Arama sonuçları: *

1. Ritim Ustası

Bu ülkenin adalet sistemi nereye gidiyor böyle!

Şu habere bakın şaka gibi
  2. Ritim Ustası

Telegram da dolandırıcılar cirit atıyor dikkatli olun arkadaşlar.

Numaramı nasıl buldu bilmiyorum ama bu son indirdiğim VPN uygulamasından yada emilatörlerden şüpheleniyorum daha önce hiç böyle mesaj gelmedi bana. En son link attı mesajları direk sildim ve engelledim.
  3. Ritim Ustası

Bu Amazon ne garip bir firma...

Bugün N11'den sipariş ettiğim ürün gelecekti babam kargoları almış kalkıp baktığımda bir baktım Amazondan da kargo gelmiş ben Amazon dan hiç sipariş vermemiştim kargonun üzerindeki bilgileri kontrol ettim isimlerimiz aynı olunca kargocu karıştırmış, başta kargonun sahibini mi arasam diye...
  4. Ritim Ustası

Telefona ha bire gelen bu Metin 2 PVP mesajlarını nasıl engelleyeceğim?

Çıldıracağım şu lanet oyunun bildirimleri gelip duruyor sürekli e devletten Ticari Elektronik İleti Yönetim Sistemi ne baktım bunları engelleyecek bir şey bulamadım benim numaramı nereden buldular benim numara paylaşan bu kişilere dava açsam ne olur? Artık sabrım taşmaya başladı! Önemli bi...
  5. Ritim Ustası

PC toplamak için statik eldiven önerisi? PC toplarken neye dikkat etmeliyim?

Merhaba arkadaşlar, PC parçalarının hepsini aldım yakında toplayacağım ama bende aşırı statik elektirik var PC toplarkene statik eldiven iş görür mü hem de bi yandan parmak izi olmasın istiyorum parçalarda. Birde PC toplarkene nelere dikkat etmeliyiz plastik masa üzerinde toplarsam sıkıntı olur mu?
  6. Ritim Ustası

Asgari Ücret 5500 TL (Komedi)

Asgari ücreti 5500 TL yapmışlar her şeyin fiyatı 2-3 kat artmış durumda yeni asgari ücret eski asgari ücretin 2 katından daha düşük milletvekillerine gelince %40 zam yapmasını biliyorlar, memura gelince enflasyon üzerinden zam yapmasını biliyorlar, asgari ücrete gelince 3 maymunu oynuyorlar...
  7. Ritim Ustası

Şikayetvar'da elektronik veya çeşitli ürün satan sitelerin şikayet durumları...

Evet arkadaşlar Vatan Bilgisayardan alıveriş yapıp başım ağrımış biri olarak bu konuyu açma gereği duydum sizde tercih yapacağınız zaman Şikayetvar'a göz atmayı unutmayın yoksa pişman olabilirsiniz. Hizmet konusunda en iyi marka 1. sırada yer alacak ve son sıradaki en kötü hizmeti veren marka...
  8. Ritim Ustası

ACİL Trendyol Sepetist satıcısı...

Arkadaşlar trendyol da Sepetist satıcısı güvenilir mi?
  9. Ritim Ustası

Sosyal medyada AKP için bahar havası var ama...

Son seçimde AKP ye oy atmış biri olarak yazıyorum artık oy vermeyeceğim hiç bir partiye boş atacağım! Cumhurbaşkanı halkın nabzına göre değil kendi kafasına göre hareket ediyor Suriyeli istemiyoruz diyoruz Suriyelilere devletin bütçesinden ev yapıyorlar! Hadi gönderin artık diyoruz isteğe bağlı...
  10. Ritim Ustası

Oksijen israfı milletvekilleri!

Her gün zam üstüne zam gelirken asgari ücret ile çalışanların alım gücü git gide yine düşmeye başladı 4250 TL asgari ücretinde bir önemi kalmadı! Ülkeye zerre faydaları olmayan bu milletvekillerinin ise aldığı maaş 28.600 TL toplam 581 milletvekili var üstelik emekli millet vekili maaşı da 18135...
Top Bottom