Arama sonuçları: *

1. J

Dolandırıldım acil yardım lazım nolursunuz

Arkadaşlar durum aşırı ciddi. 9 aydır türkcell faturalı kullanıcısıyım., tahhütümün bitmesine 3 ay var. Bugün beni 0850 ile başlayan bir numara aradı, numaraya fazla dikkat edemedim. Bana türkcell taahhütnamemin yakında biteceğini, fiyatların artacağını belirtti. Bu yüzden de türk telekomdaki...
  2. J

Arkadaşlar boş zamanım var ve para lazım

Merhaba arkadaşlar. üni öğrencisiyim. bu aralar ciddi anlamda boş zamanım var ve bunu değerlendirmek istiyorum. para kazanma yolları nelerdir. günlük 2 saat uğraşarak ayda 4 5 k kaldırabileceğim bir iş var mı internet üzerinde
  3. J

Yavru kedimin karnı şişti?

...bizim yavru kedilerin birinin karnı balon gibi şişti. hamile olduğunıu anladım cumartesi günü ise çok garip miyavlayınca doğum günümün geldiğini anladım. ona bir yer hazırladım geceye doğru doğum yaptı. 5 yavru 2 si ölü doğdu 3 ü sağ. bugün okula giderken kedim dışarı çıkmak istedi ben de...
  4. J

Uygun fiyatlar için Teşekkürler Amazon

Arkadaşlar 1 2 aydır forumdayım ne zaman indirim görsem genellikle amazonda oluyor. bu konuyu neden açtığımı bende tam bilmiyorum içimden geldi. şahsen paylaşılan indirimlerden bişey almandım fakat önceden 2 3 siparişim olmuştu 1 günde getieiyorlar. prime desen 8 tl bedava bir sürü film bir sürü...
Top Bottom