Arama sonuçları: *

1. Yozgatlııı

Elime kalem ucu girdi ve haftalardır orda

İlk 1 2 hafta normal bir sivrisinek ısırığı sandım, şuan 4. Haftası içerde 0.5 bir kalem ucu var 1cm bile değil ama eklem yerinin üstünde olduğu için her harekette kafayı yememe sebep oluyor. Yaşayan çok kişi var acaba bilen varsa çözümü nedir? Teşekkürler.
  2. Yozgatlııı

Geceyi camide geçirsem sıkıntı olur mu?

Dostlar uzun bir hikaye şuan kalacak hiçbir yerim yok bu geceyi geçirmem lazım zamanında bir iki hikaye duymuştum lakin orda yatsam uyusam dinen bir sıkıntı olur mu veya girip uyusam sabah İmam beni ihbar vesaire gibi şeyler yaparmi? Dalga geçmeyin ciddi.
  3. Yozgatlııı

Clash of clans klanı kuruyorum bütün clash severler davetlidir.

Hayırlı akşamlar dostlar, Clash of clans da bir klan açıyorum İsmi ne olur beraber karar veririz umarım oynayan vardır Minimum 600 kupa ve bb4 olabilir diye düşündüm Gelecek kişiler ID bırakabilir Bb11 bb12 Max bb5 hesaplarım var varsa yan hesaplarınız onlarıda getirmeniz makbul Maksat...
  4. Yozgatlııı

Yetersiz ehliyet cezası hakkında

Dostlar ehliyet olmadığı zaman 18k bana ve 18k motor sahibine gidiyor. Lakin A1 ehliyeti ile rs200 sürsem sadece bana yazılıyor diye biliyorum. Motor sahibine yazılıyor mu?
  5. Yozgatlııı

Hoşlanılan karşı cins ile sohbet nasıl sürdürülür

Dostlar normalde onların mahalleye araba + motor (motor benim rs200) oturmaya gidiyoruz ordan eski bir arkadaşımız var ortak onun yanında bir kız vardı hoşuma gidiyordu arkadaş ortamında yarın gidip instagrami alıp konuşmaya çalışır yemeğe çıkartmaya çalışırım felan dedim Bizim gobidik arkadaş...
  6. Yozgatlııı

Donanım arşivi mobil uygulaması reklamları hakkında

Dostlar bilgisayarda iken hiçbir anormallik yok ancak mobil uygulamasında reklamlar çok saçma yerlerden geliyor. Birkaç kez telefon değiştirdim ve başka arkadaşlarımın telefonunda bunu fark ettim, üstelik forumda bundan rahatsız olan birkaç arkadaş daha var. Gelen reklamlar genelde giyim...
  7. Yozgatlııı

Bilgisayar bileşenleri ile al sat yapmak mantıklı mı?

Arkadaşlar bir kaç kez 2.el garantisi bitmiş sıfır ile aynı fiyattaki sistemleri bazılarını sıfırdan pahalı sayarak sattım zamanında, Alıcı kişilerin durumdan haberi vardı ve kendi rızaları ile aldılar forumda da yardım istemiştim, kendimi kanıtlamak zorunda değilim lakin boş konuşmak için...
  8. Yozgatlııı

WD-40 boya söker mi?

dostlar motorsikletimin üzerinde 2017 den kalma "Farz etki, sen yine bir düşün" gibi yazıları silmek için wd40 sıkıp beklesem tırnağımla çıkarım tekrar wd40 sıkıp bezle ovalayarak yapışkanları temizlesem. sıkıntı olur mu?
  9. Yozgatlııı

Neden kız arkadaşım olmuyor

Dostlar liseye motorumla gidip geliyorum, motorum Rs200 boş bir motorda değil okuldaki driftlere nazaran. Arkadaşlarımda çok yakışıklı bir tip olduğumu söylüyor, bende bir kaç eksik dışında fena olmadığımı düşünüyorum. bu konuyu açma sebebim ilişki ilgi istemek değil öylesine sohbet etmek...
  10. Yozgatlııı

The last of us part 1 hakkında sorular

Arkadaşlar yakın zamanda artık hikayeli oyunlarada bir şans verme kararı aldım, The walking dead başta olmak üzere rdr2 de oynadım Twd gerçekten derin bir iz bıraktı fakat rdr2 için aynısını pek diyemem. tlou1 hikaye olarak nasıl? part1 de türkçe dublaj var mı sarıyor mu? rdr2 çok fazla at...
  11. Yozgatlııı

Sizce Reddit Rplace ne zaman gelir

Eskiden ard arda olduğu yıllar vardı 2022 ve 2023 dü sanırım bazıları 4 5 yılda bir diyorda yazılı bir şey varmı redditin dediği hakkında? yoksa kafalarına göremi yapıyorlar.
  12. Yozgatlııı

Oruç sayılır mıyım? Orucum bozulurmu?

