kaç gün olmuştu bu forum. İmza atmada gif koyma özelliği vardı koydum ilerleyen zamanda kalkmış ama imzamı değiştirmediğim için hala imzamda gif var sizde de varsa bir mesaj bırakın sayımızı bilelim.
  10. Kaneki Ken

Aileler bizi ne zaman anlıyacak?

Babama soruyorum baba bim'e 220 tl ye mouse geliyor rival 3 alabilir miyim diyorum diyor mouse'a 220 tl verilmez diyor. Diyorum internette en ucuz 350 tl diyor ki benim mouse gibi bişey alsam olmuyor mu diyip kızıyor dediği mouse'da a101'den aldığı 20-30 tllik mouse yere bi kere düştü o mouse...
  11. Kaneki Ken

İmzaya gif koyma kalktı mı?

Ben ilk kayıt olduğumda imzama gif koymuştum bidahada ellemedim hangi konuya birine cevap yazsam beni gören dmden yazıyor gif nasıl koydun imzaya. Artık imzaya gif koymak kalktı mı?
Top Bottom