Arama sonuçları: *

1. DoğuamaBatı

Garsonluk için ayakkabı tabanı

Merhabalar garsonluk yapıyorum günde 8 saat ayakta kalmak standart ayakkabı keçeleri için çekilmez oluyor ve çabuk eskiyor. Bende ayağımı rahat ettirecek ayakkabı içi tabanı arıyorum varmı öneriniz.
  2. DoğuamaBatı

Etrafımdaki herkes derdini anlatıyor sıkıldım

Bundan 1 ay önce olmaya başladı. Önce yakın arkadaşım sevgilisinden ayrıldı tamam dedim gel anlat yakın arkadaşım sonuçta, sevgilimin yakın arkadaşı aldatıldı o da derdini bize anlatı okey diğer yakın arkadaşım bi kızı sevmiş kız başkasını seviyor olmadı oda geldi derdini bize anlattı lan yeter...
  3. DoğuamaBatı

Hayattan zevk almıyorum

1 aydır böyleyim hicbirsey yapasim yok uyku uyuyamıyorum sinir krizleri geçirmeye başladım 3 günde bir neredeyse oluyor iştahsızlık var yemek yemiyorum doğru düzgün sürekli dalgın bir haldeyim ufak bir ışık parçasına bile saatlerce durmadan baka kalıyorum acaba psikolaga gitmem gerekmi?
  4. DoğuamaBatı

Yeni Harf Üretmek Mümkünmüdür?

Aklıma takıldı yeni harf üretmek mümkün mü? Üretirsek nasıl seslendireceğiz diyelim kağıda bir harf çizdik onu nasıl seslendireceğiz. Eğer üretilirse yeni kelimeler türetilebilir. Merak ettim.
  5. DoğuamaBatı

Hayatımdan hiç memnun değilim

Lise bitti evdeyim yaşadığım yerde iş imkanları kötü adam sabah 9 aksam 12 gel 80 tl veriyim diyor sigortada yok bi yere gidiyorum konuşuyorum nadam diyor 1800 veriyim 26 gün çalış 4 gün izin diyor sigorta yok yapmam diyor hadi sigortayı geç asgari bile vermiyorlar. Parasızlık vurdu bi çay 5 tl...
  6. DoğuamaBatı

Türkiye'de gençler için gelecek göremiyorum.

18 yaşındayım üni okuyacam fakat çevremde birsuru uni okuyan işsiz var. Diyorum kendi kendime ulan okusam ne olacak adam diyecek mezun olunca asgari kabulse gel ulan 16 sene okuyup okumayan adamla aynı ücreti almak koyuyor bir noktada. Ben hayatımdan hiç memnun değilim arkadaşlarla dışarı...
  7. DoğuamaBatı

Taliban Afganistan'da hapishanelerdeki kişileri serbest bıraktı

Bu insanlar tacizci tecavüzcü kelle kesen katilleri serbest bıraktı ne olacak bu insanlar dersek mülteci olarak ülkemize gelecek. Devletin artık bu işe el atması gerek 0-18 yaş arası çocuklar yaşlı ve kadınlar harici ülkeye alınmamalı diye düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz. Zamanında Macaristan...
  8. DoğuamaBatı

Yanan ormanlık araziler yatırım amaçlı turistlere satılabilecek.

Kanunun 1’inci maddesi “d” fıkrasına göre, “Kültür ve Turizm gelişme Bölgeleri dışında kalsa bile” orman arazileri “kamu yararı” kapsamına alınarak turizm yatırımcılarına açılabilecek. “Yeri, mevkii ve sınırları Cumhurbaşkanı kararıyla tespit ve ilan” edilecek bu alanlardaki bütün devlet...
  9. DoğuamaBatı

Otoyol ve Köprüler Neden Ücretsiz Değil?

Aklıma geldi şimdi. Biz her ay düzenli vergi veriyoruz bunların üstüne aldığımız araçlarda %270 e kadar vergi veriyoruz kdv si mtv si derken bu yolların parası zaten bizden çıkıyorki. E sonuç olarak ne oluyor o yolu parası olan adam kullanıyor fakir yine trafik dolu uzun yolda gidiyor bi köprü...
  10. DoğuamaBatı

Neden ülkemizde araba boyatınca değer kaybediyor?

