Arama sonuçları: *

1. PiyadeEr

Kilo Verememe Problemi

Herkese iyi forumlar; 4 aydır düzenli spor yapıyorum. Günde 1-2 saat kadar yürüyüş, şınav, mekik vs... Abur-cubur ve hazır yemek yemiyorum. Ancak hala kilo veremedim. Doktora gitmem gerekiyorsa hangi bölüme gitmeliyim? Sizce neyi yanlış yapıyorum? Saygılarımla.
  2. PiyadeEr

Midjourney'e neler çizdirdiniz?

Bildiğiniz üzere yapay zeka (Midjourney) yazdığınız herhangi bir şeyi resmetmekte. Ben de çok merak edip birkaç tane çizim yaptırdım. Birkaçını burada paylaşmak istedim. Siz de kendi çizdirdiklerinizi atıp paylaşabilirsiniz böyle ufak bir galeri oluşturmuş oluruz. Herkese teşekkürler. Ücretsiz...
  3. PiyadeEr

Türkiye'de kesin gezilip görülmesi gerekir dediğiniz yerler nereler?

Soru başlıktaki gibi arkadaşlar yazın şehir dışında gezmek istediğim için açtım konuyu. Önerilerinizi bekliyorum. İstanbul-Konya-Nevşehir illerini gezdim. Teşekkürler.
  4. PiyadeEr

Hangi tıraş bıçağını kullanıyorsunuz?

Kaç bıçaklı olduğunu da yazarsanız sevinirim. Başlıktaki soruya ek olarak "Kaç tıraş sonra değiştiriyorsunuz?" Herkese teşekkürler.
  5. PiyadeEr

Bu zamanlarda yapılacak en mantıklı yatırım sizce nedir?

Günümüz Türkiye'sinde sizce bu zamanlarda yapılacak en mantıklı yatırım nedir? Ekonomik olmayan şeylerden de bahsedebilirsiniz. Tamamen sizin düşüncenizi öğrenmek amacıyla soruyorum.
  6. PiyadeEr

Yetişkin biri için hobi önerileriniz neler?

Yetişkin biri için hobi önerileriz neler ve siz hangi hobilere sahipsiniz? Hangi alanlara karşı ilginiz var? Ben şahsen kendimin kitap-film-iş güçten başka bir şey ile ilgilenmediğini fark ettim. Bir öneriniz varsa beni aydınlatın. Şimdiden teşekkürler. Not: Video oyunu önermeyiniz.
Geri