Arama sonuçları: *

1. SECTOSS

forumdan ban yemesı gereken tıpler (haksız olunca küfür eden kullanıcı)

merhabalar bır arkadas konu acmıstı 20k bandında sıstem ıcın bır arkadasta 7500f lı sıstem gondermıstı bende 7500f e stok sogutucunun yetersız oldugunu soyledım oda "65w yeter 7600x ıle karıstırma" dedı bende burdan adamın donanım arsıvını bıle takıp etmedıgını anladım ona 7500f vıdeosunu...
  2. SECTOSS

youtube da en çok izlenme alan vıdeonuz ne?

1m üstü gelirmi :d
  3. SECTOSS

yıldırım korkusunu atlatmak ıstıyorum

malum sonbahar ve kısa gelıyoruz halıyle yıldırımlarlada çoğalıyor fakat o kadar korkuyorumkı bazen nefes bıle alamıyorum bırılerınden tavsıye alınca sadece bırsey olmaz dıyorlar ama bu fobım oldugu ıcın cok etkısı olmuyor boyle bır korkusu olup yenenler varsa yazabılırlermı yada tavsıyesı olanlar
  4. SECTOSS

Pc inizi ilk aldığınız an hissetiginiz şey neydi

Yeni bir PC aldiginizda yada ilk PC nizi aldığınızda duygunuz neydi
  5. SECTOSS

Forma orjinalmi sahtemi nasıl anlarım

Merhaba evimde 2002 GS forması buldum babamdan kalma ama merak ettim orjinalmi sahtemi diye yardımcı olan herkese teşekkür ederim isteyenler için fotoğraflar 2.de resmi ürün diyor doğru ama dolandırıcılıkta olabilir her türlü yinede sormak istedim lütfen saçma cevaplar vermeyin insanlik hali...
  6. SECTOSS

ayakkabı orjınal mı cakmamı nasıl anlarım

bıze bır ayakkabı hedıye edıldı ama baya pahalı bır ayakkabı o yuzden bıraz suphelendım orjınalmı cakmamı bunu nasıl anlıyabılırım şimdiden tessekurler herkese
  7. SECTOSS

Bu videonun part 1 varmı varsa link atin

su ünlü videonun part 1 i yokmu yav
  8. SECTOSS

hadı herkes sıstem ozellıklerını yazsın

bakalım kımler zengın kımler fakır ben pc almadım serıes x kullanıyorum ama yakında 6800 veya cıkacak olan 6950 lı bır sıstem alma planım var
  9. SECTOSS

Bilgisayara kaç w lazım olduğunu hesaplayan siteler

Bazı siteler varmış ekran kartına ve işlemciye kaç w lazım olduğunu link varsa atarmisiniz hep buraya yazmak istemiyorum artik
  10. SECTOSS

Kandiliniz mübarek olsun

Hepinizin kandili mübarek olsun hepimizin istediği olur inş AMİN
  11. SECTOSS

Eskiden mükemmel şimdi çöp dediğiniz oyun hangisi

Eskiden vov mükemmel şahane en iyi oyun diyip şimdi çöp gibi dediğiniz oyun varmı (benimki hani şu 1990-2000 arasında çıkan Superman oyunu varya o)
  12. SECTOSS

İp adresim calindimi

Discordda böyle yaziyor ve bu uygulama bende yok telefon gittimi yani
  13. SECTOSS

Sinerji sepette ürün silinmiyor

Merhaba sinerjiden ürün sepete ekledim fakat silemiyorum silede bastım yine olmuyor hatta burda gördüğünüz gibi basmısımda ama olmuyor silede bastım bu fotoğrafta gözükmemiş
Top Bottom