Aklımda sorudur yurtdışında araba boyatınca araba değer kazanırken bizde satarken ya adam para kırıyor boyalı diye yada almaktan vazgeçiyor. Araba çiziliyor boyatınca bu adam bu araba kaza diyor, tavanda güneş yanığı var boyatınca bu araba takla atmış alınmaz diyor neden böyle sizce?
  11. DoğuamaBatı

Aras kargo rezilliği

Yasak günü beni evde bulamamışlar. Neyse aradım müşteri hizmetleri diyorki e sizi aramışlar açmamışsiniz diyor arayan yok. + Olarak bi tutarsizlik var evde bulamadık mesaji dagitim mesajindam önce geliyor ne hikmetse bu 3 etti aras kargo
  12. DoğuamaBatı

Sigara için mentolü kapsüller

Bu gün tütüncüye sigara almaya girdiğimde; Mentol Kapsülü ( Nane - Aromalı) | Menthol Market (mentolmarket.com) Bundan denk geldim alıyım bi deniyeyim dedim. Zamanında hep mentollü sigara içtim devamlı olarak sonra bu tek tip paket e geçilince mentollü sigaralar kalktı falan bundan aldım...
  13. DoğuamaBatı

Bu nasıl bir dolandırıcılık ve yalan

Rampage dedin James donkeye neyse tamam dedim de Sıfırı 500 tl dediğin kulaklik 200 tl ve sattığın kulaklığın pedleri naneyi yemis max ederi 50 tl Ve nerede bu kulaklığın sıfırı 500 tl Alın size sıfırı 200 tl bilmeyen anlamayan araştırmayam birisi olsa anında dolandirilacaklar. 1619047923 Bir...
  14. DoğuamaBatı

Cumhurbaşkanı olsanız neler yapardınız

Ben olsam diyanete ayrılan 13milyar bütçeyi azaltır uzay bilim sanayi gibi alanlara yatirirdim her ne kadar dinimiz olsada gelecekte de dinimizi özgür yaşamak istiyorsak bunları yapmamız gerek ve eğitim sistemini düzene sokardım
  15. DoğuamaBatı

Adobe photoshop cs6 kasma sorunu

cs6 yı ilk açtığımda yazı yazmaya çalışınca donuyor ve çöküyor silip tekrar yükledim fakat sorun devam ediyor daha öncelerde böyle bi sorun yaşamamıştım yardımcı olabilecek varmı
  16. DoğuamaBatı

Bu gün olan corona test den sonuç Alınır mı?

Bu gün işyerinde yanimda çocugu karantinaya aldilar ama 2 3 saat beraberdik acaba bu temas ettigim icin test yaotirsam sonuc alabilirmiyim.
  17. DoğuamaBatı

Steam gelmeyen takas.

7 gun oldu hayla gelmedi item bana sebebi nedir
  18. DoğuamaBatı

Mutsuz olunca veya efkarlanınca dinlediğiniz şarkılar?

Tolgahan Tarıoğlu - Bu Kalp Anlamı çoktur bende bu şarkının koskoca 2 yılın sığdığı tek şarkıdır peki sizinkiler neler.
  19. DoğuamaBatı

Son zamanlarda çile çektiren bilgisayar.

Son 1 ay içinde bilgisayar o kadar donmaya kasmaya başladiki bu yazıyı yazarken opera 7 kere çöktü öyle söyliyim dün format atıyım dedim virüs falan olayları vardı format attım bu gün rahatlar diye düşündüm ki..., Bilgisayar dünkinden daha kötü durumda bişey açmaya çalıştığımda çöküyor acaba...
  20. DoğuamaBatı

Windows açıldığında gelen cmd ekranı

geçenlerde bi uygulama indirmiştim uygulamanın nereye kurulu olduğunu bulamıyordum bir türlü sonradan revo installer ile bi şekilde buldum kaldırdım herşeyini tırnağına kadar sildim ama pc yi açınca cmd + bu hata geliyor ne yapabilirim.
Geri