Arama sonuçları: *

1. DerratiX

Sizce hangisini almalıyım?

Arkadaşlar elimde birikmiş küçük bir meblağ var. Normalde biraz daha biriktirecektim ama asgari ücret zammı gelmeden harcayıp sonra yine biriktirmek istiyorum. Aklımda 3 tane alabileceğim şey var. Sizce hangisini almalıyım? Kafam çok karışık 2 gündür bir türlü seçemedim :D MK22 BSUN Redswitch...
  2. DerratiX

1 Saatlik ömrünüz kaldığını öğrenseniz son isteğiniz ne olurdu?

Bir anda bir saatlik ömrünüz kalıyor, en son yapmak istediğiniz şey ne olurdu? Finansal kısıtlama yok.
  3. DerratiX

Psikolojik ağrı nasıl giderilebilir?

Söylediğim bir yalan yüzünden, yaklaşık sevdiğim 10-20 arkadaşımı kaybettim. Artık onlarla bir iletişimim bulunmuyor ve gerçekten sevdiğim internet arkadaşlarımdı. Bunu görür görmez karnıma bir ağrı girdi, kendimi çok rahatsız hissettim ve birazcık gözlerim yaşlandı. yaklaşık 30-40 dakikadır...
  4. DerratiX

Donanım Arşivi Forum ingilizce seviyesi anketi.

Forumda olduğum 3-4 hafta boyunca yardım ettiğim birkaç kişinin Windows 10-11 optimizasyon ayarlarını yapmadığını, Nvidia veya AMD denetim masalarından FPS arttıran değişiklikleri yapmadığını gördüm. Eğer forumun ingilizce seviyesi o kadar da iyi değilse Bunları Türkçeleştirip kendi bildiklerimi...
Top Bottom