Arama sonuçları: *

1. Ernest Muçi

Elektrikli kas geliştirici işe yarar mı

Selamlar dostlar Geçen konusunu açmıştım kimsenin umrunda değil evet ama dizimi sakatladım ve büyük ihtimalle ameliyat olacağım Bu süreçte kas kaybı yaşamamak için (özellikle bacak ) şu elektrikli kas uyarıcı cihazları kullanırsam faydasını görür müyüm acaba
  2. Ernest Muçi

Önerilerinize ihtiyacım var (kız meselesi)

Arkadaşlar merhaba Az önce 3yıldır platonik aşık olduğum kıza açılmak istedim ve konuşmak için takip isteği attım Fakat kabul etmedi ve derdimin ne olduğunu bile bilmiyor ben bununla yüz yüze görüşsem anlatsam mı çokmu rezil olurum Yoksa olmadı diyip yerime mi otursam Fikirlerinizi merak ediyorum
  3. Ernest Muçi

Uygun fiyatlı iptv önerisi

Arkadaşlar selamun aleyküm Şu digitürke para kazandırmak istemiyorum o yüzden iptv satın alcam Geçen sezon globaliptv diye bir yerden aldım memnun kalmadım Forumdan biri konusunu açmıştı biliyorum ama ordaki iptv hem pahalı geldi hemde kripto ile falan ödeme yapılıyordu Bana önerebileceğiniz...
  4. Ernest Muçi

Üniversite tanıtım mesajları

Arkadaşlar selamun aleyküm Bu aralar şu üniversitelerin reklamları çok sık geliyor sms olarak rahatsız edici olmaya başladı Bunları engellemenin bir yolu var mıdır acaba Günde 10-20üniversiteden mesaj geliyor
  5. Ernest Muçi

Yaş küçültme hakkında

Arkadaşlar selamun aleyküm 16yaşımdayım ve yaş küçültme davası açmayı düşünüyorum Fizik ve kilo bakımından yaşıtlarımdan eksiğim Birkaç tanıdık da hastaneden tanıdıkla işi çözmüş Bu konuda bir bilgisi olan varmı 2009doğumlu olmak için başvuracağım
  6. Ernest Muçi

Sepette 1tl diyor ama

Arkadaşlar tıkla kazan gelmişti bende girdim Huawei tablet sepette 1tl diyor fakat alamıyorum Benmi olayı yanlış anladım yoksa beni mi keklediler
  7. Ernest Muçi

Ayın Ürünleri gelecek mi?

Arkadaşlar merhaba itopya ayın ürünleri videosu uzun zamandır gelmiyor ekipman ihtiyacım var ve indirimli hiçbir şey yok:( Video gelecek mi gelecekse ne zaman gelecek bilgilendirirseniz sevinirim iyi forumlar
Top Bottom