Arama sonuçları: *

1. SucukEkmek

Bu Fırça İle Fön Çekilir mi?

Arkadaşlar bu fırça fön için kullanılır mı? İşe yarar mı?
  2. SucukEkmek

Bilgisayar ve Bilgisayar Oyunları Eskisi Gibi Sarmıyor

Arkadaşlar, Başlıkta da görmüş olduğunuz üzere pc ve pc oyunları ne yazık ki eskisi gibi zevk vermiyor, mesela eskiden her gün arkadaşlarla mc, mta, zula vs. oynamak için can atarken şu an hiç bir oyunu istek alarak oynayamıyorum. Eski zamanlarda eski pc'm ile eğlenerek oynuyordum şuan ki pcmde...
  3. SucukEkmek

18 Yaş Altı Nasıl Aviator Oynayabilirim?

Arkadaşlar papara üzerinden ceza yemeden nasıl oynayabilirim? Güvenilir site önerir misiniz?
  4. SucukEkmek

Ailemi Bu Duruma Nasıl İkna Edebilirim?

Arkadaşlar ben 2 yaşımdan beri otobüslere çok ilgiliyim, bu sene okullar kapandığında bir yolculuğumda bir muavin arkadaş ile tanıştım. Anlattım işte bende muavin olmak istiyorum yaşım 16 falan dedim, dedi gel yanımda staj yap yazın çalış kışın oku dedi. Benimde kafama yattı tabii ancak ailemle...
  5. SucukEkmek

YARDIM İlçede Nerden Torpil Bulabilirim?

Arkadaşlar baya büyük bir ilçede nerden torpil bulabilirim yarın bakkal lara ve kırtasiye lere bakıcam onun dışında bulamazsam nerden bulabilirim 1690232604 Av bayilerinde olur diyorlar olur mu arkadaşlar?
  6. SucukEkmek

Bu otobüsü nereden bulurum ?

arkadaşlar bu otobüslerden nerede bulabilirim kartondan, daha önce başka bir firmanınkini almıştımda o zamanlar 7 yaşında falandım :D 1684426260
  7. SucukEkmek

Otobüs Biletimde Bu Ayrıntıyı Sonradan Gördüm Problem Olur mu ?

Arkadaşlar koltuğum 1 numara, en ön tekli koltuk. Yaşım 15 sorun olur mu ? Bir yerde 12 yaş bir yerde yetişkin demiş kafam karıştı :D
  8. SucukEkmek

4 yaşındaki kız yiğenime oyuncak alacağım ne alınır ?

Arkadaşlar soru başlıkta ne alabilirim ?
  9. SucukEkmek

Yasadişi Bahi̇s Oynadim Ceza Geli̇r Mi̇ ?

Arkadaşlar daha önce O*WIN sitesinde oynadım kart bilgileri kimlik vs. vermeden, şimdi tekrar başka bir sitede oynadım ceza gelir mi ? kart ve kimlik bilgilerini vermedim sadece e posta ve tel verdim.
  10. SucukEkmek

Ankara-Sivas ücretsiz bilet nasıl alınır ?

Arkadaşlar mayısa kadar ücretsizmiş nasıl alabiliriz?
  11. SucukEkmek

Puff Elektronik Sigara zararlı mıdır ?

arkadaşlar elf bar 1200lük almayı düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz sigara kadar zararlı mıdır ?
  12. SucukEkmek

Teknoloji Satış sayfası açacağım isim önerir misiniz ?

Arkadaşlar shopierde teknoloji satış sayfasi açıcam isim önerir misiniz? Bi de benim elimde ürün yok ürünleri amazondan sipariş verip adrese gönderceğim. Böyle olur mu?
  13. SucukEkmek

Ucuza otobüs maketi nasıl bulabilirim ?

Arklar bu tarz koleksiyonluk otobüs almak istiyorum ama bütçem pek yok. Nasıl uyguna bulabilirim ?
  14. SucukEkmek

Tekli Akım Korumalı Prize Uzatma Kablosu Takmak Sağlıklı olur mu?

Arkadaşlar herkese selamlar pc için tekli akım korumalı priz aldım bu prizi de topraklı uzatmama takacağım uzatmayada pc yi bağlayacağım. Olur mu?
  15. SucukEkmek

TELEFONDAN PARA KAZANMA UYGULAMASI

Arkadaşlar ne önerirsiniz? (Yandex toloka hariç)
  16. SucukEkmek

KARGOM TESLİM ALINAMADIĞI İÇİN GERİ GÖNDERİLMİŞ

Arkadaşlar 25.07.2022 tarihinde kargom adres yetersizliği sebebiyle şubeye geri gönderildi. Ardından gece saatlerinde kargom aldığım yere geri gönderilmiş. Bu süreçte ne yapmam lazım?
  17. SucukEkmek

[çözüldü] Başvuruda Bulunduğum Otobüs Kartini Nasil İptal Ederi̇m?

Arkadaşlar kayseri kart 38 indirimli kart basvurusunda bulundum internetten ama su an ben iptal edip para iadesi almak istiyorum nasil yapabilirim ilginize simdiden tesekkur ederim. 1658438007 Arkadaşlar bilem yok mu?
  18. SucukEkmek

Kargo Ücretlerini Nasıl Düşürebilirim?

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar. Ufak tefek al-sat işi ile uğraşıyorum ancak bu işin (bence) en zor yanı kargolama. Çünkü internete baktığımda kargo ücretleri gerçekten çok yüksek. 40-60 tl arası kargo ücretleri var. Ama hepsiburada vs. bir şey aldığımız zaman kargo ücreti 10 TL gibi az ama ben...
  19. SucukEkmek

BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN AGALAR

Kurban bayramınız mübarek olsun agalar. Nice bayramlara
  20. SucukEkmek

YARDIM!!! Türkiye priz tipi hangisi

EU? US? UK? AU? AliExpressten alışveriş yapacağım arkadaşlar hangisi tr priz tipi?
Top Bottom