Arama sonuçları: *

1. bosbelesbiri

Yenilerde balkanlar turu yapan var mı?

Dostlar 1 martta 1 haftalığına makedonyaya gideceğiz 2 kuzen. Ancak araştırma yaptığımda kosova'nın priştine ve prizren şehri trenle,otobüsle 3 saat kadar sürüyomuş.Oraya da geçebiliriz diye düşündük.Ama dışişleri bakanlığı bi yazı yayınlamış makedonyadan kosovaya veya tam tersi istikamette...
  2. bosbelesbiri

Hepsiburada Premium coffy kodu olan var mı?

Hb premiumu olan coffy kodunu kullanmıyorsa eğer paylaşabilir mi?
  3. bosbelesbiri

Dostlar çok karışık duygular içerisindeyim lütfen yardım edin

Nerden başlayacağım bilmiyorum ama öncelikle çocuk değilim yaşım 19 olucak 3 ay sonra.Normalde insanlara bişey anlatmayı sevmem eğlenceli bir kişiliğe sahibim sürekli heryerde çoğu şeye gülüp geçebilirim ancak geceleri evde tek kalınca insan ister istemez modu düşüyor çok düşünüyor şimdiki...
  4. bosbelesbiri

Bu kediyi nerede tedavi ettirebilirim?

Dostlar bahçemizde 3 yavru kedi var. 2'si nin gözü çok kötü durumda yeni gördük kedileri tabi 1'i sağlam hoplaya zıplaya geziyor süt falan koydum içmişler. Ancak diğer ikisi işte ne doğru düzgün yürüyor göremediği için ne başka bişey yapabiliyor yatıyor hep.Veterinere götürdüm il dışındaymış...
  5. bosbelesbiri

Manitayaa hediye yanında nott destek lütfen

Arkadaslarrrr manitayla azıcık kavga ettik sonra tatlıya bağladık da hediye aldım hello kitty peluş oyuncak seviyo onları. Gece yatarken felan sarılıp uyuo ama yanına not yazmam lazım notları vs saklıyo aklıma bişey gelmedi yardımcı olur musunuz? Aldığım şey ekte var.
  6. bosbelesbiri

Motor kazası yaptım masrafları istemeli miyim karşıdan?

Dostlar dün akşam 23.30 sıralarında motorum ile kaza yaptım, ana cadda üzerinde ilerliyordum 60-70 ile gidiyorum ara sokaktan başka bir motorcu fırladı o an nasıl oldu hatırlamıyorum bile ama direkt ön arka fren hepsini sıktım galiba çarpmamak için ve yere düşüp 15-20 metre sürüklendim arkadaşa...
  7. bosbelesbiri

İstanbul-Balat güvenli mi???

Dostlar konu açılmıştı Ajet ile uçuşlar 300 tl idi kuzenle bilet almıştık bizde ona ilk defa İstanbul'a geleceğiz,yurtta kalmayı falan düşünmüştük yazın öğrencilere ücretsiz oluyor diye ancak sonradan vazgeçtik gibi giriş-çıkış saatleri falan sıkıntı olabilir diye. Bu yüzden 3 gece kalmak için...
  8. bosbelesbiri

Dostlar İstanbul'da nereler gezilir neler yapılır?

Bugün Ajet adlı uygulamadan 2 adet gidiş dönüş uçak bileti aldık kuzenle. Yaşlar 18 ve 20. İlk defa istanbul turu yapacağız önceden de öyle uzak bi şehire gitmişliğimiz yok yazın kyk'da ücretsiz kalındığı için kalma işini yurtta düşünüyoruz. 3 gece 4 gündüz olucak şekilde 4 gün boyunca...
  9. bosbelesbiri

Sizce PÖH mü JÖH mü veya diğerleri?

