Arama sonuçları: *

1. DocToR2

Oculus Quest 1 Alınır Mı?

güzel bir fiyata buldum sadece sol kolda tracking yokmuş sizce alınır mı
  2. DocToR2

MediaMarkt Laptopdan yazı

İlk defa böyle oyuncu laptobuna baktım güzelmiş Model Acer Nitro 5 Sizce nasıl fiyatına göre
  3. DocToR2

Elektronik Sigara Pil Nasıl sökebilirim

Elimde aspire pockex elektronik sigara var. Ne olduğunu anlamadım ama şarj alıyor ancak ürün açılmıyor ışık yanmıyor yani galiba şarj bitti. Anlayan biri yardım ederse çok sevinirim 1668589642 https://www.elektroniksigaravip9.com/urun/aspire-pockex-pocket-aio-elektronik-sigara.html 1668589650...
  4. DocToR2

(TERMAL MACUN) Arkadaşlar çok az sürün ben biraz abartmışım makine açılmadı

TERMAL MACUN BAKARKEN BÖYLE YORUM GÖRDÜM CİDDİ Mİ BU ADAM? SADOLKPHASDOIPJASHFKJLOAJHFOIAS
  5. DocToR2

Donanım arşivi foruma noldu

6. DocToR2

BU LETGO NEDEN BU KADAR KÖTÜ

bir kere aşırı kötü arayüz ama onu geçin arattığım bir şey karşıma çıkmıyor yazıyorum sonuç yok şuna bir imza toplayalım sajıdhsauıdfhgasuıd
  7. DocToR2

Letgo çöktü mü giremiyorum

giriş yapamıyorum pcden sizde durum nedir
  8. DocToR2

Donanım Arşivi hariç 2. el bölümü olan forum var mı?

donanım haber technopat pc hocası veya başka bir forumda olan 2. el bölümü olan forum var mı
  9. DocToR2

Ulan ne güzel uyuyordum nereden çıktı bu

Alarmi kurduğum bile aklımda değil ufff alarm zaten fbi open the door başka türlü uyanamıyorum dedim Bi İnternete giriyim falan neyse dalarım birazdan Hadi iyi geceler
  10. DocToR2

Sizce din açıklamak normal bir şeymi?

atıyorum müslümansınız açıklar mısınız veya hristiyansınız ateist vs tanıştığınız arkadaş vs bahseder miydiniz. daha demin arkadaşımız bir konu açmış ateist olan kişilerin kendini belli ettiğine dair (ben ateistim demelerini ön plana çıkarmaları) bu görüşe bende katılıyorum. KISACA BİR...
  11. DocToR2

Karpuz Vs Çeki̇rdeksi̇z Karpuz

ARKADAŞ İLE ARADA KALDIK SİZCE HANGİSİ BENCE NORMAL KARPUZ TADI DİĞERİNDE YOK
  12. DocToR2

Şu konuya hep duyup adını bilmediğimiz bir şarkı yazar mısınız hepsine bakıcam

her türlü olur dril , türkçe vs
  13. DocToR2

Futbola başlayıp devam ettirmek için ideal yaş nedir

mesela 10 yaşında bir çocuk başlasa ideal olur mu kaç yaşında başlanıp bir yerlere gelinir
  14. DocToR2

Metal nasıl kolayca bilenir

evde nasıl kolay metal bilerim iki parçayı birbirine geçirmem lazım
  15. DocToR2

Bilgisayara iftar vakti nasıl koyulur

arkadaşlar pcye alt köşeye felan eklemek istiyorum nasıl olur
  16. DocToR2

Abdullah abi nasıl bu kadar ucuz sistem çıkarıyor

Abdullah abi nasıl 3060 sistem 10k felan çıkarmış bu terslikte bir iş var sizce yeni sistemde 3090 felan çıkar mı 15kya
Top Bottom