Arama sonuçları: *

1. Covid19

Askerlik Sınıflandırma Sonucu Ne Zaman Açıklanır

Merhabalar, bir kaç gün öncesinde bedelli askerlik için başvuru yaptım ve tüm işlemlerimi tamamladım. Sınıflandırma sonucunuz bekleniyor diyor bu sınıflandırma sonucu ne zaman açıklanır bilgisi olan arkadaşlar var mı ?
  2. Covid19

İşkurdan işe girme nedir ?

Yeni işe başlayacağım yer seni işkurdan işe alalım dedi ancak 3 ay boyunca geçici sağlık sigortası yapıyormuş işkur sgk yapmıyormuş. Daha sonra devam etmem gerekiyormuş 1 sene boyunca vs yoksa işkur işletmeye bana da ceza mı ne kesiyomuş ama patron mali müşavire sorarım aramızda istifa...
  3. Covid19

SSN COMMAN QUADRO WHEY PROTEİN Nasıldır ?

Spor sonrası hemen yemek yiyesim gelmiyor 1-2 saat oyalanıyorum sürekli ve antremanlar ortalama 2 saat sürüyor.Ben de antremandan hemen çıktıktan protein tozu kullanayım diye düşündüm.Bu marka hakkında bilgisi olan var mı ? ve ya kullanıp memnun kalan var ise detaylıca açıklarsa sevinirim...
  4. Covid19

İkinci El Sistem Satan Dolandırıcı Olabilir Mi?

https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-bilgisayar-masaustu-ryzen-9-5900x-asus-rtx2080-32-gb-ram-msi-monitor-144-hz-1026762856/detay/ Dolandırıcı herhalde :D
  5. Covid19

En Son Hatırladığınız Volkswagen Golf Highline 1.5TSI Fiyatı Neydi?

Beyler şuan da fiyatları güncelliyolar yeni yıl dolayısıyla.Sizin hatırladığınız en son highline 1.5 TSI golf aracın fiyatı neydi ? Bir de comfortline alsam varsayıyorum 280.000 TL'ye aldım.İç ve dış r-line paketi ile tahmini ne kadar fiyata gelir ? Ve comfortline donanımda alabilir miyim...
  6. Covid19

İngilterede Bulunan Laptop Mağaza Siteleri

Beyler başlıktada gördüğünüz gibi İngiltereye ait böyle mediamarkt gibi bilgisayar satan sitelere ihtiyacım var.Newegg ve ya Amazon gibi siteler değil yalnız sadece İngiltereye özgü.Bunları nerede hangi kaynaklarda bulabilirim ve ya buraya bulduklarınızı bırakabilir misiniz ?
  7. Covid19

Masaüstü Bilgisayar & Dizüstü Bilgisayar

Masaüstü PC; Ryzen 5 3600x Asus Rog Strig B-550 F GAMİNG Asus Dual RTX2070Super RAM 16GB(2X8)3200Mhz SAMSUNG 970 EVO 500GB SSD SEAGATE...
  8. Covid19

İlahi İnceHesap

Piyasada 800-950 TL olan anakartı sanki 1300TL'den 750TL'ye düşürmüş gibi gösteriyolar.Piyasayı hiç araştırmıyolar galiba ilahi incehesap :D
Top Bottom