Arama sonuçları: *

1. beatsquar

Param Güvende veya Kapıda Ödeme kargo nasıl yollanır ?

Arkadaşlar ekran kartımı satacağım , isteyen kişi kapıda ödeme yollayabilir misin diyor , sahibinden üzerinden konuşuyoruz , ben anlamayıp param güvende ile mi demek istiyorsunuz dedim , hayır direk kapıda ödeme dedi , param güvende ile isterseniz fiyatta yardımcı olmanız lazım dedi. Yüzde 12lik...
  2. beatsquar

Kuzenim Mülteci olarak Almanya'da kaldı ne yapması gerek?

Arkadaşlar kuzenim Ukrayna'da okuyordu , Savaş yüzünden Ukrayna'dan Almanya'ya mülteci olarak giriş yaptı , mülteciyken oturma izni için yazı yazdılar , cevap red olarak geldi , cevapta galiba 28 Ağustos'a kadar Ülkeden çıkın yazıyordu , kuzenim gelen red cevabı için itiraz yazısı yolladı ve...
  3. beatsquar

Steam Yatırım Nasıl Yapılır ?

Merhaba insanlar Steam'de herhangi bir itemi 200-300 veya kaç tane olursa alıp envanterlerinde bekletip daha sonra satıyorlar , veya aldıkları anda pazara o ürün şuanki fiyatı 3 TL ise örnek veriyorum 4.5 TL ye koyuyorlar ve onun önündeki ürünler tükendiği zaman ürün o fiyata satılmaya...
  4. beatsquar

Knight Online +7 Raptor Nerede satabilirim ve ne kadara ?

Arkadaşlar knight online oynuyordum bıraktım , ama daha önce hiç sitelerden item alışverişi yapmadım yada işin kazancında değildim eğlencesine oynuyordum şuan 1 2 itemim var nerede satabilirim , parası önemli değil , elime 3 5 kuruş geçsin yeter öğrenciyim pek bilgim yok ondan buraya yazdım ...
Geri