Arama sonuçları: *

1. Moon Knight

Fabrika'da vardiyalı çalışma?

Merhaba arkadaşlar kısa süre önce fabrika'da işe girdim ve Son işlem bölümünde çalışıyorum burada'ki çoğu işçi vardiyalı çalışırken bir ben müdür tarafından sürekli gündüze verildim acaba bu normal bir durum mu çünkü işe ilk başvurduğum zaman vardiyalı çalışabilir misiniz diyince evet demiştim
  2. Moon Knight

#SONDAKİKA CHP MYK olağanüstü toplanıyor.

#SONDAKİKA CHP MYK olağanüstü toplanıyor. CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, partisinin genel merkezine geçiyor.
  3. Moon Knight

The Walking Dead - Rick Grimes ve Michonne - GERİ DÖNÜYOR

Andrew Lincoln ve Danai Gurira, The Walking Dead spin-off’u için geri dönecek. İkili, 2023’te AMC+ serisi için Rick ve Michonne Grimes rollerini yeniden canlandıracak ve Lincoln 2018’de diziden ayrıldığında duyurulan Rick Grimes filmlerinin yerini alacak. Cuma günü Comic-Con’da sürpriz bir...
  4. Moon Knight

📉 TCMB'nin net rezervlerinde düşüş!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası; -Brüt rezerv 5,7 milyar $ düşüşle 101,9 milyar $ -Net rezervler 3,5 milyar $ düşüşle 11,5 milyar $ -Swap hariç net rezerv 3,9 milyar $ düşüşle eksi 52,2 milyar $..
  5. Moon Knight

9 yıl sonra bir ilk!

9
  6. Moon Knight

NASA'nın "Ayakkabıyla bile girilmemeli" dediği

Salda Gölü’nü besleyen derelerin önünün kesilmesi ve millet bahçesi yapımı için dışarıdan müdahalede bulunulması sonucu göl çevresi doğal görünümünü kaybederek bataklık görünümüne büründü. 1652700178 Salda Gölü özellikle son 3 yılda hızla çekildi. Bu kış çok kar yağmasına rağmen su seviyesi...
  7. Moon Knight

TBMM Grup Başkanvekili CAHİT ÖZKAN

8. Moon Knight

Türkiye, tarihinde ilk kez Hindistan’dan buğday ithal etti.

Türkiye, ilk kez Hindistan’dan buğday ithalatına başladı. Buğdayın anavatanı Türkiye'nin tarım arazileri betona gömülürken Hindistan buğdayda kalabalık nüfusunu doyurup, ihracatını artıracak kapasiteye ulaştı! Türkiye ise buğday ithalatında dünya lideri oldu! İyi uçmalar!
  9. Moon Knight

Somali'de cumhurbaşkanlığı seçimi için 39 aday yarışacak

Somali, resmi olarak Somali Federal Cumhuriyeti ve komünist yönetimde önceki bilinen adıyla Somali Demokratik Cumhuriyeti olarak anılan, Doğu Afrika'da Afrika Boynuzu denilen coğrafi bölgede Somali/Nüfus 15,89 milyon (2020)
Geri