Sahura kalktım ama aklımda pazar günü ve sınav haftası oruç tutmamak vardı, sahurda niyette etmedim sadece ailem görsün diye kalktım amacım oruç tutmak değildi. Bugün bir şey yersem oruçlu değilim ama oruçlu sayılıp orucum bozulurmu?
  13. Yozgatlııı

Bence güç olarak iyi ama en gariban olan ekran kartı

Tabikide rx6700. ikinci el piyasası oturaklı değil, 2k oyunculuk desen tam ucu ucuna. güç desen 6650xt den iyi 6700xt kadar mutlu edici değil. zengini fakir fakiri zengin gösteren bir kart bence. afmf2.1 geldi beni mutlu etti. kral bir karttır babadır.
  14. Yozgatlııı

Okuldan korkmak, Aitsizlik ve soğuk hissetmek.

Dostlar 9. sınıfta 2 kere sınıf değiştirdim 10. sınıfta farklıydı şimdi 8 yıllık dostumun yanına, anadolu lisesine nakil aldırdım. imamhatipten kurtuldum ve dostumun yanına geldim diye mutluydum. ancak ben kalp yetersizliği nedeni ile hastaneye yatana kadar. hastalığım tespit edilmeden önce 2 3...
  15. Yozgatlııı

Üstün olduğu her konuda yükselmeye çalışan toxic kitle.

Arkadaşlar değinmek istediğim konu şu, mesela bir insan neden topladığı sistemi sosyal medyada paylaşıp rampage kullananları veya kendinden düşük sistemi olanları aşağılıyor? aynısı araba motor ne varsa her şey için geçerli şöyle bir akım var "sevgilimde r25 seni geçer" diyor sonra kendi motorunu...
  16. Yozgatlııı

Mantar çorbası hakkında görüşleriniz

Bence çok soft bir çorba gibi gözüküyor bakınca ve kokusunu alınca çok yiyesim geliyor ama tadı çok kötü bence, ama her seferinde kokuyu aldıktan sonra tekrar içmeye çalıştığım bir çorba. peki ya siz?
  17. Yozgatlııı

Forumda konu yükseltme hakkında bir soru

Arkadaşlar bilmediğim için soruyorum, 2 3 gün mesaj almamış bir konu yükseltildiğinde konu listesinden düşme hızı öbürlerinden daha mı yüksek oluyor? Yani demek istediğim ben bir konu açtım diyelim eğer 1,2 gün mesaj yazılmaz ise o konuya, tekrar yükselttiğimde konu listesinden çok hızlı bir...
  18. Yozgatlııı

Oyun, dizi, kitap tarzı şeyler bitirince etkisi altına girmek.

uzun bir dizi veya hikayeli oyun yada kitap, veya başka şeyler böyle şeyleri gerek oynarken veya okurken olsun gerek oynadıktan sonra olsun boşluk hissine giriyorum bazen takıntılı gibi, acaba senaryo böyle olsaydı, bu ölmeseydi gibi düşüncelere giriyorum. genelde hikayeli oyun oynarken harici...
  19. Yozgatlııı

Aile zoru ile namaza başlamak

10. sınıfım din hakkında pek bilgili ve altını çizerek söylüyorum İLGİLİ değilim. ailem çok baskıcı ve dindar, küçük kardeşimi esir aldılar o bundan memnun ama ben değilim. son zamanlarda derslerime kızmayı bıraktılar hatim indirecek gibi üstüme düşüyorlar. yok günde bu kadar ödev 5 vakitin...
  20. Yozgatlııı

Çoğu liseli öğrenci neden sınavlara son gün çalışıyor

Bende dahil birçok arkadaşım bunu yapıyor, hep o hafta telaş acele ile geçiyor ama hırpalanmadan bir şekilde kurtuluyorsun. 9 a kadar böyleydi bende ama 10. sınıf için artık öyle olmayacağını bu dönem anladım. bu dönem 1 zayıf ile geçiyoruz ama 2. dönem düzeltiriz takmayalım :D siz nasıl...
Geri