Arama sonuçları: *

1. CaptainSpark

Mobile legends küfür dava sorusu

mobile legends oyununda arkadaşıma birisi küfür etti dava açsa sonuç alabilir mi? mobil oyun ve asya tabanlı olduğu için salla dedim boşver ama o inat etti sizce dava etse sonuç alabilir mi?
  2. CaptainSpark

Genel Seçim Anketidir

Saygılı bir anket olsun. (herhangi bir parti tutmuyorum)
  3. CaptainSpark

Bm de Gazze'ye İnsani oylamasında yanlışlıkla İsrail'in adida yazıldı 😂

bu arada Türkiye'nin adı geçmiyor biz o kadar kola dökmüştük yaw 😂 konsey başkanı siz benle da** mi geciyorsunuz diye israil delegelerine bakışı 😂
  4. CaptainSpark

LM eski paket ile iftar sonrası keyif.(18+ konudur ufaklar girmesin yazmasın)

+ Türk Kahvesi sorularınızı alayım😂 1711823056 edit yeni hiç bir paket bu kadar keyifli olamaz 1711823234 doların 2-3 TL olduğu zamanlardaki tat
  5. CaptainSpark

Konuya 18 inden büyükler cevaplasin ve girsin

Arkadaşlar ben bulabildiğim en pahalı tüt**en sipariş ettim kilosu 2500 dü (bitlis ozel kesim) paket s* larin son zamanlarda gittikce bozulan tatları deneyimleri açıkçası yildirmaya basladi hem pahalı hem bes para etmezler sorum şu böyle lüks kaliteli tüt**ler paket si*** dan daha iyi midir tat...
  6. CaptainSpark

Kimliğimi kaybettim. ardından geçici kimlik aldım sorum açıklamada

geçici kimliğimi aldım acilen adanaya uçtum sonrada geri döndüm dönüşte uçakta geçici kimliğimi unuttum. 1 hafta sonra falan evime yeni kimliğim gelecekmiş o sürede kimliğe ihtiyacım yok şuanlık geçici kimliğimi unutmam bir sorun olur mu uçak diye görevliler bulur düşüncesiyle fazla...
  7. CaptainSpark

Gemilerde Taşınan Dna ve Parmak uçları (parmak izi)

İnkârcılara seslenenin durumu, bağırıp çağırmadan başka bir şey işitmeyen hayvana haykıran çobanın durumuna benzer. Onlar sağır, dilsiz ve kördürler; çünkü onlar düşünmezler.
  8. CaptainSpark

Alak Zigot Embriyo...

Zigot rahim duvarına sülük gibi yapışır. Araplar sülüğe alak der. Alak Kelimesi Asılmak anlamınada gelir. 1400 senelik cehalete ancak böyle embriyo anlatılır. ki o cehalet şuanda pek değişmiş değildir. ''O insanı bir alaktan yarattı.'' Alak suresi 2. ''Şu asılıp duranı(alak) bir çiğnemlik et...
  9. CaptainSpark

Neden buradaki ateistler böyle?

Ne bir Yobaz Nede Tr usulü bir ateist ilk insan olursa insan zaten görürsün hakikati
  10. CaptainSpark

Demir ve Kuran mucizesi. Atom numarası 26 ve izotop 57, 1/2 çekirdek

Demir mucizesini şimdilik köşeye bırakıyorum çoğunlukla görülmüştür zaten başlığın daha çok dikkat çekmesini istedim. Rabbimizin şüphesiz evrimide yaratılışa dahil ettiğini biliyor muydunuz? Buna ortak ata dedikleri kısımları hariç tutarak. Güzel olan kısımda Darvin Saf ve bağlı bir katolikti...
Top Bottom