Arama sonuçları: *

1. DefKot

Markete reyon görevlisi ne yapar ?

Happy Center markete reyon görevlisi olarak girsemi girmesemi diye kararsızım, sadece depodan raflara mal çekip onlarımı dizicez yoksa markete yük geldiğinde onlarıdamı depoya çekicez çalışan veya bilgisi olan varmı ?
  2. DefKot

Sizce En İyi Cips Markası hangisi ?

Bence net Lays.
  3. DefKot

TYT ile kazanılabilecek en mantıklı bölümler neler ?

Soru başlıkta, sebebiyle yazarsanız sevinirim.
  4. DefKot

İhanet Etim Aldattım

10 yıl civarında çok çok nadiren değiştirdiğim 7 yıl civarında hiç değiştirmediğim berberime saçımı kestirdim ama düzgün kesemedi ben de kendim düzeltiyim derken daha kötü oldu sonra ben de 7-8 yılın ardından farklı berbere gitim düzeltirdim, kendimi ihanet etmiş gibi hissediyorum farklı berber...
  5. DefKot

124.549 uncu dolar yükseldi konusu.

Dolar yükseldi.
  6. DefKot

Yeni nesille okullarda Türkiye'nin nasıl kurulduğu anlatılmıyormu ?

Sosyal medyada forumlarda sürekli karşıma çıkıyor "Türkiye den nasıl gidilir" "Türkiye de kalmak için sebep" "Türkiye den gitmek istiyorum" "Keşke başka ülkede yaşasaydım" Bu cümleleri kuranlara okullarda hiç anlatılmıyormu bu memleketin nasıl kurulduğu ne kanların döküldüğü, yazık gerçekten...
  7. DefKot

Size göre en iyi yıllar hangileri anketi

! Birden fazla seçim yapabilirsiniz !
  8. DefKot

Türk kelimesinden rahatsız oluyor musunuz?

Sizce bu gerçekten ırkçı bir kelime mi ?
  9. DefKot

Rica Etsem Profilimi yorumlarmısınız

10. DefKot

Garsonluk için tavsiye

Daha önce hiç garsonluk yapmadım varmı tavsiye verecek olan, şunu ben yaptım sen yapma tarzında, ben mesela tezgahtarlık için bir çok şey sayabilirim ama garsonluk bilgim çok az eğer ücrete anlaşırsak bir kaç gün içerisinde garson olarak işe giricem.
  11. DefKot

Uzi(Utku Cihan Yalçınkaya) VS Çakal(Emirhan Çakal)

Uzi VS Çakal
  12. DefKot

Ayak numaranız kaç ?

Ben söyleyememm utanırrıımm 👉👈
  13. DefKot

Soğuk Baklava VS Normal Baklava

İkisinin yeri de ayrı ama normal baklava bir tık daha iyi
  14. DefKot

En iyi baklava neyli baklava ?

Bence cevizli ve fıstıklı
  15. DefKot

Eskileri özlüyor musunuz?

Ben eskileri çok özlüyorum, nedense şuan her şey mahvolmuş gibi geliyor, sizde öyle geliyormu ? Eski bayramlar yok Ronaldo, Messi, İbrahimoviç, Agüero, Casillas, Kaka, Bale, İniesta, Xavi, Pepe, Ramos, Pique, Dani Alves, Marcelo daha kimler kimler artık yok Real Madrid, Barcelona, Milan...
  16. DefKot

Yaşıtlarım hiç olgun değil onları küçümsüyorum tripi

Kendi çevremde bu tripi pek görmedim ama bu forumda ve bir kaç forumda daha karşılaştım bu trip ile. Genelde 15-18 yaş aralığı insanlar bu trip içerisinde olur. Bir kaç ihtimal vardır. 1. İhtimal: Kişi asosyaldir arkadaş ortamında saçma sapan muhabbetler açar, ekrana bakmaktan iki cümleyi zor...
  17. DefKot

Ne kadar iyi FPS oyuncusun ?

Benim FPS oyun geçmişim 1,5 yıl Rules Of Survival oynadım ardından 1,5 yıl Zula oynadım sonra 2 yıl PUBG Mobile oynadım.
  18. DefKot

Welcome to Şükrü Saraçoğlu Stadium

Şükrü Saraçoğlu Stadı Galatasaray yenilmezlik serisi: 21 Yıl Şükrü Saraçoğlu Stadı Beşiktaş yenilemezlik serisi: 15 Yıl Şükrü Saraçoğlu Stadı Trabzon yenilmezlik serisi: 23 Yıl Şükrü Saraçoğlu Stadı en farklı skor :
  19. DefKot

Erkek kılımı olur kılsız mı ?

20. DefKot

Cipsi Katman Listesi

Top Bottom