Arama sonuçları: *

1. ASELS

En yaratıcı veya şeytanca para toplama yöntemleri nelerdir (dilencilikte) ?

Ya her adımımızda bir dilenciye denk geliyoruz desek yanlış olmaz, hele hele Ramazan ayında iyice azıyorlar bence... Artık iyice çeteleşmişler, bi şey desen sakat makat sandığınız dilenci sizi öldürecek kadar sert girişiyor 🤣 Sizin şahit olduğunuz en çarpıcı veya şeytanca hazırlanmış dilencilik...
  2. ASELS

Forum açılmıyor veya çöküyor...

3. ASELS

Devlet ne kadar kutsaldır? Millet mi devlet içindir yoksa tersi mi geçerli?

Bence millet ve devlet ayrılmaz bir bütündür, ikisi de birbiri içindir, ama daha çok sorumlu olan tabii olarak devlettir. Devlet tepede olduğundan milletine karşı daha merhametli ve daha adaletli olmak zorundadır. Milletin en ufak sıkıntılarına bile kulak kabartmalıdır, hainlik ve yalakalık...
  4. ASELS

Merit Kıbrıs Kumarhaneleri ile ilgili SMS alanlar :) Teklifler çok büyük :D

15 günde 1 devamlı engellememe rağmen sms geliyor, yok şu kadar paralı hesabınız hazır, kaybettiğiniz halde bile size para vereceğiz diye mesaj filan atıyorlar :) Nedir, ne iştir? Bilen gören filan var mı? Sizlere hiç böyle kıbrıs kumarhaneleri adı altında (artık ne kadar doğru ne kadar yalan...
  5. ASELS

Şeytanın bile aklına gelmez dediğiniz ve yediğiniz kazıklar var mı?

Çok ilginç bir konu evet ama birisinin açması gerek bence :) Çünkü her türden vatandaşa kazık geçirmeye hevesli çokça şirket var, mesela internet sağlayıcılar, mobil hat sağlayıcılar, teknolojik ürün kakalamaya çalışanlar, özel okullar, giyim kuşam markaları/şirketleri hatta 3harfli ucuzcu...
  6. ASELS

Ekonomi Terörden daha BETER...! Halk bitmiş durumda...

Savaş, kıtlık olan ülkelerden daha fazla bir enflasyon var Türkiye'de... Kim bunun sorumlusu..? Adalet sıfır, ekonomi sıfır, boşanmalar rekor, kafa bi milyon halkta... PEKİ KİM NE YAPIYOR Kİ ,DURUM BU..? :)
  7. ASELS

Yeni evli kadın eski sevgilisinden hamile imiş, boşanma davası açılmış SONUÇ..!

Ankara'da Ali D. ve eşi İpek D.'nin yerel mahkemede gerçekleşen boşanması, Yargıtay'da alınan çarpıcı bir kararla bozuldu. Ali D., eşi İpek D.'nin kendisi ile evlenmeden önce bir başka erkekle ilişki yaşadığı ve bu ilişkiden hamile kaldığı gerekçesiyle evliliğin iptali davası açtı. Ali D...
  8. ASELS

Dilenciler bir günde ne kadar kazanıyorlar, en karlı iş olarak yapılır mı? :D

Böyle haberler çokça duymuşsunuzdur: https://www.ntv.com.tr/turkiye/binlerce-lira-cebinden-cikti-dilencinin-bir-gunluk-kazancisasirtti,BTHZx_3fYkynGsTG5yFOpg Binlerce lira çebinden çıktı! Dilencinin bir günlük kazancı şaşırttı Elazığ'da zabıta ekiplerince...
  9. ASELS

Süleymancılara operasyon söylentileri, ilk adım atılmış...!

Büyük operasyon mu geliyor? Borsa ne olur, ekonomi ne olur? Ben ekonomik olarak soruyorum?
  10. ASELS

Gülelim mi, Ağlayalım mı :) Bu örnekteki gibi piyasa sizce normal mi?

Şimdi sarı sitede çokça rastladığım bir saçmalıktan örnek sunacağım :) Genelde ilanlara bakmam ama yutup videolarında saçma sarı site ilanları videoları vardı, birileri isyan etmişti bu duruma, ben de dedim acaba gerçek mi diye 🤣 Meğer kelimesi kelimesine gerçekmiş, yıkık, virane ev değil...
  11. ASELS

Bu forumların istatistiksel verileri ne kadar doğru veya güvenilir..?

