Arama sonuçları: *

1. Che_

MSÜ 2019'da Kaç Net Yaptınız?

Ne zaman çözdüğünüz fark etmez ama kaç net yaptınız?
  2. Che_

Pirinç vs Bulgur Pilavı

2'sini de çok severim ama pirinç fazla yiyince bi değişik tiksinti geliyor bulgurcuyum
  3. Che_

Uzun Ömürlü Çiçek Önerisi

Anneme doğum gününde çiçek almayı düşünüyorum. Kendisi çiçeklerle vs baya ilgili ve bakımını yapar. Almışken 1 hafta 10 gün canlı kalıp sonra kuruyacak çiçek almak istemiyorum. Pek de bilgim yok. Mor orkide güzel görünüyor o nasıldır?
  4. Che_

Sütlaç vs Aşure ANKET

Anket yapabilmek için yeme-içme kategorisi yerine konu dışında açtım. Ben sütlaççıyım Ha bir de sütlaç fırında, aşure narlı güzel olmaz
  5. Che_

Klozet vs Alaturka ANKET

Kol sporu için birebir (anlayana) Bacak sporu için birebir
  6. Che_

Hayalinizdeki Telefon Nedir?

ASUS ROG Phone 7
  7. Che_

Disiplin Cezası Yer miyim?

Bugün son ders hoca hiçbir şey yapmadı. Son 2-3dk kala herkes ayaktayken sınıftan çıktım dış kapıda bekledim zil çalmasını. Hoca tutanak yazmış en az 5-6 kişiyiz. Daha önce ne uyarı ne cezam var. Ha bir de hoca deftere konu işlendi olarak yazdıysa ben de onu tehdit ederim sonuçta konu işlemedi.
  8. Che_

Favori CS2 Haritanız (Seçkin)

Benim favorim Mirage
  9. Che_

Kaç Güne Bir Duş/Banyo Yapıyorsunuz?

Yazın her gün veya 2 güne bir. Kışın genellikle 2 bazen 3 güne bir
  10. Che_

M4A1-S vs M4A4 CS2

1-1,5 aydır M4A4 kullanıyorum iyi güzel ama M4A1-S'e kıyasla $200 daha pahalı. M4A4 biraz daha ucuz olsa çok iyi olur bence.
  11. Che_

Enişteye Hediye Önerisi

Eniştemin doğum günü yakın ve güzel bir hediye almak istiyorum. Doğum gününü geçen sene öğrenmiştim ama deprem zamanıydı alamadım bu yüzden ilk doğum günü hediyesi olacak. 90-2000 civarı eski ve popüler oyunları konuşur. En sevdiği oyun Half Life ama geçen sene Half Life temalı saat almıştım...
  12. Che_

En İyi Final Sahnesine Sahip Oyunlar

Daha dün Dying Light 2 bitirdim. Sanırım TRUE ENDING yaptım ve oyunun sonundaki o sanırım CGI ile yapılan sahne çok etkiledi beni. 2. olarak da Metro Exodus'un BAD ENDING'i insanı ağlatır. Aynı şekilde DLC'si Two Colonels da çok iyiydi. NOT: Konu Dışı'na açmanın sebebi şimdi PC Oyunları'na...
  13. Che_

15 Tatilde Hedefler Neydi, Yapıldı mı?

Benim en büyük 2 hedefim Dying Light 2 bitirmek ve TYT çalışmaktı. TYT pek olmadı ama Dying Light 2 bitirdim.
  14. Che_

En Sevdiğiniz Aktiviteler

Bakacak bakacaz kim neyi seviyormuş
  15. Che_

DA Forum Hangi Irktan?

Hiç böyle bir konu açıldığını görmemiştim. Bakalım sonuçlar nasıl olacak? Türküm.
  16. Che_

Şehit Mezarına İşeyen Kansız Yeniden Geldi

Birkaç ay önce şehit mezarına işeyip Türk milletine söven bu kansızlık hesabı kapanmıştı geri hesap açmış. Şikayet etmeyi unutmayın. https://www.instagram.com/moumad.shakorr?igsh=MWttZjB2azVsYzFrNQ==
  17. Che_

Gününüz Kutlu Olsun 🎉🎉

18. Che_

Hızlı Hediye Önerisi Lazım

25 Ekim babamın doğum günü ve parayı anca buldum ama şimdi alsam 25 Ekim'den önce hediye gelmiyor ÇiçekSepeti'nde. Aklımda ne tür bir hediye olduğu vardı. Babamın en sevdiği çiçek olan karanfil ama fikri ablam çaldı. Çiçeksepeti'nde aynı gün teslimatı olan ne vardır veya başka hangi uygulama 1-2...
  19. Che_

2023 Yılında Oynadığınız En İyi Oyunlar

Yavaş yavaş yıl sonuna yaklaşıyoruz. Bu sene çıksın çıkmasın bu sene oynadığınız en iyi oyunlar nedir? Tekrar oynadıklarınız da sayılabilir. Benimkiler: Metro Serisi Black Mesa Multi Theft Auto Dying Light 2 ( ahh üzümlü kekim 80 saat sonra save silindi) Gears 5 Tomb Raider 2013 Resident Evil...
  20. Che_

RevHeadz Tarzı Uygulama Önerisi

RevHeadz: Uygulamayı indirdim de 5-6 araç var gerisi paralı. Parasız iyi bir uygulama var mıdır?
Top Bottom