Arama sonuçları: *

1. Era7

Arsa almak mantıklı mıdır?

Ankara gölbaşı tarafından 500-700K arası arsa almayı düşünüyorum Yaş 20 hem yatırm olarak hemde kullanmak için bungalov tarzı bişey yapacağım mantıklı mıdır sizce?
  2. Era7

Nereden puf bulabilirm

Arkadaşın kolalı pufunu denedim çok hoşuma gitti sigara vs kullanmıyorum araba bazı içmek için alacağım ama nerden bulurum o yurtdışından getirmiş
  3. Era7

Düğün için Ayakkabı önerisi

Beyler siyah gömlek siyah keten pantolon giyeceğin altına nasıl bi ayakkabı olur sizce?
  4. Era7

Aşırı Terleme Sorunu?

Beyler İyi forumlar Rolon,Deodorant,Parfüm hepsini kullanıyorum Ama çok çabuk ve çok terliyorum ve terim Kokuyor Bunun Kremi Vs var mıdır?
  5. Era7

İş yeri Yıllık izin HK;

Beyler iyi forumlar iş yerinden 5 günlük yıllık izin istedim çıkacağım tarihler arası Müdür çıkacakmış oda son dakika ortaya çıktı bende 2-3 hafta önceden çıkacağımı bildirdim Benim yıllık işi yattı Bende 5 gün Rapor alayım diyorum Bi sorun yaratır mı ?
  6. Era7

Sakal kalınlaştırma?

Beyler iyi forumlar 20 yaşına yeni girdim Yanaklarımda sakal kıl mevcut ama böyle ince ince Aynada bakınca belli oluyor sadece Onları nasıl kalınlaştırabilirim?
  7. Era7

Araba alma hakkında?

Arkadaşlar iyi forumla. Yaşım 19 bi araba almak istiyorum kendime 2025 sonuna doğru elimde iPhone 13 var garantisi bitecek zaten bitmeden satayım androide geçeyim aylık da 20K kenara atsam 300-350K ya bi Peugeot 207-307 alayım diye düşünüyorum Olabilir mi sizin düşünceleriniz nedir?
  8. Era7

Sevgilimin Fotoğrafını Göstermek

İyi forumlar 18 yaşındayım yakın arkadaşımla cafe de otururken kız arkadaşımdan fotoğraf geldi biraz açık bi fotoğraf ve Kız arkadaşımla 4 aydır sevgiliyiz Ciddi düşünüyorum diyebilirim Ve bende bunu en yakın arkadaşama gösterdim ama gösterdiğime aşırı derece pişman oldum normalde ilişkide olan...
  9. Era7

Sanaldan Kız ile konuşmak

Beyler Geceniz İyi olsun.Bi arkadaş vasıtasıyla bi Kızla Tanıştım kız Şehir dışında 1 Hafta oldu konuşalı İlk başta Instagramdan konuşuyorduk Sonra Kız Telefonunu falan verdi Whatsappa geçtik.İlk Başlarda Birbirimizi falan tanıdık Sohbet güzeldi Ama şu aralar konuşacak pek bişeyimiz yok gibi ve...
  10. Era7

18 Yaşında Sakalım Çıkmıyor??

18 Yaşındayım Bıyığım var Bıyık altında da tek tük çıkıyor ama Yanaklarda vs çıkmıyor Losyon Krem Vs var mıdır?
  11. Era7

Kredi Kartı Başvurusu

16 Yaşımdan beri Çalışıyorum 6 Aydır Sigortam Yatıyor Yeni 18 e girdim Kredi Kartı için Başvuru Yaptım Maalesef Reddediliyor.
  12. Era7

Hepsiburada müşteri hizmetleri

Müşteri hizmetlerini arıyorum(0850 252 4000) Aradığınız Kişiye ulaşılamıyor diye Meşgule düşüyor.
  13. Era7

Yurdışı için Pasaport

Yurtdışına çıkacağım Pasaport VS bilgim Yok Öğrenciyim Bilgi verirseniz sevinirim
  14. Era7

Spor için Alet önerileri?

Yeni Spor Yapmaya Başladım.Fiyatı çok uçuk olmayacak şekilde Ekipman arıyorum.
  15. Era7

Uygun Mobil Hat önerisi?

aylık maximum 50-60TL vereceğim Bir hat arıyorum fakat fiyatlar uçmuş durumda bilginiz varsa ve yardımcı olursanız sevinirim.(Sıfır Hat Alınacak)
Geri