Arama sonuçları: *

1. C

Filistinliler Türkiye'ye gelirler mi?

Filistinliler Türkiye'ye gelirler mi sizce?
  2. C

Savaş Cebeci: Beni yendiği için kendisini tebrik ediyorum

Uzayıp suyu çıkar diye düşünüyordum umarım kapatmıştır konuyu. :D
  3. C

Kemal Kılıçdaroğlu istifa eder mi?

Sizce Kılıçdaroğlu istifa eder mi? Benim tahminim büyük ihtimalle etmeyecek burada arkadaş çok iyi açıklamış. 👇
  4. C

Birilerine göre şu an ülkenin yarısı terörist ve hain

Bu gidişle daha çok yayılacak. Dostlar şu an dikkat edin her şey olabilir. Birilerine göre şu an ülkenin yarısı terörist ve hain. "Düşünce suçlusu" olmanız an meselesi.
  5. C

HÜDA PAR'ın karanlık geçmişi

Cumhur ittifakına katılan HÜDA PAR ve Hizbullah kimdir nedir gelin hep birlikte inceleyelim. Bir dönem HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı olan Bahattin Temel’in şehit polisimiz Ali Gaffar Okkan hakkında tweetleri. Hüda par Hizbullah terörist olarak görmezler. Kendisi türk bayrağına rahatsız...
  6. C

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci tura kalır mı?

Cumhurbaşkanlığı seçiminin sizce ikinci tura kalır mı? İlk turda bu iş bitmeli bence. Eğer seçim ikinci tura kalırsa 14-28 Mayıs arası ülkede neler olur düşünmek bile istemiyorum. Seçimin ikinci tura kalma olasılığı da yüksek. :/
  7. C

Laiklik vs şeriat hangisi mantıklı?

Laiklik mi yoksa şeriat mı size göre hangisi iyi?
  8. C

Bir insan neden Atatürk'ü sevmez?

Soru gayet açık. Bir insan neden Atatürk'ü sevmez? Yani sevmemek için bir neden yok bence. İnsanlar neden bu kadar şey söyleyip hala düşman oluyor bilmiyorum ama milyonlarca lira serveti olmayan, şirketleri olmayan, tüm parasını vatanına yatıran 37 yılını cephede geçiren bu kahraman neden...
  9. C

AKP'li vatandaş: Gerekirse kuru ekmek soğan yeriz Erdoğan'dan vazgeçmeyiz

Ne düşünüyorsunuz? @Realhas the Great @joker♤ @Karl Dönitz @Besim Tibuk
  10. C

İlk turda Kılıçdaroğlu'na vermeniz gerekiyor!

İlk turda Kılıçdaroğlu vermeniz gerekiyor ve aday seçme lüksünüz yok! "1. turda inceye 2. turda kemale verecegim" diyen arkadas. bak 2. tura incenin kalmayacagini bile bile 1. turda neden oyunu 2. turda kazanmasi icin destekleyecegin adaya verip secimi 1. turda bitirmiyorsun? secimin 2. tura...
  11. C

Türkiyeli mi yoksa Türk mü mantıklı?

Türkiyeli mi mantıklı yoksa Türk mü mantıklı?
  12. C

Recep Tayyip Erdoğan vs Kemal Kılıçdaroğlu

Recep Tayyip Erdoğan vs Kemal Kılıçdaroğlu hangisine verirdiniz seçim iki tur olacak ve bunlar aday olacak ikinci turda. Bu arada boş oy rte gidiyor diye biliyorum.
  13. C

Memleket partisi hakkında ne düşünüyorsunuz?

Memleket partisi hakkında ne düşünüyorsunuz?
  14. C

Türkiye'nin IQ ortalaması neden düşük?

Türkiye'nin IQ ortalaması neden düşük? Neden bu kadar?
  15. C

Aziz Nesin - Bu bağnaz ülkede hiç bir buluş çıkmaz

Aziz Nesin sizce haklımı?
  16. C

Asgari Ücret Ne Kadar Olur?

Asgari ücrete yılbaşında zam olacağı yönünde söylentiler var maalesef.... Sizce ne kadar olur? Şöyle bir gerçek var. Asgari ücret % kaç artarsa zamlarda o kadar artıyor bir şey değişmeyecek.
  17. C

Türkiye için en iyi yönetim biçimi hangisidir?

Türkiye gibi cehaletin yüksek olduğu ülkelerde teknokrasi veya oligarşi gibi yönetim biçimleri daha iyi olabilir olduğunu düşünüyorum.
  18. C

Üniversite okumayan insan cahil midir?

Sizce üniversite okumayan insan cahil midir? Veya Üniversite okumadan adam olamazsın diyorlar sizce doğru mu?
  19. C

Türk vatandaşlığından çıkar mıydınız?

Soru başlıkta. :)
Top Bottom