Şimdi üç forumdan üye ve misafir sayılarını içeren istatistikleri aşağıya atıyorum: Geçen forum kapanınca bir konu araştırıyordum ve google bana sdn foruma bakmamı tavsiye etti, yeni mesajlara bakarken böyle bir tartışmalı konuya denk geldim ve epey güldüm doğrusu :) Sonra dedim ya bu "ölü...
  12. ASELS

Bu sefer tersi oldu :) Bir adam bir çok kadını evlilik vaadiyle dolandırdı ..!

Bursa'da 6 kadın, sosyal medyadan tanıştıkları ve kendisini iç mimar olarak tanıtan 38 yaşındaki Uğur T.'nin kendilerini evlilik vaadiyle toplamda 12 milyon lira dolandırıldıklarını iddia etti. 6 kadın ‘Nitelikli dolandırıcılık’ suçlamasıyla suç duyurusunda bulunurken, adamın kadınların hepsi...
  13. ASELS

Ibb 2. dalga operasyonu yapıldı, Borsa ne olur ?

Bence borsa aşırı bir tepki verirse düşüş yönünde, alım fırsatları olabilir, duyduk duymadık demeyin :)
  14. ASELS

Hayatınızda hiç Sinagoga gittiniz mi veya sinagoga bağışta bulundunuz mu ?

İstanbulda çokça sinagog var, mesela ben bir iki tanesine gitmiştim, siz hiç gittiniz mi ? Aslında sadece dışarıdan merak ettiğim için şöyle bir bakındım, içeri girmedim, zaten çok sıkı korunuyorlar, herkesi içeri almıyorlar...
  15. ASELS

Hangi ülkenin ajanı veya askeri olmak isterdiniz?

Sebebi ile beraber yazınız. Mesela İsrail ajanı olmak isterdim diyenler örnek olarak araplardan nefret ettikleri için hepsini tuzağa çekip cehennemin dibine göndermek istiyorum, diye yazabilirler... Ya da Rus ordusunda yer almak isterim diyenler, Zelenskiden nefret ettiğini belirtebilir, sebep...
  16. ASELS

Da forum sayfasını açınca sonu .html olan bir dosya oto iniyor :( virüs mü?

Sayfayı açarken bazen .html olan dosya iniyor, hemen siliyorum, virüs mü kapmış da forum?
  17. ASELS

Saflar dağılıyor mu? Özel ve DEM Partiden çıkışlar... SATIŞ VAR...

Şimdi böylesinin olacağını ben çoook önceden tahmin ediyordum ama forumda anlatmaya kalkınca bazıları linç etme girişimlerinde bulunuyorlardı, buyursunlar: DEM Parti: "CHP'nin eylemci kitlesi değiliz" DEM PARTİ'DEN "EYLEMDE YOKSUNUZ" ELEŞTİRİSİNE YANIT "Biz Cumhuriyet Halk Partisi'nin eylemci...
  18. ASELS

Finans ve Ekonomi üzerine web sitesi scirpt ve hosting hizmeti tavsiyesi ..?

Beyler biraz para biriktirebildim, küçük bir site açayım diyorum, bunun için hosting hizmeti veren bir firma önerisi istiyorum. Yıllık ve TL olarak ücreti olmalı ve çok ucuz olmalı çünkü ilk kez böyle bir iş yapacağım :) Sadece ekonomi ve finans üzerine olmasını istiyorum, kendi fikir ve...
  19. ASELS

Mansur Yavaş'a itibar suikastı gerçekleştirilebileceği konuşulmaya başlandı...!

Muharrem İnce'ye yapıldığına benzer veya Meral Akşener'e yuvarlak masa krizinde olduğu gibi deniyor... Ama bu sadece bir duyum veya dedikodu statüsünde, ne olur olmaz bilemeyiz. Ortalık yangın yeri, kim kimin kuyusunu kazıyor belli değil ve her şey çok ani gerçekleşiyor, kılıçlar çekildi...
  20. ASELS

Anca beraber, kanca beraber... ! Şimdilik YOLSUZLUK, ama sonrası TERÖR...

Şimdi hem terörden hem yolsuzluktan tutuklanmış birileri var, belediye başkanlıkları da düştü bu kimselerin... Eğer bir haksızlıktan tutuklandığını düşünüyorsanız, anca beraber, kanca beraber mi demek gerek yoksa oturun oturduğunuz yerde mi demek gerek... Şimdi şöyle diyenler de var, ben...
Geri