Arama sonuçları: *

1. Eren_Y

yks tercih tarihi geçti

hayırlı geceler arkadaşlar yks okul tercih vakti geçti bu tarih geçtikten sonra herhangi bir okula girebilir miyim şuan açıktayım yani seçim vs. yapmadım şuan bu mümkün mü ?
  2. Eren_Y

un paketinin olduğu poşette hamamboceği var

komik gelebilir bilmiyorum 2 paket un var 2 saattir uyuyamıyorum odamdan ses gelip duruyo tekme attım bi baktım icinde bocek var hamambocegine karsı alerjim var asırı fobim var arkadaslar ne yapmalıyım ve o un lar çöp mü oldu
  3. Eren_Y

kasa kurulumunu monitör olmadan nasıl yaparım

Arkadaşlar selamlar konu başlığında gördüğünüz gibi yarın pc geliyor ve monitörüm yok 15 ine kadar da alamayacağım önerisi olan var mı ( kargoyu açarken videoya almam gerekicek )
  4. Eren_Y

Hem nefret hem de sevgi duyduğunuz biri

nefret edipte sevdiğiniz birisi var mı? Neden ?
  5. Eren_Y

Sivrisineklere karşı yardım :/

Selam arkadaslar hayırlı geceler kulağım falan çok hassas sivrisinek geldiğinde ister sabahlamış olayım ister 70 saat uykusuz kalmış olayım farketmiyor sesini duydugumda ne kadar yorgun olsam da sıçrıyorum ve ava başlıyorum fakat buna çözüm var mı küfretmek istiyorum aksam 10 30 gibi uyudum...
  6. Eren_Y

anime önerisi yapar mısınız

Selamun Aleyküm Kılıç kullanılan savaslı mavaslı bi anime var mı bildiğiniz çoğu animeyi izledim de o tarz olan (demon slayer,ao no exorcist aklıma gelemiyecek kadar izledim bilindik olanları bu konu içinde) belki bi umut çıkar teşekkürler şimdiden
  7. Eren_Y

giriş yöntemini play store değil de "x" yapmak

herhangi bir oyun ya da uygulamaya giriş yaptığınızda yükleme-ödeme yaparken google play ödeme seçenekleri çıkıyor bunun yerine galaxy store gibi farklı varyantları kullanabilir miyiz, nasıl ?
  8. Eren_Y

Farklı işletim sistemiyle ücretleri düşürme

ornegin oyunda falan google play de 300 tl ücretlendirmesi olan bir şeyi farklı bir işletim sistemi kullanıp daha düşük maliyete almak mümkün mü ve bunları öğrenebilir miyim birisinden duymuştum daha ucuza mâl oluyor
Top Bottom