Arama sonuçları: *

1. Furkan SıRR

Oyun çıkarsaydınız ne türde olurdu?

Oyun yapımcısı olacaksınız veya yeni bı oyunu piyasaya süreceksiniz diyelim konusu ne olurdu veya türü?
  2. Furkan SıRR

Fanta mı kola mı tercih ediyorsunuz?

İkiside sağlığa zararlı fakat illaki içiyoruz. Hangisi damak tadınıza hitap ediyor. Ben fantacıyım.
  3. Furkan SıRR

Bazen çok iyi oynamak, bazen kötü oynamak

Şimdi sizlere biraz bu sorundan bahsetmek istiyorum bu sizlerde oluyor mu açıkçası merak ediyorum. Göz sağlığınız ve rahat okunması açısından maddelere bölüyorum 1. Çoğu zaman fps oyunlarını iyi oynarım. Pubg,cs,valorant vs. Fakat bazı zamanlarda önümde olan adamı dahi vuramıyorum. 2. 5 tane maç...
  4. Furkan SıRR

Da forum bilgisayar ana ekranına nasıl ekleyebilirim?

Soru başlıkta
  5. Furkan SıRR

Uyku düzenini nasıl kurarım?

Selamün aleyküm herkese. Okullar kapandığından beri 1 senedir uyku duzenim bozuldu. Geçen senelerde okul varken 22:30 yatardim. Şimdi ise gece 1'de yatıyorum sabah 11-12 de uyanıyorum. Ortalama 10 saat uyumama rağmen uykumu alamıyorum ve gün içinde yorgun oluyorum. Uyku düzenini nasıl kurabilirim.
  6. Furkan SıRR

Sınav hakkında tavsiye bekliyorum.

Dostlar herkese selam. Edebiyatim iyidir hayatım boyunca sadece 1 defa 50'nin altında aldım. O da geçen sene 10. Sınıfta denk geldi ve 2. Dönem sınavları olmayınca mecbur sorumlu kaldık. Şimdi ise sorumluluk sınavım var. 1 kere girdim 43 aldım. 2. Kez giricem geçmek istiyorum. Biraz kıl...
  7. Furkan SıRR

Sonunda bitti sınavlar...

Arkadaşlar şükürler olsun bitti sınavlarım öyle bi rahatlama geldi ki anlatamam. Daha 2 hafta önce yarın sınavım diye yazmıştım ne ara geçti :D Sınavları devam edenlere Allah kolaylık versin sınavı bitenlerede geçmiş olsun.
  8. Furkan SıRR

Trojen için format şart mı?

Arkadaşlar dün Malwarabytes ile tarama yaptım virüs yoktu. Kaspersky ile taratayim dedim bı de ne göreyim 3 tane trojen. Hepsini temizledim. Bugün tekrar taraticam. Sonuçlar temiz çıkarsa format atmama gerek var mı?
  9. Furkan SıRR

Arkadaşlar bilen varsa baksın

2 saat önce konuyu açtım fakat sormak istiyorum lütfen bilgisi olanlar yazsın. Bilgisayarımda trojen çıktı temizle tuşuna bastım ve su an ki tarama temiz çıktı. 1. Trojen gitmiş mıdır? 2. Formata gerek var mı? 3. Her trojen tehlikeli midir? Ve bu zamana kadar sorun yaşamadım. Not: Her maddeye...
  10. Furkan SıRR

Trojen virüs çıktı ne yapmam lazım?

Bilgisayarımı malwarebaytes ile tarattım sıfır virüs çıktı. Kaspersky ile taratayim dedim 2 tane trojen virüs çıktı kasma donma vs. Bişey yok şu an temizliyorum. Formata gerek var mı?
  11. Furkan SıRR

Nolacak bu tedbirler

Sınava gittim bugün bicok arkadaşta gitmiştir. Mesafe yok, hijyen yok, hes kodu ve kimlik istediler bakmadılar. Tuvaletler temizlenmemis. Gerçekten yazık ya bı de onca tedbir var deniyor. Yapacak bişey yok. Ama mutlu olduğum şey sınavlarım iyi geçti :D
  12. Furkan SıRR

Forum üyelerinin bilgisayarı kaç saat açık kalıyor?

Açıkçası merak ettim soru başlıkta. Benimki günlük 8 saat falan açık kalıyor
  13. Furkan SıRR

Her virüs Format gerektirir mi?

Soru başlıkta
  14. Furkan SıRR

Yazılım konusunda nasıl gelişebilirim?

Herkese iyi günler. Ben bilgisayardan donanım olarak %90 oranında herşeyi biliyorum. Fakat yazılım konusunda çok fazla tecrübem yok. Örnek olarak format atmayı bilmiyorum daha önceden izlemişitm fakat karışık geliyor veya windows kurmak vs. bu konuda kendimi nasıl geliştirebilirim. Yani pcye...
  15. Furkan SıRR

Küçükken en sevdiğiniz çizgi film?

Hepimiz (çoğunluk) ergenliğe girdik büyüdük. Aklıma geldi küçükken ne çizgi film izlerdim daha doğrusu izlerdik. Ben10, bakugan, Adventure time(jack çok severdim), Aklıma şu an gelenler bunlar bi düşününce duygulandım beee. Sizler ne izlerdiniz?
  16. Furkan SıRR

Bilgisayardaki virüsler ile alakalı

Arkadaşlar öncelikle hayırlı sabahlar. Benim PC de 8 aydır ortalama virüs vardı fakat hiç kasma yoktu. Daha sonra Malwarabytes ile tarattım virüsler temizlenmiş mıdır? 2. Taramada temiz çıktı. Formatlık bı durum olduğunu düşünmuyorum.
  17. Furkan SıRR

Neden primciler var?

Malum sınavlar gündemde. Youtube bakıyorum prim yapmak için günde bu konuyla alakalı 5 video atıyorlar. Ya 1-3 defa atın daha sonra karar çıkınca tekrar atarsınız ne gerek var ortalama 1 haftada 30 video atmışlar bu konuyla alakalı öğrencilerin çaresizliğinden faydalanıp abone+izlenme almak...
  18. Furkan SıRR

Cumanız mübarek olsun

Arkadaşlar herkese hayırlı cumalar. Günümüz bereketli olsun İnşallah
  19. Furkan SıRR

Discordda rekor mesaj leveliniz?

Soru başlıkta bu zamana kadar herhangi bi serverda mesaj yazarken Max kaç lvl oldunuz benim rekor 37
  20. Furkan SıRR

Kandiliniz mübarek olsun

Arkadaşlar yoğunluktan aklımdan çıkmış herkesin Regaib kandili mübarek olsun. Daha çok kandiller görürüz İnşallah
Top Bottom