Arama sonuçları: *

1. raFixed

Nitelikli Anadolu Lisesi Mezunu KPSS Ortaöğretim Tercihi?

Arkadaşlar Selam Nitelikli Anadolu Lisesi Mezunuyum Hacettepe’de Matematik Okuyorum Kpss Ortaöğretime öylesinde girdim 87.5 alınca da boşa girmiş olmayayım dedim. Son alım yapılacakmış fakat çevremde kpssde 70 görebilen adam yok. Yol göstericim de yok. Geçen yıl Ankara Adliyesinde Mübaşir ve...
  2. raFixed

Safra Kesemi Alcaklar Askerlik?

Arkadaşlar geçtiğimiz günlerde safra kusuyorum diye konu açmıştım belki hatırlayanlar çıkar o süreçte 4 kontrole gittim. Polip Taş Çamurlaşma gözlemlendi gelecekte pankreatit olma riskim varmış o nedenle safra kesemi alacaklar. Kuzenim askerliğin yandı diyor fakat ben öyle bir şey göremedim...
  3. raFixed

Peşpeşe safra kusmak! Yardım

Arkadaşlar uyandığımdan beri sarı kusuyorum peş peşe hala da midem bulanıyor azıcık rahatlasam acile gideceğim evde yalnızım bana bir akıl verin sürekli bulantı var. Tıpçı arkadaşlarımız varsa billurubin değerlerim yüksekti ondan kaynaklı olabilir mi?
  4. raFixed

Teknoloji mağazası açmayı düşünüyorum görüşlerinize ihtiyacım var

Dostlarım merhabalar ailemin de destek vereceğini düşündüğüm bir konu hakkında sizlere danışmak istiyorum Konu hakkında bilgisi tecrübesi olan arkadaşlarımın görüşünü almak isterim ayrıca bilginiz fikriniz varsa itopyanın gencergaming in kuruluş süreciyle ilgili bilgi alabileceğim yerler...
  5. raFixed

Netflix Disney+ televizyona bağlanmıyor hdmi

Arkadaşlar çakma sitelerden açınca hdmi görüntüyü aktarıyor fakat resmi sitelerden açınca filmleri hdmila bağladığım akılsız televizyonum siyah ekran veriyor laptopta oynuyor film
  6. raFixed

Bölümümle alakam olmadığını fark ettim

Arkadaşlar Hacettepe Matematik 1. sınıf öğrencisiyim fakat bölümümle alakam olmadığını fark ettim ve sözelci olduğumu düşünüyorum. Güz dönemi içim üniversitemi ve bölümümü değiştirebilir miyim bu seneki notumla? 7 dersim var İnkılap Edebiyat İngilizce Soyut Mat Analiz Analitik Geo Fizik ve ben...
  7. raFixed

Eski Sezon Orijinal Forma

Eski Sezon Orijinal Forma satan bildiğiniz siteler var mı arkadaşlar? barçında vs varmış da stok kalmamış adidas bjk formalarını uygun fiyata satıyor nike gs formalarını satmıyor
  8. raFixed

Spss soru işareti hatası

arkadaşlar kız arkadaşımın ödevi varmış spss den hiç anlamıyorum ilk kez duydum hatta bu soru işareti hatası nedir?
  9. raFixed

Kpss ortaöğretim konusunda yardım

Puan Türü KPSS Puanı Başarı Sırası Aday Sayısı SINAV PUANI VE BAŞARI SIRASI KPSSP94 87,48338 5.150 912.397 Arkadaşlar durum ve sıralama bu nitelikli anadolu lisesi mezunuyum şu anda da hacettepe öğrencisiyim aynı zamanda çalışıp para da kazanmak istiyorum çünkü 20 yaşına gireceğim...
  10. raFixed

Foruma ev internetiyle giremiyorum

arkadaşlar foruma telefon da bilgisayar da dahil wi fi kullanarak giremiyorum mobil veride sıkıntı olmuyor ev internetim forumdan banlanmış mı nolmuş :D?
  11. raFixed

Sigortalı çalışıyorum kyk kredisine başvurabilir miyim

arkadaşlar defactoda part time sigortalı çalışıyorum kyk burs kredi ne çıkarsa almak istiyorum başvurabilir miyim
  12. raFixed

Microsoft Edge Yeni Sekme Google Yapma

Microsoft Edgede arama çubuğu ve anasayfayı google yaptım ama yeni sekme açınca bing geliyor bunu da google yapmak istiyorum uzantı uzantı diyip durmuş microsoft çalışanı çok saçma uzantısız yapılabilecek bir şey bence yardımcı olabilir misiniz
  13. raFixed

Psikolojim darboğaz yaptı yardım

Arkadaşlar bir giyim firmasında it gibi köle gibi çalıştırılıp sadece 3k alıyorum aylık nereye başvursam askerlik şartı sunuyorlar Yüzüm temiz sakal bıyık çıkmadı diye 20 yaşında olduğuma inanmıyorlar iş vermiyorlar Okulum için bilgisayar alcağım 2.5k taksidi var kazandığımdan 500 kalıyor elimde...
  14. raFixed

Alacağım bilgisayara 10bin zam -itopya söğütözü iletişim-

Arkadaşlar bugün lenovo legion 5 alacaktım 25bine itopyadan öğlen 25 bindi iş çıkışı gidecektim 34bin olmuş itopya söğütmzü şubesine ulaşsam zammın uygulanıp uygulanmadığını öğrenebilir miyim? ulaşabileceğim bir numara bilen varsa yardımcı olabilir mi maaşım bugün yatıyordu çok mutsuzum şu anda
  15. raFixed

Zehirlenirsem Şikayet Etmeli Miyim

Arkadaşlar eskiden beri gittiğim bir dönerci vardı sanırım el değiştirmiş tüm kurumsal kimliği kaybolmuş eskiden torkunundu şuanda da torku yazıyor fakat kalite hijyen yerlerde bu yerlerde önce ödemeyi yapıp sonra yemeği aldığınız için iade etmek de aklıma gelmedi. Yerken etten iğrenç bir koku...
  16. raFixed

Yksye Çalışamıyorum :(

Arkadaşlar tüm yıl çalıştım son bir aydır hiç çalışma isteğim yok hedefim Odtü Bilgisayar Mühendisliği ama denemelerde hep 2000 civarı gelecek şekilde sonuçlar alıyorum. Dershanemin kamp programı var ona da uyamıyorum hala eksik hissediyorum. Bilgisayar bakmaktan kafayı yiyeceğim. Bana akıl...
  17. raFixed

Donanım Arşivi Sistemleri Taksitle Satılıyor Mu?

Arkadaşlar yazın bilgisayar alacağım fakat nakit param yok. Hiç de olmadı olmayacak da maalesef. Alacaksam taksitli alabilirim ve donanım arşivi sistemlerinden almak istiyorum. İtopya üstünden taksitlendirmek mümkün mü? Alışveriş kredisi vs daha mı mantıklı faizi hesaba kattığımızda?
  18. raFixed

İnternet üzerinden inceleme yaparak para kazanabilir miyim?

Arkadaşlar malumunuz yaz geliyor ve bende bir youtuber ruhu var fakat olanaklarım aşırı kısıtlı olduğu için mevcut teknoloji kanallarıyla yarışamam. Örneğin bir ürün alır denerim deneyimlerimi aktarırım ve bunun parasını çıkaramazsam bu olay bana koyar açıkçası. İnceleme yapmayı, yeni teknolojik...
Top Bottom