Arama sonuçları: *

1. furk88

LÜTFEN 9 TL OLSUN LÜTFEN

.
  2. furk88

TOPKAPI SARAYINA NASIL GİRİLİR?

Öğrenciyim ilk defa gidicem herhangi bir kart vs çıkarmam gerekiyormu veya girerken para vermem gerekiyormu?
  3. furk88

Açığa geçme (farklı bi sebep)

Arkadaşlar ben okulda çok yalnızım ve artık arkadaş edinebilcegimi düşünmüyorum çünkü siniftaki neredeyse hepsi birbiriyle arkadaş birbirleriyle muhabbetleri samimiyetleri var bu saatten sonra onlarla arkadaş olabileceğimi hiç zannetmiyorum 11. Sınıftayım ilk dönem bu şekilde geçti ikinci...
  4. furk88

OKULLARIN YAPTIĞI ÇAKALLIK

Normal şartlarda ilk ders geç kalanları geç olarak giremeleri gerekirken bizim okul direkt yarım gün olarak giriyor. Benim devamlılığım şuan 10 gün (özürsüz) oldu ve sadece 3 tanesi tam gün bildiğim kadarıyla yarım günler silinmiyor ve böyle giderse yok yere devamsızlıktan kalırım. Galiba bütün...
  5. furk88

Gerçekten yalnızım...

Yaşım 16 okulda doğru düzgün kimseyle konuşmuyoum sosyal anksiyetemden dolayı. sosyal medyada da kimseyle konuştuğum yok. Sadece 1 tane arkadaşım var onunlada ilkokuldan beridir beraberiz. Hatta bu sene gittiğim okulu degistirdim o arkadaşımın oldugu okula nakil yaptim suan o okuldayim...
  6. furk88

FİLMLER NEDEN 21:9 ORANDA ÇEKİLİR ?

Öğrendiğimden beri merak ettiğim bişey bu, neden bütün filmler 21:9 oranda çekiliyor ?
Geri