Arama sonuçları: *

1. Veysel35

Arkadaşlar bu böcekten nasıl kurtulurum?

Arkadaşlar merhaba, geçen haftlarda bu böcekten 8 10 tane öldürdüm. Çamaşır suyuyla her yeri sildim. Şu an görünmüyor ama yine bir tedirginlik var.
  2. Veysel35

Gillette Bıçaklar Arasındaki Fark Nedir? Yardımcı Olur musunuz ?

Arkadaşlar 2 3 tane tıraş bıçağı var ama bir türlü anlayamadım farklarını? Yardımcı olur musunuz? Linke tıklarsanız ikisininde görselinde fusion 5 yazıyor. 1. Prime Üyeleri için günün fırsatı: Gillette Fusion ProGlide FlexBall Tıraş Makinesi Yedekli https://amzn.eu/d/dshJBdQ 2. Prime Üyeleri...
  3. Veysel35

Aktarmalı Uçuş Önerir Misiniz?

Arkadaşlar uçağa 2.defa biniyorum. İlk defa tek başıma bineceğim. Aktarmalı olması korkutuyor. Midem bulanır mı? 2 kez üst üste binmek rahatsız ediyor mu?
  4. Veysel35

Bilgisayarımı Nasıl Getirebilirim?

Merhaba arkadaşlar bir konuda fikrinizi merak ediyorum. Yeni atandığımdan dolayı başka şehre taşındım. Masaüstü bilgisayarımı getirtmek istiyorum, otobüsle getirtmek mi mantıklı yoksa kardeşim otobüsle yanıma gelecek o şekilde mi getirtmek lazım. Yol 27 saat. Birde lojmanda arada elektrik anlık...
  5. Veysel35

Google Chrome Uygulamasında Donanım Arşivi Çok geç Açılıyor

Merhaba arkadaşlar, chrome uygulamasını silip tekrar yüklesemde donanım arşivi foruma çok geç giriyor ve sürekli bekletiyor. Diğer tarayıcılar da sıkıntı yok. Ama elim sürekli chrome a gittiği için sorunun neden olduğunu merak ediyorum.
Geri