Arama sonuçları: *

1. NOMADRANTAN

Linked in'de milletin hesabına bakınca onda görünür mü?

Beyler selamlar bu uygulamayı akrabalar kullanıyordu.Ben de merak ettim baktım inceledim felan.Sonra bi baktım hocalarımın da hesapları var şu an onlara bakıyorum.Hesabımın adını kendi adım koymadım. (Bakmamın nedeni önceden hocalarım ne iş yapıyordu.Hangi üniversitelerde çalıştılar.)
  2. NOMADRANTAN

getir yemek,yemek sepeti,iste gelsin indirim kodu varmı?

Varsa söylermisiniz?
  3. NOMADRANTAN

Dil bilginiz nedir forum?

Benimki a2 ingilizce c2 türkçe a1 arapça
  4. NOMADRANTAN

Üstteki üye hakkında bir şey yaz

Selamlar başka bir forumda gördüğüm bu konuyu burda açmak istedim. Şimdi nasıl yapılcağını anlatyım mesela bir üye benim hakkımda bir şey yazdı onun altına benim hakkında bir şey yazan üyeyi yorumlucaksınız olay bu hadi başlıyalım.
  5. NOMADRANTAN

Yurtdışına gitmek için neler lazım?

Selamlar 2 3 yılsonra yurtdısına gitmek istiyorum malum kısıden dolayı tüm süreçler nedir acaba? 1685339364 Düşündüğüm ülkeler almanya veya amerika
  6. NOMADRANTAN

Silindi

Silindi
  7. NOMADRANTAN

Milletvekili seçimleri anketi

Lütfen oy veremeyecekler vermesin .
  8. NOMADRANTAN

Cumhurbaşkanlığı seçimi son anket

Herkese merhabalar benim gibi oy veremeyen arkadaßlar ankete katılmasin lütfen tek ricam budur. Bunun birde milletvekili seçimi için konusunu açcağım. 1683737825 Lütfen ankete oy attığınzda attım derseniz güzel olur.
  9. NOMADRANTAN

Gece Gündüz Kpop Dinleyen Kardeşimi Nasıl Vazgeçiririm

Selamlar artık biz aile olarak bıktık bu beladan en son kalkcam bu btsdir blackpinkdir hepsine suikast yapcam tamam anlarım bi insanı seversin anlarım dinlersin anlarım ama donuna kadar da bilmessin bunu hep küçük teyzem alıştırdı 10 tane dergi aldı sanki ulan 1 tane alsan ne olcak son ses müzik...
  10. NOMADRANTAN

Silindi

Silindi
  11. NOMADRANTAN

Jojo'ya başlanır mı?

Selamlar bleachi bitirmeme için 10 15 gün felan ondan sonra başka bianime aramaya başladım hunter x hunter a devam ediyim dedim togashi iyice saçmalıyor vede sarmıyor dragon ball devam ediyim diyorum o da uçtukça uçuyor kendime uzun bir seri arıyım diyorum jojoyu da herkes öneriyor bi yardımcı...
  12. NOMADRANTAN

Internetten para kazanma yontemleri/

Silindi
  13. NOMADRANTAN

SilindiSilindi

Silindi
  14. NOMADRANTAN

kısa anime önerisi 12 bölümlük saran.

soru başlukra
  15. NOMADRANTAN

Çizgi roman veya manga çizmek istiyorum

Merhabalar ben küçüklükten beri boyle bir hayalim var ama en fazla çoçuklara bir karakter çozebiliyorum böyle önerebileceginiz birsey var mi guzel boyle manga veya çizgi romanda hikayemi çizmek istiyorum youtube kanali onerisi olur kitap onerisi olur.
  16. NOMADRANTAN

1. Dönem etkinliği Eokul ortalamaniz kaç?

Beyler ben tesekkur aliyorum
  17. NOMADRANTAN

Koleksiyon yapmalik turkceye cevrilmis manga onerisi

Soru konuda guzel bir manga onerirsiniz sevinirim shonene severim.
  18. NOMADRANTAN

13 gezegen.com hala açık mı?

Selamlar burdan çizgi roman getirmek istiyorum fakat agustos dan itibaren hicbir yazi paylasmamislar ekside de bir devir kapandi yazmis birisi.
  19. NOMADRANTAN

paycell nasıldır dostlar.

bu kartı şimdi alcam sizce nasıl
  20. NOMADRANTAN

En iyi çocuk kartı öneri

çocuk kartı papara vs onerılerınız beklıyorum.
Top Bottom