Dostlar lise son sınıf öğrencisiyim bugüne kadar sürekli meslek düşündüm ne olabilirim ne olsam iyi olur hep plansız gittim ancak geçen gün msü sınavına girdim kara astsubaylık gelicek diye ümit ediyorum,2 yıl okuyup astsubay olabilirim tabi her koşulu geçersem.Ama şu birkaç gündür aklım yine...
  10. bosbelesbiri

Bu mesajın gerçek olma ihtimali?

Şöyle bi mesaj geldi.Sahte dolandırıcı olduğunu kendime kanıtlasamda içimde tıklama isteği var sebepsizce... Böyle bişey gelir mi bi online duruşma da olsa eve kağıt gelmez mi?
  11. bosbelesbiri

Airbnb adlı site güvenilir mi?

Arkadaşlar villa için airbnb sitesi var birçok kişi diğer forumlarda güvenilir falan demiş yinede burdan bizim forumdan kullanan var mı? Sonuçta paranın hepsini ödüyorsun havuzda falan kalıyor ama günümüz malum her şey olabiliyor :) Kullanan varsa cevaplarsa sevinirim.
  12. bosbelesbiri

Tatil yeri için yardımcı olur musunuz?

İyi akşamlar öncelikle.İlk defa bu yaz 3-4 aile villaya gitmeyi düşünüyoruz.Hepimiz aynı villada değil tabii ki bunuda belirteyim.İlk defa gideceğimiz için hangi konumlar nereler uygundur bilmiyorum.Şuanda muğla dalyanda birkaç villa buldum.Ama aklıma başka çeşitli yerler gelmedi.İzmir'e de...
  13. bosbelesbiri

kaspersky premium 5 cihaz için ortak

Kaspersky premium 5 cihaz almayı düşünüyorum 1 yıllık kişi başı 46 tl yapıyor baya uygun geldi. Ortak olmak isteyen varsa ulaşabilir.
  14. bosbelesbiri

İstanbul gerçekten gezilebilecek veya yaşanılabilecek bir yer mi?

Herkese iyi akşamlar öncelikle.17 yaşında lise son sınıf öğrenciyim.Isparta'da yaşıyorum.Hayatımda pek fazla il gezmedim 3-4 tane anca. Konuma gelicek olursak İstanbul denen şehri 1 yıldır çok merak ediyorum hatta aşık oldum diyebilirim şehre.Sürekli youtube'dan videolar izliyorum veya google...
  15. bosbelesbiri

Bu hotweels ne kadar eder?

16. bosbelesbiri

Hangi meslek üzerinden gideceğime karar veremiyorum :(

Öncelikle merhaba,lise son sınıf öğrencisi oldum eşit ağırlıkçıyım matematik temelim hiç yok diyebilirim ama bu sene full matematik çalışma niyetim var. Neyse asıl soruma gelicek olursak 2 meslek arasında git-gellerim var 2 senedir. Biri Yunus Polis diğeri ise Havacılık okuyup Hava trafik...
  17. bosbelesbiri

Midas kimliğimi onaylamıyor?

Midas'a babamın üzerinden kayıt oldum kimlik fotoğraflarını falan gönderdim. Bu işlem genelde 1-2 saat sürer diyor.Ancak 12 saati geçti hala sürüyor.Ne onaylandı ne onaylanmadı hiçbirşeyde yapamıyorum uygulama içinde
  18. bosbelesbiri

Bu dolandırıcılar sizde de böyle mi?

Ya şu watsapttan yabancı numara yazdı hani 50-60 neyse gönderip engelliodunuz.Telegramdan vs insan ekletiyor muydu?Direk atıyor muydu görev bitince size.Yaş falan sordu salladım.
  19. bosbelesbiri

Kıyafet vs satışı için shopier-instagram mağaza adı

T-shirt-sweatshirt tarzı ürünler için ne gibi bi isim koyabilirim fazla klasik olmasın teşekkürler şimdiden. soyadımı koymayı düşündüm ÖZTAŞ WEAR gibisinden ama pek de hoşuma gitmedi
  20. bosbelesbiri

Netflix ortak 4.lazım

3 kişi ortak kullanıyoruz 15 tl aylık 4. de gelirse
Top Bottom