Arama sonuçları: *

1. İsmlkl_

İzlenecek Dizi-Film Youtube kanalı önerileri

Şu sıra ciddi sıkılıyorum şöyle beni kendine kaptıracak dizi film yada bi youtube kanalının seri videoları da olabilir şuan öyle bi bakındım ne doğru düzgün youtuber bulabildim ne de dizi film önerilerinizi yazarsanız sevinirim
  2. İsmlkl_

Ders çalışamama sorunu

Aslında ders çalışmayı hedeflerimin peşinden koşmayı seven bir insanım ancak şu sıra asla ders çalışasım gelmiyor . Beni de hedeflerim ellerimden kayıyor gidiyor düşüncesi alıyor sadece bu düşünceyi yok etmek için masanın başına geçiyorum saatlerce sosyal medya da takılıyorum sizce sorun nedir ...
  3. İsmlkl_

Hayat gayem yok gibi hissediyorum ( sizce neden)

Hayat gayem yok gibi hissediyorum. Hiç bir şey beni yaşama itmiyor hiç bir şekilde hayata devam etme isteği yok motive eden bir şey yok. Öldükten sonra ne olacak bu hayat boşa mı gidecek bilinmezlik içinde. Sizce neden böyle düşünüyorum hocalarım düşünceleriniz neler cidden merak ediyorum.
  4. İsmlkl_

Burçlara göre insan yargılayan insanlar ?

Bence bu konu çok çok saçma ama sizlerin fikirleri merak ettim bence bu mesele önyargının ta kendisi ve gereksiz burçlar belli bir tipi anlatıyor ama her aynı burca sahip insan aynı değil.
  5. İsmlkl_

Saat tamirini yaptırabilir miyim ?

Hepinize iyi günler hocalarım bende bir tane replika saat vardı ve sporda aldığım darbeden dolayı dokunmatik ekranı kırıldı ve ekranın dokunmatiği çalışmıyor Kocaeli-Darıca da oturuyorum ve burada hiç görmedim saat tamiri yapan bir yer. Saat tamiri yapan Kocaeli İstanbul çevresi bildiğiniz bir...
  6. İsmlkl_

Can sıkıntısından başlık bile bulamadım

Bu konu ne alaka diyebilirsiniz ama bilmiyorum bir şeyler danışmak istedim.Başlayayım; Ben 9. Sınıfım canım sıkılıyor kimseye anlatamıyorum buraya dökmek istedim. Sürekli olumsuz düşünceler vücudumu sarmış gibi hissediyorum ama bilmiyorum. Sınavlar yaklaştı ders çalışmak için oturuyorum ve...
Top Bottom