Arama sonuçları: *

1. N0Name

silsil

ffffff
  2. N0Name

İphone 11'i çalıp parçaladılar

Arkadaşımın yaklaşık birkaç ay önce aldığı İphoneyi çalıp parçaladılar. Olay dün gerçekleşti, üç kişi aralarında plan yapıp arkadaşımla buluşuyorlar, ardından tamamen arkadaşça birbirlerini yere yatırmaya çalışıyorlar. Her şey planlı bir şekilde yapıyorlar ve telefonu bir şekilde çalıyorlar...
  3. N0Name

En sevmediğiniz Dizi/Film

Konu başlıkta, ben başlıyorum Bu Gece Ormanda Kimse Uyumuyor 2 Birinci filmi güzel gibiydi ama ikinci filmi baya başarısızdı izlerken kusacaktım o kadar kötü. İkinci olarak suicide squad bu film Joaquin Phoenix ve Heath Ledger'e bir küfürdür.
  4. N0Name

Forumda ki Yardım, Öneri, İndirim, Çözüldü gibi etiketleri nereden atıyoruz?

Arkadaşlar soru başlıkta bulamadığım için soruyorum.
  5. N0Name

Bahçeşehir'de site bahçesinde alkol alan 6 kadına 5 erkek saldırdı

Yani anlamıyorum hem Elhamdülillah Müslümanın diyorsun yaptığına bak burada içki içirmem diyorsun anladım kadınların da yaptığı yanlış bir şey fakat sen bunu düzgün bir dille anlatmak yerine neden şiddet uygularsın ki? Hangi ayette yazıyor bu? Onların alkol içmesi seni neden alkadar ediyor? Hadi...
  6. N0Name

Sınav için yardım lazım

Arkadaşlar sorumluluk sınavım var uzun bir süredir veremiyorum şu soruların cevabını aranızda bilen varsa söyleyebilir mi.
Top Bottom