Arama sonuçları: *

1. RimuruTempestttttt

Puff icin likit nereden alabilirim?

elimde 12klik vozol var dijital gostergeli nereden likit alabilirim internetten alicam hangi siteyi onerirsiniz?
  2. RimuruTempestttttt

Puff daha mi kârli olur?

sürekli olarak sigara kullaniyorum 2 gunde bir paket bitiriyorum tutun icen biriyim 20 TL'ye aliyorum tutunu puff gecmek istiyorum ama nasil olur daha mi karli olur yardimci olurmusunuz?
  3. RimuruTempestttttt

18 yaş altı bungalovda nasil kalabilir?

17 yasindayiz bungalovda kalmak istiyoruz 1-2 gece acaba izin belgesi ile falan halledilir mi?
  4. RimuruTempestttttt

18 yaş altı yatırım nasıl yapabilirim?

merhaba 17 yasindayim yatırım yapmak istiyorum uzun vadeli olmasi veya olmamasi fark etmez arada elime azda olsa para geçsin istiyorum.
  5. RimuruTempestttttt

Bilgisayarımı Satmayı Düşünüyorum Ne Kadara Satmalıyım?

sistemim imzamda bulunuyor cok güclü bir sistem degil ama yinede valo cs falan oynayabiliyorum gta 5 ise en düşük ayarlarda cok sıkıntı cıkarmadan oynayabiliyorum bilginize sizce ne kadara satmalıyım?
  6. RimuruTempestttttt

Shift + win + s ss alırken donuyor

shift + win + s ile bir yeri seçerken imleç takılarak geliyor dona dona
  7. RimuruTempestttttt

After Effects FPS Düşme Sorunu

Daha 2 gün önce başladı sorun yaklaşık 4-5 aydır after effects kullanıyorum 6 gb ram veriyorum after effectse daha projeye sadece klip ve ses dosyası attığım halde böyle quarterda kullanıyorum.
  8. RimuruTempestttttt

Discord SMS gelmiyor.

Discord'da eski hesabıma giriş yapmam gerekiyor o hesapta kayıtlı telefon numaramı şuan ki hesabımda kullanmam gerekiyor bunun için o hesaba girmeye çalışıyorum ama telefon numarama kod gönderildiği söylendiği halde ortada bir şey yok hiçbir şekilde bir kod gelmedi.
  9. RimuruTempestttttt

Discord Kasma Sorunu

Discord kullanırken üye listesinde veya kanalların olduğu bölümde aşağı yukarı hareket ettirirken kasıyor arada donuyor nedenini bilmediğim şekilde
  10. RimuruTempestttttt

Wallpaper Engine FPS düşürür mü?

Wallpaper Engine kullanıcam ama oyuna girerken kapatıcam fps düşüşü yaşar mıyım?
  11. RimuruTempestttttt

Darling İn The FranXX benzeri anime önerisi

darling in the franxx'i bitirdim daha yeni naruto shippuudene biraz ara vermişken bir kaç tane anime izleyeyim dedim ne önerirsinzi darling in the franxx benzeri bir şey arıyorum
  12. RimuruTempestttttt

Shadow Play benzeri program

sistemim imzamda var sistemim iyi değil mümkün olmadığını düşünüyorum ama sorayım dedim yinede shadow play gibi son 30 saniyeyi falan kaydedebileceğim bir şey var mı?
  13. RimuruTempestttttt

Instagram üzerinden ip adresi bulmak

Instagram üzerinden anlık mesajlasirken ip adresi bulmak mümkün mü az önce mesajlaştigim bir arkadaş telefon markama ve oturduğum ilçeye kadar buldu benimde bulmam mümkün mü?
  14. RimuruTempestttttt

prime gaming ile twitch prime aboneliği deneme

prime gaming ile twitch prime aboneliği kullanırsam deneme olarak ücretsiz şekilde eski kullanmadığım ininal kartımla bir sorun yaşar mıyım deneme süresi dolunca sıkıntı olur mu
  15. RimuruTempestttttt

Film Önerisi Yapar mısınız?

içinde cinsellik bulunmayan ama şiddet , gerilim olabilir daha önce izlediğim hoşuma giden birkaç film var bu tarz filmler olursa tadından yenmez -Interstellar -Venom -Joker bu filmler çok sevdiğim tekrar tekrar izleyebildiğim filmler bu tarz filmler önerirseniz sevinirim
  16. RimuruTempestttttt

Kargo Geri Gönderim Süreci

İncehesaptan aldığım ürünüm geldiğinde ev boştu ve şubeye gidebilecek kimse yok bu nedenle geri gidicek ilk defa bir ürünüm geri gönderilecek bu nedenle bilmiyorum bu süreci bilen biri bana yardımcı olabilir mi? (Yurtiçi kargo)
  17. RimuruTempestttttt

Yurtiçi kargo evde yoktum ama aramadi

İncehesaptan kulaklık aldım yurtiçi kargo kapıya not bırakıp gitmiş galiba . Ben 1 hafta boyunca evde yokum babam ise çalıştığı için evde yok benim planım gelince ararlar bende kapının önüne bırakmalarını söylerim diye düşündüm ama beni ne arayan ne soran var siteden gönderi takibi ile kontrol...
  18. RimuruTempestttttt

instagram işlem engellendi hatası

instagramda kimseyi takip edemiyorum , postları beğenemiyorum yaklaşık 2 haftadır böyle instagramın verilerini temizleyince düzeliyor ama 2-3 saat sonra tekrar başlıyor 2 hesabım var sadece 1 tanesinde böyle oluyor yardımcı olabilirseniz sevinirim
  19. RimuruTempestttttt

Getir 20 TL indirim

İlk siparişte 20 TL indirim diyorlar ama ortada bir şey yok
Top Bottom